PlazaMarket.hu webáruház

PlazaMarket.hu webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2325
1015
687
937
664
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
41.3 %
18.1 %
12.2 %
16.6 %
11.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Internetes vásárlás után nem kaptam visszaigazoló e-mail-t. Másnap hívtak telefonon és mondták sikeres volt a rendelés és jövőhét pénteken szállítják a megrendelt árut, de előtte csütörtökön még felhívnak egyeztetni. Kedden hívtak hogy másnap szállítják ki. Szerdán a megbeszélt idősávban érkeztek. A futár elötte hívott. Megvagyok elégedve a webáruházzal.

 
Vásárlói vélemény

A rendelés leadása után levélben jelezték, hogy több mint egy hetet kell várni az áru beérkezésére. De amint megjött felhívtak, hogy másnap szállítanák, és az időpontban is sikerült megállapodni. És másnap a megbeszélt intervallumban megkaptam a csomagot.

 
Vásárlói vélemény

Rendelés leadás után, nagynehezen elértük őket másnap, hogy megtudjuk mi a helyzet. Azt mondták kedden, majd csütörtök-pénteken hívnak. Péntek zárás előtt pár órával hiába hívom őket kinyomnak.

Az üzlet játszik az időmmel, nem szeretnének ügyfeleket. Legalábbis tartósan biztosan nem.

Ügyfélkommunikációban van hova fejlődni.

 
Vásárlói vélemény

Fagyasztószekrényt rendeltem tőlük. Minden flottul ment. Kétszer is felhívtak egyeztetni és meg is érkezett a termék az ígért időpontra. Teljesen elégedett vagyok. (+ a futár is jó korrekt volt. )

 
Vásárlói vélemény

Nagyon jó bolt, elégedett vagyok a rendelt mikróval. Jó ár, jó márka. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt az ügyintéző pontosan tájékoztatott. A kisebb terjedelmű árúk esetében jó lenne a csomagpontos átvételi lehetőség.

 
Vásárlói vélemény

Minden a megbeszéltek szerint történt. Betartották az igért időpontot. A gép tökéletesen működik.

 
Vásárlói vélemény

Már a weboldalon láttam, hogy nincs a termék a készleten, de náluk találtam a legjobb áron, így megrendeltem.
Később egy e-mailben tájékoztattak, hogy a termék beszerzése időt fog igénybe venni, igényt tartok-e rá. Ez nekem pozitív benyomás volt, mert a legtöbb webáruházban éppen fordítva szokott történni. ( Azt jelzik, hogy elérhető és csak amikor napok múlva rákérdezek, akkor bökik k

 
Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett vagyok. Rugalmas volt a bolt. Felhívtak a szállítási nap egyeztetése miatt. A banki utalást választottam, de bankszünnap miatt nem tudtam volna időben utalni, ezért megbeszéltük, hogy készpénzes fizetésre módosítjuk. A szállítás előtt még egyszer felhívtak. Minden rendben zajlott.

 
Vásárlói vélemény

Minden a megbeszéltek szerint zajlott.