PHOTOLINE.HU

PHOTOLINE.HU
Cégnév
Otthon-Barkács-Kreatív Photoline KFT.
Alapítás éve:
2009
Cím:
1143 Budapest, Gizella út 22. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+3620-414-0000, +361-780-1400
4
212
52
24
39
29
Bemutatkozás
Az otthon-barkács-kreatív termékvonal mellett csomagolástechnikai anyagok és eszközök széles választékával szolgálunk vásárlóinknak.
A válságra adott válaszként hoztuk létre 2009-ben az üzletünket, célul tűzve ki, hogy olyan kedvező árakat tudjunk nyújtani, melyekkel a vásárlás öröm lehessen.
Termékeink 99%-a azonnal elérhető, zuglói központi raktáráruházban, illetve egy része a csepeli raktárunkban.
Nyitvatartásaink végett kérem tekintse meg a photoline.hu weboldalunkat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PHOTOLINE.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
59.6 %
14.6 %
6.7 %
11.0 %
8.1 %
Összes vélemény

Türelmes megértő ember vagyok. De ez a cég katasztrófa! !! ! Senki se rendeljen tőlük! !! 2x-is rendeltem nem kis összegben . Nem azt küldték amit kértem először, megígérték hogy a különbözetet kupon formájában a másik rendelésemből levonják. Aztán 3 hetet vártam hogy mikor küldik , rengetegszer hívtam őket a telefonszámokon nem veszik fel. Aztán véletlenül sikerült megígérték hogy más

 

A megrendelt termékek egy részét nem tudták szállítani, a másik részét több hetes késéssel kaptam meg. Azonnali átutalással fizettem, a vételár különbözetet a mai napig nem kaptam vissza. Leveleimre nem válaszolnak.

 

Válaszra sem méltattak, és a problémát sem oldották meg, benne hagytak a bajban engem és a kollégáimat.
SOHA TÖBBET , soha, soha többet innen ! !! - Egyet sajnálok, hogy nem az értékelések megtekintésével kezdtem.
" Tisztelt Photoline Kft!
Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, jelzem, hogy az általam megrendelt anyagok közül csupán 2 db tétel volt helyes.
A 30 cm méretű hurkapálca

 

PHOTOLINE.HU (1 hónapja)

Tisztelt Vásárlónk!
Szerintem eltúlzó a probléma ismertetése, ellenőriztük, és a termékcsomagolás szerinti paraméterek megfelelőek. Egyébként igény szsrint visszavételezhettük volna a rendelését ha jelzi felénk ezirányú igényét. Elnézését kérjük, a havi több ezer rendelés során valóban előfordulhat egy-egy eltérés.

Türelmes embernek tartom magam, főleg, ha online rendelésről van szó, de sajnos csak megerősíteni tudom, amit előttem már páran leírtak. Hiába jelzi az oldal, hogy raktáron van egy termék és max. 5 napon belül kiszállítják, nem biztos, hogy ez így is történik. Májusban rendeltem tőlük, többszöri telefonálás és levélváltás, majd panasztétel után kaptam meg a csomagot egy hónappal később.

 

"A termék raktáron van és azonnal kiszállítható" Ehhez képest 5 nap eltelte után sem emailre nem válaszolnak sem a telefont nem veszik fel. MENEKÜLJÖN mindenki innen!

 

Két napja várok egy termékre amire azt mondták hogy elsőbbséggel két nap alatt itt van. Ma reggel betelefonálok hogy még egy e-mailt se kaptam a futártól se tőlük hogy biztos megjön ma a termék? Válaszként ezt kaptam. „Rendelésemet se látják de nemsokára utánanéznek és visszahívnak”
Persze nem hívott senki én telefonáltam 1. 00 múlva hogy mi van. Az első emberrel nem tudtam igazán beszé

 

A legutóbbi rendelésem csaknem 2 hetes, ám a válallt 1-2 munkanap helyett a kifizetett terméket nem kaptam meg. Érdelklődésemre azt közölték, hogy a posta elverete, ám további leveleimer, kérdéseimre a fülül botját sem...

 

Rendelésem leadását követő két hét várakozás, telefonok és e-mail váltás után gondoltam ma megírom vásárlói véleményben az ezzel a bolttal, webshoppal való kálváriámat. A vásárlói véleményekre rákeresve döbbenten olvasom azokat az előző véleményeket, amit majdhogynem szó szerint én is le szerettem volna írni.
A történet ugye ott kezdődik, hogy kedvező ár felkínálásával odacsalják a vev

 

Senkinek nem javaslom a "webáruházukból" való rendelést. Január 7-én leadtam a rendelést, nem kaptam semmilyen visszaigazolást. Január 8. -án írtak, hogy néhány termék nincs raktáron, beszerzés alatt van, napokon belül megérkeznek a termékek és küldik a csomagot (a raktárkészlet szerint minden termék raktáron volt, 1-2 napon belül szállítható, tehát kapásból vásárlói megtévesztésről bes

 

Csak erős idegzetűeknek. Borzalmas a webshopjuk, még soha nem találkoztam ekkora fejetlenséggel és átveréssel. Visszaigazoló e-mailben minden raktáron, mielőbbi utalást kérnek, hogy postázhassanak majd egy hónapig semmi. Közben részükről semmi kommunikáció, mikor Én kerestem meg őket csak hitegettek, hogy 1-2 napon belül postázzák. Egy hónap után a csomagban a termékek egy része hiányzot

 
Üzletek

Üzletek

PHOTOLINE.HU(hagyományos bolt)
Cím: 1143 Budapest, Gizella út 22.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3620-414-0000, +361-780-1400
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 19:00
kedd 09:00 - 17:00
szerda 09:00 - 19:00
csütörtök 09:00 - 17:00
péntek 09:00 - 19:00
szombat 09:00 - 14:00
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

PHOTOLINE CSEPEL(átvételi pont)
Cím: 1211 Budapest, Mansfeld P. u. 27.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +3630-5280360
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő Zárva
kedd Zárva
szerda Zárva
csütörtök Zárva
péntek Zárva
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PHOTOLINE.HU
1143 Budapest, Gizella út 22.
PHOTOLINE CSEPEL
1211 Budapest, Mansfeld P. u. 27.
Összes