RecreationStore.hu

RecreationStore.hu
Cégnév
RecreationStore
Alapítás éve:
2006
Cím:
Campulung Muscel, Stefan cel Mare, nr. 25 (Nem átvételi pont)
Bemutatkozás
A RecreationStore 2006-ban kezdődött, amikor Gerard Romániába költözött és felismerte az itteni régió oriási potenciálját egy olyan üzleti ágban amivel Hollandiában is foglalkozott.

Hamarosan megnyitotta első boltját (www.exis.ro), ami együtt a holland bolttal (www.recreationstore.nl) ellátta az egyre növekvő keleti piacot. A már Hollandiában megszerzett tapasztalat és a megfelelő kapcsolatoknak hála, Gerard és felesége, Roxana, felépítettek egy sikeres üzletet Románia központi régiójában, ami logisztikai szempontból is fontos, mert lehetüvé tette, hogy a kért termékeket gyorsan és kedvező áron szállítsék ki az ügyfeleknek.

A Magyarországra való terjeszkedés már természetesen következett egy helyi raktárral és 2018 nyarán elindítottuk a www.RecreationStore.hu-t, hogy ezt a fontos piacot is el tudjuk látni a megfelelő termékekkel.

Pillanantyilag több ezer termékes készlettel rendelkezünk és további több száz professzionális termék található a hollandiai raktárunkban. Heti szállítmányaink Európa szerte lehetővé teszi, hogy a megrendelt termékeket vagy alkatrészeket hamar eljuttassuk a megrendelőkhöz.

Reméljük, hogy neked is egy kellemes vásárlási élményben lesz reészed amikor nálunk vásárolsz. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, kérlek használd a „Kapcsolat” oldalon található kérdőívet.

Köszönjük,
Gerard és Roxana
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) RecreationStore.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése