Protect-Fol webáruház

Protect-Fol webáruház
Cégnév
BranDave Kft. Protect-Fol webáruház
Alapítás éve:
2012
Cím:
6347 Érsekcsanád, Széchenyi u. 63. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 (20)290-10-22
4
6
0
1
0
2
Bemutatkozás
Cím:
Protect-fol Webáruház
BranDave Kft.
6347 Érsekcsanád
Széchenyi u. 63.
(nem üzlet, csak a vállalkozás székhelye)


Email címünk: info@kijelzovedofolia.hu


Adószám:
60936105-2-23

Bankszámlaszám:
OTP Bank: 11732033-20024822-00000000

Telefon:
+36 (20)290-10-22

Cégjegyzékszám:
Nyilv. tart. sz.: 25156684
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Protect-Fol webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
_vásárló_

Teljesen elégedett vagyok. 2019. 12. 29-én rendeltem a telefonomhoz üvegfóliát, 2020. 01. 02-án pedig meg is érkezett. Megfelelő értesítéseket kaptam a termék állapotáról, valamint a számlát e-mailen kívül nyomtatva is megkaptam. Plusz pont, hogy az üvegfóliát légbuborékos levélen belül még pár réteg ilyen bubifóliával betekerték. Maga a termék várakozásaimon felüli, nagyon jól passzol a

 
Vásárlói vélemény

Pontosan azt küldték amit rendeltem gyors kiszállítással és bombabiztos csomagolásban így még véletlen sem sérülhetett a termék ami kifejezetten jó minőségű. Kedvezményt is kaptam ami plusz pozitív élmény, az árak is jók.

Kiegészítésként még egy szem cukrot is mellékeltek, ez a kis figyelmesség igazán ritka így ezúton is köszönöm. Legközelebb is innen vásárolok.

 

Protect-Fol webáruház (3 hónapja)

Kedves Éva!
Nagyon köszönjük a pozitív dolgokat, örülünk neki, hogy minden elnyerte tetszését, így tudjuk hogy nem hiábavaló az igyekezetünk :)
Minden jót kívánunk és várjuk legközelebb is!
Protect Fol Team

Vásárlói vélemény

Épségben megérkezett a termék.
Nem lassabban, mint reméltem.
Egyetlen dolog, amit furának találok (máshol ilyennel nem találkoztam) , hogy előre utalást választva, nem irányít a fizetés oldalra, hanem lezárja a rendelést és utólag küldenek egy figyelmeztető emailt, hogy utalnom kell még. Itt az utalandó összeget sem árulják el, hanem - korábbi rendelést visszaigazoló email hiányában

 

Protect-Fol webáruház (6 hónapja)

Kedves Misi!
Azért nem a fizetési oldalra irányít előre utalásos fizetési mód esetén, mert ahogy a nevében is benne van, "ELŐRE UTALÁS", tehát ne mbankkártyás fizetés, így lehetetlen lenne az ön saját banki felületére irányítanunk önt a vásárlás után, mivel azt sem tudjuk, Ön miylen bankban van! A visszaigazoló email MINDEN esetben automatikusan kiküldésre kerül, egyes levelező rendszerek mint pl a gmail, egy úgynevezett promociós mappába rakják, ezek midnen rendszernél változhatnak.
Tehát ha a vevő rendel valamit, akkor mertük feltételezni, hogy tudja mit és mennyiért rendelte, illetve a visszaigazoló email tartalmazza az utaláshoz szükséges összes adatot, köztük a rendelés végösszegét is!
Köszönettel és tisztelettel:
Protect Fol

Vásárlói vélemény

Villámgyorsan megkaptam a rendelésem és nagyon készségesen, szinte azonnal válaszoltak a felmerült kérdéseimre is. Pontosan azt kaptam, ami a képen és a leírásban volt (a minősége pedig még jobb is, mint amire számítottam) , folyamatosan tájékoztattak a rendelés állapotáról is. A jövőben biztosan fogok még rendelni a boltból, csak ajánlani tudom!

