PlazaMarket.hu műszaki webáruház

PlazaMarket.hu műszaki webáruház
Cégnév
MBD NET Trade s.r.o.
Alapítás éve:
2005
Cím:
94501 Révkomárom, Esztergályos utca 4/7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-1-808-9060
3.5
2176
1009
683
936
656
Bemutatkozás
PlazaMarket.hu - Kattintson és otthonába visszük megrendelését!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PlazaMarket.hu műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
39.9 %
18.5 %
12.5 %
17.1 %
12.0 %
Összes vélemény

Egy INDESIT mosógépet rendeltünk a PlazaMarkettől, ami meg is érkezett sértetlenül.
A szállítási időt kicsit soknak tartottam, de a marketingessel való telefonos beszélgetés után ezt is megértettem, mert készségesen elmagyarázta, hogy amiatt csúszik a szállítás, mert sokan rendelnek tőlük, és pont elfogy a raktárból.
Volt egy kisebb problémánk, amit végül sikerült megoldaniuk.
Némi

 

Egy hűtőt vásároltam, és reklamáltam kb 3 hónap múlva. Szerelőt nem küldenek, hanem elszállítják KÜLFÖLDRE javítani a gépet. Kérdeztem, hogy csere-készüléket adnak-e, ki vállalja a beépített hűtő szakszerű ki- és visszaszerelését. Ezek után válaszra sem méltattak.

 

PlazaMarket.hu műszaki webáruház (4 napja)

Kedves Melinda!
A válasz emailben megírtuk, hogy ingyenesen ki tudunk küldeni egy szervizes kollégát, hogy megvizsgálja a panaszát.
Tisztelettel,
PlazaMarket Ügyfélszolgálat

Többször vásároltam már a Plázánál, nagyon kedves a hölgy aki a megrendelés után fel szokott hívni. Mindig rendben van minden, nagyon korrektek!

 

A megrendelésem bonyolult volt, mert több helyre, többféle terméket rendeltem és mindenhová pontosan kellett leszállítani, mert egyébként más időpontban nem tartózkodott ott senki.
Leegyeztették velem pontosan a részleket telefonon, magam sem hittem, hogy rendben lesznek a szállítások és az időpontok, de szenzációsan megoldották, le a kalappal!
Nagyon köszönöm a precíz hozzáállást és

 

A Facebookon találtam rá a cégre, ott posztolták ki a tűzhelyet a farsangi akciójukban, amire egyből lecsaptam. Minden nagyon precíz volt, a tűzhely is nagyon jó! Imádom! Nagy köszönet nekik!

 

Vettem egy hűtőt, aztán megláttam egy borhűtőt is, rákerestem náluk volt a legolcsóbb mindkettő. Három nap múlva megjött. Minden rendben volt és gyönyörűek a hűtők, bár ez elsősorban a gyártó érdeme. : )
Köszönöm a gyors és ingyenes szállítást!

 

Évekkel ezelőtt rendeltem először a Plazamarkettől, már akkor is meg voltam elégedve. Azóta is onnan rendelek szerencsére, mert most az egyik vásárlásomnál a régi címemet írtam be véletlenül és ez csak a szállításnál derült ki.
Hívott a szállító úr és akkor jöttünk rá a problémára. Nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy semmi baj, lerak még 2 címen megrendelést és jön át hozzám. Kettő ó

 

Első rendelésem volt a Webáruházból! A rendelt árú a megadott időpontban rendben megérkezett. Fél órával a megérkezés előtt telefonon jelzett a szállító cég. Elégedett vagyok a szolgáltatással! További sikereket kívánok Nekik!

 

Korrekt ügyfélkezelés és szállítás jellemezte a megrendelésemet. Öt csillag!

 

Karácsonyra rendeltem egy kétajtós hűtőszekrényt. Nem tudtam melyiket válasszam. Felhívtam őket és segítettek a kiválasztásban. 3 nap múlva hívtak, hogy nem sokára ideér a hűtőm. Így is lett, a rakodók felhozták a lakásomba és segítettek kicsomagolni. nagyon köszönöm! Elégedett vagyok!

 
^