Puzzle.hu webáruház

Puzzle.hu webáruház
Cégnév
Faközpont Kft.
Alapítás éve:
2015
Cím:
3300 Eger, Bercsényi Miklós utca 53. 4/29. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-70/770-08-27
4.5
13
1
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Bankkártyás fizetés - Elmentett kártyával
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Puzzle.hu webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
86.7 %
6.7 %
0.0 %
0.0 %
6.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Megbízható cég! Nagyon gyors szállítás, pikk-pakk 1 nap alatt meg is kapta a barátnőm a születésnapi csomagot és még egy külön kéréssel is fordultam hozzájuk amit szintén 10/10-en megoldottak (egy lapocskára kértem írják fel, hogy "Boldog születésnapot" , erre fel ezt annyira menőn kinyomtatták egy kártyacskára, hogy még engem is meglepett! ) le a kalappal velük.
Mindenkinek csak ajá

 
Vásárlói vélemény

Ha lehetne egy csillagot sem érdemelnének, a szállítás gyors volt. Ám a vásárlástól való elállással már nem ugyan ez a helyzet.
2023. 12. 03. -án rendelt terméknél elálltunk a vásárlástól, viszaküldtem a terméket 12. 07-én átvették a csomagot. A mai napon 18-án sem került visszatérítésre az összeg, több levélváltás után sem, a 14 napon belüli visszatérítésre amit a törvény előír, tesz

 
Vásárlói vélemény

Két puzzlet rendeltem, a rendeléstől számítva nem egészen 24 órán belül nálam voltak. Szuper gyorsak, nagy a választék és megfizethető az ár! Csak ajánlani tudom őket!

 
Vásárlói vélemény

Széles kínálat, jó árak, gyors kiszállítás. Nagyon tetszik.

 
Vásárlói vélemény

Kommunikatív, gyors, megbízható oldal.
E-mailben értesítés minden lépésről. GLS-sel dolgoznak, így a szállítás előtti napon értesítés az átvételről, utólag módosítható akár a dátum, cím is.
1 munkanapon belül megkaptam, hiánytalanul a rendelést.
Egy minimális csomagolóanyagot azért hiányoltam a doboz belsejéből. Nehogy megsérüljön a játék doboza.

 
Vásárlói vélemény

Teljes mértékben meg vagyok elégedve, mint a bolttal, mint a termékekkel amit eddig vásároltam tőlük. A megrendelt terméket másnap már ki is szállították. Ezer köszönet. : )

 
Vásárlói vélemény

Már többszőr rendeltem tőlük, megbízható és gyors cég. Igyekeznek minőségi termékeket forgalmazni és az árak is rendben vannak. A megkapott termékek minden esetben tiszták és sértetlenek voltak. A weboldal is nagyon rendben van, a nagy választék ellenére gyorsan/könnyen kedvemre valót. Bátran ajánlom a boltot

 
Vásárlói vélemény

Mindig náluk keresek először. Talán nem is lövök nagyon melle, ha leírom, hogy ők a legjobbak az egész országban.
Egy apróság: egy budapesti személyes átvételi lehetőség bizonyára lendítene a forgalnom. Jó szolgáltató

 
Vásárlói vélemény

A megrendelés már másnap megérkezett, ezt nagyra értékelem! Egyetlen negatívum, hogy a társasjáték doboza, és a kartondoboz között nem volt tömítő anyag, így a játék dobozának az egyik sarka megnyomódott. Alig lehet észrevenni, de bosszantó az a kis esztétikai hiba, amikor pár forintból orvosolható lett volna.
Ha lenne olyan szolgáltatás, akár plusz csomagolási díjért cserébe, hogy véd

 
Vásárlói vélemény

Nagyon megbízható bolt, 1 nap alatt kiszállították a rendelésem, minden flottul ment. Csak ajánlani tudom Mindenkinek! ! : )