PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
94501 Révkomárom, Esztergályos utca 4/7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2167
1009
683
936
655
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.8 %
18.5 %
12.5 %
17.2 %
12.0 %
Összes vélemény

Kedves Ügyfélszolgálat!

Rendelésem leadása után 2 nappal, a barátnőm tanácsára meggondoltam magam, és felhívtam a web áruház telefonszámát, és kértem, hogy másik hűtőgépet szeretnék, egy másik tipust. Semmi gond nem volt, módosították a rendelésemet és néhány nap múlva ingyen kihozták a készüléket. Rendesek voltak, ajánlom őket!

 

Negyedszerre sem csalódtam a Plazamarket munkatársaiban, a rendelésem után szokás szerint felhívtak és leegyeztették velem a rendelés részleteit. Pontosan szállítottak és a elhelyezték a fürdőszobámban az új mosógépemet.
Nagyon szépen köszönöm!

 

A plazamarketnél volt a legolcsóbb a hűtő amit kinéztem, plusz ingyen kiszállították. A futárok nagyon segítőkészek és jófejek voltak. Nagyon köszönöm nekik.

 

Hirdetik a termeket, majd amikor megrendelném erre már nincs lehetőség... Átverés vagy kitudja? ?? Senkinek nem ajánlom.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (1 hónapja)

Tisztelt csasz!
Sajnos nem értjük miről van szó?! Milyen terméket nem talál???
Ha rendelni szeretne és valamit nem talál, kérem érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön! Szívesen segítünk, hiszen nekünk is az eladás az érdekünk!
Legyen kedves küldje el az elérhetőségét e-mail címünkre és nagyon szívesen írunk, vagy felhívjuk, hogy megoldhassuk a problémáját!
Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

A megrendelt termék időben megérkezett. A szállítási címet az én hibámból összekavartam de mint az áruház mind a szállító nagyon profin kezelte a dolgot, nem volt duzzogás semmi, még ők kértek elnézést, hogy csak a következő napon hozzák a terméket. Itt volt a legolcsóbb.

 

Olcsó, gyors és megbízható. MInden gördülékenyen ment a rendelés elejétől a végéig. Ajánlani fogom az ismerőseimnek.

 

Hétfőn megrendeltem a mosógépet, és csütörtökön már ki is szállították. Minden rendben volt, a mosógép szuper! Köszönöm!

 

Ingyen szállították ki a tűzhelyem pedig nehéz megtalálni a címet, mert megváltozott az utcanév és van egy hasonló utca is a környéken. Soha nem találnak ide elsőre a futárok, ők is bolyongtak eleget, de nagyon türelmesek és aranyosak voltak.
Végülis ideértek, megkaptam a tűzhelyet és már sütöttem is vele nagyon finom sütit a kisfiamnak.
Nagyon hálás vagyok!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Köszönjük a véleményét!
Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Annyira jó fejek voltak!
Tönkre ment a mosógépem és megrendeltem egy Indesit-et a Plázamarkettől, pár nap múlva hozták is. Kifizettem utánvéttel, minden rendben volt.
Aztán egy nap múlva beállított az apám egy új mosógéppel ... lefagytam. Szerencsére nem volt előző nap időm kibontani, és gondoltam felhívom őket, hátha visszacsinálhatjuk az üzletet, mert 2 gépre nincs szükségem.
Egy

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Köszönjük a véleményét!
Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

A tesómmal rendeltünk egy 40 colos tévét, itt volt a legolcsóbb. Egyből felhívtak a rendelés leadása után, nagyon aranyos volt a csajszi, akivel beszéltem, minden oké a webáruházzal, máskor is innen rendelek, ha a lakásunkba lesz szükségünk valamilyen háztartási készülékre.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hónapja)

Köszönjük a véleményét!
Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

^