PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
94501 Révkomárom, Esztergályos utca 4/7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2191
1009
683
936
660
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
40.0 %
18.4 %
12.5 %
17.1 %
12.0 %
Összes vélemény

Teljesen korrekt ügyfélszolgálat, és kiszállítás
Gyorsan megérkezett minden és a feldolgozás is az volt.
Nagyon jó

 

Kinéztem egy mosógépet akciós áron, megrendeltem azt, majd váratlan készlet hiány miatt azt írták, hogy 2-3 héten belül rendelhető meg. A honlapjukon a rendelesemkor és a mai napig is ki van rakva, hogy raktáron van a termék.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (2 hete)

Tisztelt Stephanyus!
Kérjük, a panasz@plazamarket.hu email címünkre küldje el a rendelés azonosítóját, hogy utána tudjunk nézni. Sajnáljuk de Stephanyus néven nem találtunk rendelést és nem tudunk váratlan készlet-hiányról sem, de ha rendelt és elküldi az azonosítót, mindenképpen megvizsgáljuk hogy mi történt. Tisztelettel: PlazaMarket ügyfélszolgálat

Nem volt a kért termék. Korrekt módon értesítettek, hogy később lesz, kérem-e. Ár maradt a megbeszélt, a termék jött amikorra ígérték. Emberi, pontos, korrekt.

 

Kétszer rendeltem, nagyon kedvesek. felhívtak a rendelés után másnap és leegyeztettük a kiszállítást. Raktáron voltak a gépek, mindkétszer már a harmadik napon nálam voltak. Ötös osztályzat a hozzáállás!

 

Folyamatosan nyomonkövetem az áruházakban az árakat. A legtöbbször odalyukadok ki, hogy amikor vásárolni akarok valamit, akkor Plazamarketben a legolcsóbb az a termék amit keresek. Így tettem legutóbb is és meg is rendeltem a kávéfőzőt. Megkértek, hogy értékeljem a vásárlást, ennek nagyon szívesen eleget teszek, mert mindig rendkívül segítőkészek. Még soha nem csalódtam bennük.

 

A legolcsóbban itt kaptam mosógépet. Kihozták pontosan 3 nap múlva és beállíttották a helyére.
Az előltöltős mosógép nagyon szépen most, nagyon örülök neki, hogy megvettem. elégedett vagyok!

 

Ma reggelre ígérték a mosógép szállítását, de szó nélkül nem hozták, és egész nap nem volt senki elérhető az ügyfélszolgálaton! Elképesztő pofátlanság és amatőrség. Soha többet semmit tőlük!

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (5 hónapja)

Tisztelt Barna György Úr!
Kérjük, a panasz@plazamarket.hu email címünkre küldje el a rendelés azonosítóját hogy utána tudjunk nézni. Sajnáljuk a félreértést, amikor az eset történt, ki volt írva a honlapunkra piros betűkkel a következő: "Tisztelt Vásárlónk!
Jelenleg telefonos karbantartást végzünk. Lehetséges, hogy a telefonos ügyfélszolgálatban fennakadás tapasztalható.
Kérjük kérdését tegye fel nekünk emailben."
Azóta a karbantartást elvégeztük, a vonalak hibátlanul működnek.
Tisztelettel,
Plazamarket

Megrendeléseimet a bolt mindig pontosan és sértetlenül leszállította, de a 10 hónapja vásárolt mosógép 1 hete meghibásádott. A garancia keretében kijöttek érte, elszállították és javítás után már vissza is került hozzám. Öt nap alatt lebonyolították és már tökéletesen működik újra.
Hála az égnek, nem kellett sehová rohangálnom a szennyes gatyáimat mosni. Köszönöm a gyors intézkedést!

 

Nagyon jó árak vannak, 4-5 alkalommal vásároltam a cégtől eddig és mindig rendben volt minden. Jó szívvel ajánlom a webáruházat!

 

Sziasztok! Először vásároltam tőletek. Egy Electrolux kombinált hűtőszekrényt vettem akciósan. Nagyon jól működik, minden nagyon korrekt volt a kiszállításkor. Köszönöm szépen!