Ruhafalva

Ruhafalva
Cégnév
RF-Team Kft
Alapítás éve:
2008
Cím:
1225 Budapest, Tétényliget utca 8 (Átvételi pont)
Tel.:
06-20-422-9911
8332 vélemény alapján
Elégedettség a bolttal
Szállítási idő
A bolt áttekinthetősége
Ügyfélszolgálat/kommunikáció

A bolt vásárlói közül

99.39% ajánlaná ismerősének a boltot

99.92% kapta meg a terméket 10 napon belül

További információk a Megbízható Bolt Programról.

Bemutatkozás
Miért Ruhafalvát válaszd?

1. Raktárkészletről, azonnal szállítunk. Nincs várakozási idő, nincs tétlenség. akár 24 órán belül megkapod a rendelést (utalás esetén amennyiben utalsz időben ;-)

2. Különleges foglalási rendszerrel lehetőséget biztosítunk az ingyenes szállítás eléréséhez (15 000 Ft-os vásárlás felett). Azaz spórolunk Neked :)

3. Nem csak a vásárlók, de a szakma is elismeri a szolgáltatásunk minőségét!

Az elmúlt években többször bejutottunk Az Év internetes kereskedője verseny TOP10-es helyezettje közé a Bookline, eDigital, NetPincer, Ebolt és JátékNet neves webáruházak között, 2013-ban és 2014-ben 3. helyezést értünk el.

Az Árukereső által indított Ország Boltja versenyen a Baba mama kategóriában illetve Ruházat és kiegészítők kategóriában is többszörös első helyezettek vagyunk (2018-ig összesen 8 első díjat kaptunk)

4. Pontos méretek! A Ruhafalva által kínált cipők, csizmák és szandálok mindegyikének belső talphosszát egyesével lemérve találod a polcon! Miért? Tapasztalatunk szerint ez a legmegbízhatóbb módja annak, hogy a megfelelő méret kerüljön a kosaradba. Az egyes gyártókon belül is vannak eltérések, előre szeretnénk elkerülni a felesleges árucserét (amely ugyan számunkra nem megterhelő, viszont Te jobban örülhetsz, ha rögtön elsőre sikerül a tökéletes terméket kézhez venned).

5. Könnyen és egyszerűen tudsz nálunk cipőt vagy akár ruhát is cserélni.

6. Minden egyes ruhadarabot (használt és új) egyaránt, egyesével lemérünk annak érdekben, hogy biztos lehess afelől, hogy a választott ruha a gyermeked által hordott méretnek megfelel. Sokféle méretezésű gyermekruhák közt, az egyes gyártók között nagy különbségek adódhatnak. Ruhafalva egyedülálló módon segít a megfelelő méret kiválasztásában!

7. Törzsvásárlói rendszerünkkel díjazzuk a hűséget, azaz egész pontosan forintosítva adjuk vissza a nálunk elköltött pénzedet. Vásárlásod akár 10-20%-át is visszakaphatod.

8. Pontosan azt, vagy még többet nyújtunk szolgáltatásban és kiszolgálásban amit mi is várunk, elvárunk egy (web)áruháztól. Avagy Maximum Vásárlási Élmény, NO csalódás!

9. Vállaljuk, hogy vannak reklamációs esetek. Igen. Viszont ezeket kivétel nélkül nagyvonalúan kezeljük.

10. A magas minőségből nem vagyunk hajlandóak engedni. 100 %-os minőséget kapsz a webáruházban való válogatástól kezdve a rendelés megérkezéséig, sőt, azon túl is! :)

11. Meghatározó színfoltja vagyunk a hazai gyerekruha webáruházak között, amely pozíciót élvezettel foglaljuk el. Folyamatosan és folytonosan megújulunk, ami számodra mindig valami izgalmas dolgot fog rejteni.

12. Ruhafalváról élmény vásárolni. Ezt meg kell tapasztalnod! :)
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Elért minősítések
Megbízható Bolt
Megbízható Bolt Program

Ez a bolt elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: 60 nap alatt legalább 60 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6-t.
A "Megbízható Bolt Program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását.
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2011 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2011 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2012 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2012 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2013 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2013 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2013 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2013 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2014 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2014 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2014 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2014 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2015 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2015 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2016 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2016-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Ország Boltja 2016 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2016 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2016 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Baba-mama termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2016 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2017 Minőségi díj III. helyezett
Ország Boltja 2017 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) III. helyet az Ország Boltja 2017 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat és ruházat termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2017-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Ország Boltja 2018 Minőségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2018 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2018 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat és ruházat, kiegészítők termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2018-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Ország Boltja 2020 Minőségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2020 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2020 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat és ruházat, kiegészítők termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2020-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett
Ország Boltja 2021 Minőségi díj

Ez a bolt elnyerte a(z) II. helyet az Ország Boltja 2021 Minőségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat, ruházat és kiegészítők termékkategóriában.
A Minőség díjak a vásárlók díjai, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választottuk ki a 2021-es év legkiválóbb szolgáltatást nyújtó boltjait.
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Ruhafalva boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
95.4 %
4.0 %
0.4 %
0.1 %
0.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Szuper

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Nagyjából minden rendben volt.

Amiért tőlük vásároltam

- gyors szállítás
- aránylag jó árak
- megfelelő minőség
- mutatós termékek

Amiben fejlődhetne ez a bolt

- ruhácskák felsők esetén az a tapasztalatom, hogy a két méretű ruhák inkább a nagyobb mérethez viszonyulnak, így ha valaki adott méretet venne inkább érdemesebb a kisebb méretből választania a szokásos mérethez képest.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Azóta már adtam le más rendelést is. Jó kínálat, szuper akciók vannak. Abszolút tudom ajánlani.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Nagyon jó, kényelmes , szereti az első cipőt a kislányom.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Gyors kiszállítás, problémamentes vásárlás.

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Nagyon meg vagyok elégedve a rendeléssel, kifogástalan állapotban kaptam meg az árut, ha szükségem lesz még valamire, önöktől fogok rendelni!

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Rendben volt minden

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Átlátható a honlap, gyors volt a kiszállítás, tökéletesen elégedett vagyok!

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció
 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Gyors kiszállítás, megfelelő információ a méretekről

 
Üzletek

Átvételi pontok

Ruhafalva(átvételi pont)
Cím: 1225 Budapest, Tétényliget utca 8
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-20-422-9911
Nyitvatartás
hétfő 16:00 - 17:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 15:00 - 17:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 07:30 - 10:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
RUHAFALVA
1225 Budapest, Tétényliget utca 8