prevenciopatika.hu

prevenciopatika.hu
Cégnév
Komlói Zöldkereszt Bt.
Alapítás éve:
2008
Cím:
7300 Komló, Pécsi út 1. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+3630/91-91-120
5
5
0
0
0
0
Bemutatkozás
A prevenciopatika.hu megalakulásának célja:

A prevenció szó magába foglalja mindazon törekvéseket, melyek az egészség fejlesztését, megőrzését, illetve egészségkárosodás esetén az egészség mielőbbi visszaállítását, a károsodás további súlyosbodásának kivédését szolgálják.

Kr. e. 3. században a kínai császároknál jelent meg először a kifejezés. Akkoriban az volt a szokás, hogy a császárok az orvosokat addig fizették, amíg egészségesek voltak, majd kivégezték őket. Talán épp ennek köszönhető, hogy sok-sok év alatt sem került be a köztudatba a prevenció. Ehhez egy lényeges szemléletmód változásnak kellene bekövetkezni. Sok minden múlik Önökön is, nem csak az egészségügyi dolgozóktól kell várni a megoldást, ezt már Hippokratész is megmondta:
„A betegnek az orvossal együtt kell szembeszállni a betegséggel”

A webpatikában számos gyógyszert, gyógyhatású készítményt, vitaminokat és egyéb az egészség megőrzését elősegítő termékek széles választékát kínáljuk Önöknek. A felmerülő kérdéseikkel forduljanak bizalommal szakembereinkhez, akik rövid időn belül válaszolnak. Elérhetőségük megtalálható a kapcsolat menüpont alatt.

Kellemes vásárlást és jó egészséget!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) prevenciopatika.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Nagyon elégedett vagyok !
Szuper gyorsan megérkezett a megrendelésem, kedden délelőtt adtam le a rendelést, és szerdán délelőtt már át is vettem a futártól. Kérdésemre precízen, korrekten , és gyorsan válaszoltak.
Másoknak is ajánlom!

 

Nagyon szuper ! Azt kaptam amit rendeltem gyorsan precizen jó áron .

 

Gyors és precíz meg vagyok elégedve .

 

Általában nem szoktam vásárolni olyan boltból, ahol nem írnak pontos készletinformációt, vagy pontos kiszállítási dátumot, mert előfordult már, hogy 1 hónapot kellett várnom, mire megkaptam a terméket. De mivel a termék amit akartam rendelni itt igen jó áron volt, és mert egy előző kommentelő jókat írt a boltról, úgy döntöttem megkockáztatom a vásárlást, nem bántam meg. Este rendeltem, m

 

Szuper gyors, és szuper flott rendelés, és szállítás. Pénteken rendeltem, hétfőn délben már itt volt a futár a csomaggal, és még ajándékot is kaptam : ) Ár/érték arányban is nagyon jó. Dacára annak, hogy komlói a cég, bátran ajánlom mindenkinek, mert megbízhatóak és gyorsak.

 
Üzletek

Üzletek

prevenciopatika.hu(hagyományos bolt)
Cím: 7300 Komló, Pécsi út 1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3630/91-91-120
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PREVENCIOPATIKA.HU
7300 Komló, Pécsi út 1.
^