Potencianövelő Shop

Potencianövelő Shop
Cégnév
Vertex Plain Kft.
Alapítás éve:
1994
Cím:
5310 Kisújszállás, Szélmalom u. 18. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06 20 488 2401
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
Cégünk 1994-től működik. Meglehetősen sok tapasztalatot gyűjtöttük össze az évek során. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva próbáljuk elnyerni vásárlóink bizalmát. Precíz ajánlat és precíz kiszolgállás.
Potencianövelő termékeink körét behatároltuk, mivel sok termék található a piacon. Mi csak és kizárólag a legbeváltabb és legmegbízhatóbb termékeket forgalmazzuk. A vásárlót és magunkat is szeretnénk megvédeni a bizonytalan hatásfokú termékek okozta kellemetlenségektől.
A megrendelt terméket/termékeket pontosan és a jelzett határidőn belül kiszállítjuk. Legfőbb célunk, hogy vásárlóink "visszajáró vevők" legyenek! Kérjük, vásároljon nyugodtan webáruházunkban, használja ki akciós ajánlatainkat. Bármilyen kérdésre készséggel válaszolunk Önnek. Telefon: 06 20 488 2401. E-mail: scenar8@gmail.com
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Posta
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Potencianövelő Shop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Gyorsan megkaptam a megrendelt terméket.

 
Vásárlói vélemény

Normális tájékoztatást kaptam az ügyfélszolgálaton. Időben szállítottak. Nem volt semmi probléma.