Párizs Parfümház

Párizs Parfümház
Cégnév
Párizs Parfümház
Alapítás éve:
1996
Tel.:
+36207772151
4
3
0
0
0
1
Bemutatkozás
Családi vállalkozásként 1996-ban nyitottuk meg Parfümházunkat, Székesfehérvár belvárosában a Kégl György u.2. szám alatt, Párizs Parfümház és Szépítész Stúdió néven.
A Párizs Parfümház Web Shopjának hitelességét, szakértelmét a több évtizedes kiskereskedelmi múltja mellett az is garantálja, hogy tulajdonosi köre egyértelműen beazonosítható és kiskereskedelmi üzletünk lehetőséget biztosít a termékek személyes bemutatására, kipróbálására.
A Párizs Parfümház Web Shopját nem egy virtuális hátterű, fantomizált, elérhetetlen tulajdonosok által jegyzett gazdasági társaság működteti, hanem egy olyan családi vállalkozás ahol az eladásra kínált termékek hivatalos beszerzési forrásokon keresztül kerülnek üzletünkbe.
A Párizs Parfümház és Szépítész stúdió Székesfehérváron komplex szépítészeti szolgáltatást is nyújt prémium minőségben, amelyről a www.matkovich.hu web oldalon tájékozódhat.
Kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitva tartás: H-P: 9-18 óra ; Szo: 9-12 h
www.parizsparfumhaz.hu
tel.: +36 22 337 839

Köszönjük érdeklődését és megtisztelő türelmét!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Párizs Parfümház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Gyors és korrekt cég! Két napon belül megkaptam a megrendelt terméket, gondosan becsomagolva, sérülésmentesen. Máskor is tőlük fogok rendelni! : )

 

Barátságos üzlet, gyors ügyintézés. A csomag amit rendeltem rendkívül gyorsan megjött. Professzionális fizetési rendszer, bankkártyával is, egyszerűen.
Nagyon meg vagyok elégedve, ritka manapság az ilyen magas színvonalú kiszolgálás, 5 csillag! !!

ui: jha, és az árak nagyon rendben vannak!

 

A rendelésem flottul, zökkenőmentesen zajlott, időre megkaptam a parfümöt, ami eredeti és nagyon jó áron jutottam hozzá.

 

Megrendeltem a Lancome So magic! parfümjét, erre elutasították, miszerint nincsen raktáron. Akkor miért lehetett kosárba tenni? ??

 
Üzletek

Üzletek

Párizs Parfümház(hagyományos bolt)
Cím: 8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 2.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36207772151
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PÁRIZS PARFÜMHÁZ
8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 2.