PremiumIrodaszer.hu

PremiumIrodaszer.hu
Cégnév
Budai Gábor István ev.
Alapítás éve:
2018
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
A Prémium Irodaszer Webáruház kizárólag online kereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozás. Az elmúlt 20 évben szerzett kereskedői és kiszolgálói tapasztalatainkkal arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk vásárlóinknak a megfelelő termék(ek) kiválasztásában.

Nem működtetünk hagyományos üzletet, így nem rendelkezünk több ezer darabos árukészlettel, de megrendelését akár már a következő munkanapon átveheti. A termékek közvetlenül a beszállítótól érkeznek, ezáltal az áraink is kedvezőek maradnak.
Igyekszünk minél rugalmasabb kiszállítási és fizetési formákat kialakítani.
Irodaszer webáruház főbb termékei, a teljesség igénye nélkül:

Irodaszerek; Irodai papíráru; Nyomtató-és másolópapírok; Nyomtatványok; Naptárak; Agendák; Borítékok; Iratrendezők; Mappák; Szalagos irományfedelek; Regiszterek; Iratpapucsok; Irattálcák; Írószerek; Golyóstollak; Zseléstollak; Rollertollak; Markerek; Szövegkiemelők; Filctollak; Hegyezők; Kréták; Hibajavítók; Ragasztók; Irodatechnika; Prezentáció; Létesítményüzemeltetés; Munkavédelem; és még sorolhatnánk.

Kínálatunkban minden megtalálható, amit egy klasszikus papírboltban vásárolna. Forduljon hozzánk bizalommal.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PremiumIrodaszer.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon gyors volt a visszaigazolás és a kiszállítás is, a csomag rendben megérkezett, a számlával együtt. Nagyon szimpatikus volt a visszaigazoló levelek hangvétele is. Igazán elégedett vagyok!

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt. A megrendelt termékek gyorsan megérkeztek.