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

NAgyon szépne köszönjük a véleményét, szívesen látjuk legközelebb is Kedves vásárlóink között!

Vásárlói vélemény

Nagyon meg vagyok elégedve! Gyors kiszállítás. Jó terméket küldenek. Folyamatos tájékoztatás. Ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

Nagyon szépen köszönjük, szép napot kívánunk Önnek!

Vásárlói vélemény

Minden rendben zajlott. A kommunikáció is zökkenőmentes volt, a kérdéseimre is rövid időn belül választ kaptam. A kapott termék tökéletesen működik, Figyelemre méltó a így karácsony közeledtével, és egyébként is az apró figyelmességük. : )

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

Kedves Vásárló!
Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést, várjuk bármikor a jövőben is! Kellemes Ünnepeket kívánunk!
Protect fol csapata!

Vásárlói vélemény

Kedves ügyfélszolgálat, nagyon gyors kiszolgálás, tökéletes termék.

Pozitívan csalódtam

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

Kedves Gabi!
Nagyon szépen köszönjük, megtisztelő a pozitív véleménye :)
Kellemes Ünnepeket kívánunk!
Protect fol csapata!

Vásárlói vélemény

Nem azt küldik amit megrendeltem, plusz buktam a szallitasi költséget is. (oda-vissza)
Sem a hirdetett foto sem a leírás nem tükrözte a valóságot... de nekik áll feljebb.
Soha semmit onnan...

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

Tisztelt Vásárló!
Azt kapta amit rendelt. Egy KISEBB MÉRETŰ 3D-s üvegfóliát, ami nem teljes felületen tapad, hanem csak körben. Attól, hogy Önök nem olvasták el a tájékoztatót, amiben le van írva miért kisebb, és hogy a termék kép illusztráció,aminek formája kis mértékben eltérhet (picit nagyobb a hangszóró kivágás a kisebb méret miatt, mert ha kisebb a kivágás akkor már nem kisebb méret logikusan), attól nem a másikat kell hibáztatni ha nem vásároltak körültekintően. Eddig Önökön kívül SENKINEK nem volt problémája ezzel a termékkel és a leírásával.
az oda-vissza posta költség bukásáról pedig annyit, hogy a rendeléskor kifizetett összeg, beleértve a szállítási díjat is, VISSZA LETT UTALVA a termék visszaérkezését követően. Ön nem bukott semmit, hiszen a termék visszaküldése elállás esetén MINDEN ESETBEN A VÁSÁRLÓT TERHELI!
HA valóban rossz terméket küldtünk volna, másnap megy a futár a helyes termékkel, és a mi költségünkön visszahozza a rossz terméket, ahogy szoktuk is gyakorolni ezt a dolgot ha tévedés történik. DE ebben az esetben Önök azt kapták amit rendeltek, ezért nem a mi feladatunk visszahozni a terméket ha nem felel meg mégsem a vevőnek.
Nyugodtan tovább lehet menni az üggyel, ahogy azt már a telefonban is ígérgették nekünk, állunk elébe a nálunk lévő összes dokumentált bizonyítékkal, képpel a rendelésről, ami természetesen a mi igazunkat bizonyítja, hogy nem tévedtünk!
A tudtunk nélküli telefonbeszélgetés rögzítést és az azzal való visszaélést pedig a törvény bünteti, nem kellene azzal is fenyegetőzni mert visszafelé sülhet el.
Mi korrekt cég vagyunk, ha hibázunk HELYREHOZZUK! DE más figyelmetlenségét nem kívánjuk a nyakunkba venni!
Köszönjük szíves megértésüket! :)

Vásárlói vélemény

lehet, hogy nem az ő hibájuk, hanem a GLS-é, de törötten érkezett egy gyári ipad mini 2 érintőpanel

 

Protect-Fol webáruház (1 éve)

A termék ki lett cserélve, mert a futárcégnél sajnos megsérült szállítás közben, így , nem értjük a negatív értékelést...