PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
94501 Révkomárom, Esztergályos utca 4/7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2180
1009
683
936
658
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.9 %
18.5 %
12.5 %
17.1 %
12.0 %
Összes vélemény

Telefonon elérni lehetetlenség. Vagyis rá kell jönni, hogy 2 gomb, majd 0 gomb és akkor végre talán az ügyintézőt is kapcsolja az automata a sok duma helyett. Rendeltem egy mikrot, ami mellé ki van írva, hogy raktáron, ami annyit jelent, hogy 1-3 napon belül szállítják. Ehhez képest másnap ezt a levelet kaptam:
Az Ön által rendelt termék beszerzése előre nem látott készlethiány miatt,

 

A megrendelt automata kávéfőzőt a bolt nem tudta leszállítani készlethiányra hivatkozva, holott a hirdetésen készleten megjegyzés szerepelt!

 

Nagyon cukik voltak, egy trambulint vettem Zsoltikámnak. Ingyen kiszállították és segítettek összerakni is. nagy piros pont nekik!

 

Páraelszívót vásároltam, minden a legnagyobb rendben zajlott. Külön köszönet a futárnak aki 600 km és megannyi kiszállítás után is kedves, segítőkész volt. Ritka az ilyen, de vélemény szerint a futárszolgálat is jellemez egy webáruházat. Máskor is szívesen fogok vásárolni itt.

 

Egyszerűen itt volt a legolcsóbb a szárítógép amit kiválasztottam, Egyeztetés után ingyen kiszállították tökéletes csomagolásban és állapotban, majd elhelyezték a helyére. Hálás vagyok, nagyon köszönöm!

 

Tavaszi akcióban vettem a hűtőszekrényt, nagyon örülök neki, mert jóval többre számítottam amit rá kellett szánnom. Minden szuper, köszönöm szépen!

 

Egy INDESIT mosógépet rendeltünk a PlazaMarkettől, ami meg is érkezett sértetlenül.
A szállítási időt kicsit soknak tartottam, de a marketingessel való telefonos beszélgetés után ezt is megértettem, mert készségesen elmagyarázta, hogy amiatt csúszik a szállítás, mert sokan rendelnek tőlük, és pont elfogy a raktárból.
Volt egy kisebb problémánk, amit végül sikerült megoldaniuk.
Némi

 

Egy hűtőt vásároltam, és reklamáltam kb 3 hónap múlva. Szerelőt nem küldenek, hanem elszállítják KÜLFÖLDRE javítani a gépet. Kérdeztem, hogy csere-készüléket adnak-e, ki vállalja a beépített hűtő szakszerű ki- és visszaszerelését. Ezek után válaszra sem méltattak.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (3 hónapja)

Kedves Melinda!
A válasz emailben megírtuk, hogy ingyenesen ki tudunk küldeni egy szervizes kollégát, hogy megvizsgálja a panaszát.
Tisztelettel,
PlazaMarket Ügyfélszolgálat

Többször vásároltam már a Plázánál, nagyon kedves a hölgy aki a megrendelés után fel szokott hívni. Mindig rendben van minden, nagyon korrektek!

 

A megrendelésem bonyolult volt, mert több helyre, többféle terméket rendeltem és mindenhová pontosan kellett leszállítani, mert egyébként más időpontban nem tartózkodott ott senki.
Leegyeztették velem pontosan a részleket telefonon, magam sem hittem, hogy rendben lesznek a szállítások és az időpontok, de szenzációsan megoldották, le a kalappal!
Nagyon köszönöm a precíz hozzáállást és

 
^