Parfumbox.eu

Parfumbox.eu
Cégnév
Dovera Kft.
Alapítás éve:
2012
Tel.:
06 30 821 31 76
3
7
1
0
1
9
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Parfumbox.eu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.9 %
5.6 %
0.0 %
5.6 %
50.0 %
Összes vélemény

Ebből a webáruházból többször rendeltem és eddig mindent rendben találtam. Az ország legnagyobb kozmetikai-parfümös közössége (nevét nem írhatom le) tagjai, - köztük én is - sokan vásárolnak innen, mert jók az árak és eredetiek a termékek. Sőt egyszer megváltozott ízlésre hivatkozva küldtem vissza parfümöt és gond nélkül visszautalták a vételárat.
Fontos! : az IFRA szabályok miatt sok

 

Legalább 15 éve ismerem és használom a Givenchy Organza parfümöt, ami jellegzetes mély, átható, fűszeres illatáról és sötét narancsos színéről. Nos, a megkapott terméknek köze nem volt ezekhez a tulajdonságokhoz, noha a kiszerelés rendben volt ránézésre.
Az oldalukon nem találtam, hogy eredeti termékeket forgalmaznának, de a reklámjaikban az szerepel, hogy eredeti parfümökkel foglalko

 

Sajnos a borítékos csomagküldés miatt az amúgy ajándéknak szánt parfüm úgy érkezett meg, hogy a doboz tejesen szétroncsolódott...

 

Kiemelkedően gáz, amit ez a bolt művel.
Megrendeltem amit akartam, automata válaszlevél megjött hogy megkapták a rendelésem.
Nagyon szerettem volna, ha a pár napon belül megkapom a termékem, így hát 2 nap várakozás után felhívtam őket, hogy ugyan hogy áll a rendelésem. A rendkívül segítőkész úr tájékoztatott, hogy aznap kapnak abból amit rendeltem, ne aggódjak, másnap valószínűleg me

 

Gagyi minőségű az elvileg tartós parfüm.

 

Gyorsak voltak, a kérdéseimre is gyorsan válaszoltak, a termék kifogástalan! Nekem bejött! !!

 

Nagy csalódás volt. Napok óta vártam a Cerruti 1881 100ml-es parfümöt, de ez valami egészen más gagyi utánzat. Egy egészen más gagyi üvegbe. A kupak leesett fél méterről a padlószönyegre és kettétört. Megbántam, hogy innen rendeltem...

 

KARÁCSONYRA szerettem volna raktáron lévő terméket vásárolni. Pár nap múlva jött egy email, hogy a termék elfogyott, ezért a rendelésem meghiúsult.

 

Telefonon segítőkészek voltak, gyorsan kellett parfüm ajándékba, és soron kívül segítettek, másnap már hozta is a futár vidékre! Örülök hogy van még rugalmas webshop! Utólag is köszönöm!

 

Már többször rendeltem tőlük, ha épp nem is volt raktáron, aznap tájékoztattak hogy pár nap míg beszerzik, így is lett rá 1 napra már a kezemben volt! Meg vagyok velük elégedve!

 
Üzletek

Átvételi pontok

Parfumbox.eu(átvételi pont)
Cím: 1161 Budapest, Rákospalotai határút 35
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06 30 821 31 76
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PARFUMBOX.EU
1161 Budapest, Rákospalotai határút 35