Samsung Magyarország

Samsung Magyarország
Cégnév
Samsung Magyarország
Alapítás éve:
1989
3.5
5
0
0
1
3
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Samsung Magyarország boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Ez egy kicsit hosszabb komment lesz, de sajnos nem egyszerű ügyről van szó. Megköszönöm, aki végigolvassa, igyekszem részletesen elmagyarázni az értékelés okát.

Még előrendelési promócióban rendeltem meg a tabletet, amihez - mivel a csomagban nem volt dedikált töltő - felárért (tehát NEM ajándék termékért) rendeltem még egy 45 W-os gyorstöltőt is. Minden tökéletes működött, egészen o

 
György

A vásárolt mosó- és szárítógép hamar elromlott, aminek többszöri javítását a szervíz az ügyélszolgálattal együttműködve szándékosan vagy hanyagságból lassította ameddig a garancia lejárt. Csere készüléket nem biztosítottak. Az ügy fogyasztóvédelmi eljárásba kerül. Intő példa legyen mindenkinek aki bármilyen Samsung készüléket vásárolna. A vásárolt termék havi szinten romlik el, nyílvánva

 
Vásárlói vélemény

Minősíthetetlenül hanyag hozzáállás! A rendelés után miután fizetett az ember már levegőnek is nézik! ! Ígérgetni tudnak csak de segíteni nem és ki sem vizsgálják az ember ügyét! Az ügyfélszolgálat pedig egy vicc...

 
Vásárlói vélemény

Egy mikrót és egy Galaxy Bud-ot rendeltem a telefonomhoz. Meglepően gyorsan megkaptam a termékeket. A Bud nagyon jól szól, imádom, hogy nem esik ki a fülemből még sport közben sem. Mikróból a fekete Bespoke-t vettem, nagyon jól mutat a konyhában. Elégedett vagyok : )

 
Vásárlói vélemény

Szárítógépet rendeltem és rendkívül gyors volt a kiszállítás (kb. 2-3 napon belül kihozták). A futárok kedvesek voltak, be is hozták a készüléket és segítettek az üzembe helyezésben is.

 
Laci

Minden rendben volt a rendeléssel, az előre egyeztetett időpontban hozták a hűtőmet, segítettek beüzemelni is, és el is vitték a régi hűtőmet.

 
Vásárlói vélemény

hétvégén rendeltem mobilt, keddre megérkezett. gyors. jó ár. inkább innen rendeltem mind a ... mobilosoktól. jó árak.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt terméket nem szállították ki időben. Sajnos előre kifizettem. Sokszori panasz után, késve de megérkezett a mosógép. Sérülten, 2 oldalán is megtörve. Becsomagolt állapotban a sérülések nem voltak láthatóak. Azonnali csérét kértem. Készülék cserére lehetőséget nem biztosítottak, elmondták náluk erre nincs lehetőség! ! SENKINEK, SENKINEK NEM AJÁNLOM! !! Egyetlen lehetőségem, ha

 
Vásárlói vélemény

Minden rendebn ment, minden egyértelmű volt a rendelés leadásakor, a telefonszámot is a megszokott 0630... formátummal beírva szó nélkül elfogadta, szóval kicsit vissza kell venni a kapkodásból és oda kell figyelni : )