Puzzle.hu webáruház

Puzzle.hu webáruház
Cégnév
Faközpont Kft.
Alapítás éve:
2015
Cím:
3300 Eger, Károlyi M. u. 4. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-70/770-08-27
5
6
0
0
0
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Puzzle.hu webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Nagyon megbízható bolt, 1 nap alatt kiszállították a rendelésem, minden flottul ment. Csak ajánlani tudom Mindenkinek! ! : )

 

Rengetegszer rendeltem már innen és kivétel nélkül mindig minden rendben volt. Az árak kb legalacsonyabbak, nyugodt szívvel javaslom bárkinek.

 

Minden rendben volt a rendeléssel, korrekt bolt. Az esetek 90%-ában egy adott társasjáték itt található meg a legjobb áron. Nagy a választék puzzle-ből és társasjátékból is, bár az utóbbiból inkább az ismertebb nevek találhatók meg.

 

Mindig gyorsak szeretem ezt az oldalt társasjátékot meg puzzle-t is rendeltem már tőlük.

 

Minden rendben volt, megrendeltem, màsnapra meg is kaptam a csomagot.

 

Meg voltam elégedve a bolttal. Egyszerű, átlátható a weboldal, könnyen megtaláltam, amit kerestem. A szállítással sem volt semmi probléma. Külön kiemelném, hogy lehet választani, mind a szállítási, mind a fizetési módok közül. Csak ajánlani tudom ezt a boltot minden puzzle rajongónak! : )