Párizs Parfümház

Párizs Parfümház
Cégnév
Párizs Parfümház
Alapítás éve:
1996
Tel.:
+36207772151
4.5
11
0
0
0
1
Bemutatkozás
Családi vállalkozásként 1996-ban nyitottuk meg Parfümházunkat, Székesfehérvár belvárosában a Kégl György u.2. szám alatt, Párizs Parfümház és Szépítész Stúdió néven.
A Párizs Parfümház Web Shopjának hitelességét, szakértelmét a több évtizedes kiskereskedelmi múltja mellett az is garantálja, hogy tulajdonosi köre egyértelműen beazonosítható és kiskereskedelmi üzletünk lehetőséget biztosít a termékek személyes bemutatására, kipróbálására.
A Párizs Parfümház Web Shopját nem egy virtuális hátterű, fantomizált, elérhetetlen tulajdonosok által jegyzett gazdasági társaság működteti, hanem egy olyan családi vállalkozás ahol az eladásra kínált termékek hivatalos beszerzési forrásokon keresztül kerülnek üzletünkbe.
A Párizs Parfümház és Szépítész stúdió Székesfehérváron komplex szépítészeti szolgáltatást is nyújt prémium minőségben, amelyről a www.matkovich.hu web oldalon tájékozódhat.
Kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitva tartás: H-P: 9-18 óra ; Szo: 9-12 h
www.parizsparfumhaz.hu
tel.: +36 22 337 839

Köszönjük érdeklődését és megtisztelő türelmét!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Párizs Parfümház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
91.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
8.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Interneten rendeltem tőlük. Jellemzőik: Maximális kedvesség, rugalmasság, jóindulat, gyorsaság, megbízhatóság. Igazi kereskedők, azon vannak, hogy hogyan tudnának a vevő kedvére tenni! Ritka ez manapság! A termékeik, amiket árulnak, megbízhatóan eredetiek, jóval kedvezőbb áron, mint bármelyik illatszeráruházban, vagy internetes oldalon! Jó szívvel ajánlom őket!

 

Párizs Parfümház (2 napja)

Kedves knetundi! Nagyon szépen köszönjük a kedves szavait és dicséretét. Számunkra az öröm, hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal! Ha a jövőben állhatunk rendelkezésére forduljon hozzánk bizalommal! Kellemes hétvégét kívánunk Önnek! Üdvözlettel: Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

könnyű rendelés, zökkenőmentes kiszállítás

 

Párizs Parfümház (4 napja)

Kedves zsb!
Nagyon szépen köszönjük véleményét! Örülünk, hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal! A jövőben is állunk rendelkezésére és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal! Kellemes napot kívánunk Önnek! Üdvözlettel: Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

Szuper szuper gyors vasárnap rendeltem visszaigazolták kedden délelőtt kihozta a futár! Csak ajánlani tudom őket. Ja és nem Bp Pest megye!
Viszonylag drága parfümöt rendeltem " tesztert". Kaptam teljesen originált (legalábbis nekem annak tünt)
csomagolásút teszter árban! !! ! Tuti hogy EREDETI. Nagyon örülök biztasson fogok még rendelni tőlük.
Köszönöm nektek. PÁRIZS PARFÜMHÁZ

 

Párizs Parfümház (2 hete)

Kedves Imre!
Nagyon szépen köszönjük a dicséretét! A jövőben is állunk rendelkezésére és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal! Kellemes napot kívánunk Önnek! Üdvözlettel: Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett vagyok a gyors kiszállítással és a körültekintő rendelés kezeléssel. Ajándékba szántam a parfümszettet amit rendeltem tőlük és teljesítették a kérésem, miszerint teljesen egyszerű csomagolásban küldjék, és ráadásul egy kedves hölgy fel is hívott, hogy pontosítsuk a részleteket, hogy mikor érkezik pontosan a csomag, hogy fel tudjak készülni. A termék is precízen, teljesen

 

Párizs Parfümház (3 hete)

Kedves Kitti!
Nagyon szépen köszönjük véleményét! Örülünk, hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal, a jövőben is mindent elkövetünk ennek érdekében és ha bármiben állhatunk rendelkezésére forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk bármelyikén! További szép napot kívánunk Önnek! Üdvözlettel: Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

Maximálisan elégedett vagyok. Armani Code After Shave-t rendeltem. Eredeti terméket kaptam (illat, csomagolás olyan, mint amilyennek lennie kell). Egyetlen kifogásolni való, hogy nem lehet bankkártyával fizetni. Még egy köszönő levelet is kaptam, ami nem nagy dolog, de jól esett.

 

Párizs Parfümház (2 hónapja)

Kedves Fila! Nagyon szépen köszönjük véleményét, a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy még elégedettebb legyen szolgáltatásunkkal. További szép napot kívánunk Önnek! Üdvözlettel: Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

Egy csodálatos illatú parfümöt rendeltem tőlük, ami másnapra már a kezemben is volt.
Gondos csomagolás, zökkenőmentes rendelés mindez nagyon baráti áron, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha parfümöt rendelek innentől csak tőlük fogok!

 
Vásárlói vélemény

Egy nagyon friss megjelenésű parfümöt rendeltem tőlük. Másnap már a kezemben volt, azzal fújtam be magam és nem győzök betelni az illatával. Csak náluk volt kapható ez a vadiúj kiadású mainstream parfüm. Nagyon korrekt áron jutottam hozzá. Ajánlom őket és biztosan nem utoljára rendeltem tőlük. Fogok még!

 
Vásárlói vélemény

Paco Rabanne parfümöt rendeltem. A termék 2 napon belül sérülésmentesen meg is érkezett. A parfüm díszdobozban érkezett, az illata fantasztikus.
Legközelebb is tőlük fogok rendelni.

 

Párizs Parfümház (1 éve)

Kedves Niki! Nagyon szépen köszönjük! További szép napot! Párizs Parfümház

Vásárlói vélemény

Gyors és korrekt cég! Két napon belül megkaptam a megrendelt terméket, gondosan becsomagolva, sérülésmentesen. Máskor is tőlük fogok rendelni! : )

 
Vásárlói vélemény

Barátságos üzlet, gyors ügyintézés. A csomag amit rendeltem rendkívül gyorsan megjött. Professzionális fizetési rendszer, bankkártyával is, egyszerűen.
Nagyon meg vagyok elégedve, ritka manapság az ilyen magas színvonalú kiszolgálás, 5 csillag! !!

ui: jha, és az árak nagyon rendben vannak!

 
Üzletek

Üzletek

Párizs Parfümház(hagyományos bolt)
Cím: 8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 2.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36207772151
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PÁRIZS PARFÜMHÁZ
8000 Székesfehérvár, Kégl György utca 2.