parfumangyal.hu

parfumangyal.hu
Cégnév
Egri Tímea e.v.
Alapítás éve:
2014
Cím:
1037 Budapest, Kiscsillag utca 16. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06 70 352 1287
4
8
0
0
0
2
Bemutatkozás
Minden termék raktáron. Csak eredeti márkás parfümök nagy választékban. Futárral 1 munkanapon belül kiszállítva.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) parfumangyal.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Belátom tévedtem, emberekből vagyunk, de a parfüm tényleg nem tartós biztos csak nekem. Elnézést a hozzászólásomért. Rákellett jönnöm, hogy nem hamis mivel megvettem máshonnan is a parfümöt, egyáltalán nem tartós számomra. Ilyen nem nagyon fordult még elő velem. Az én hibám, hogy egyből rosszra gondoltam, csak hát elég elkeserítő ennyi pénzt kiadni a semmiért. Még egyszer elnézést az elő

 
Vásárlói vélemény

Armani Si 100 ml-es parfümöt rendeltem, de hamis 23 ezer forint kidobás, 10 perc utána nem érződik belőle semmi. Az üveg alján lévő műanyag keret le is vált. Soha többé online....

 

parfumangyal.hu (1 éve)

Kedves....
Kérem vegye fel a kapcsolatot velem ha valamilyen probléma volt a parfümmel.
Kérem ne vádaskodjon alaptalanul mert jó hírnév megsértése miatt jogi útra terelem az ügyet.
Az Ön által vásárolt parfüm egy sláger termék amivel még soha nem volt probléma.
Minden általam kínált parfümöt számlával árusítok és hivatalos forrásból származik.
Egy parfüm mindenki bőrén más illatot ad ki és nem egyforma ideig tart.
De én erősen kétlem az Ön által leírtakat mert a Sí parfüm kifejezetten tartós.
Tehát kérem vegye fel a kapcsolatot velem, hogy orvosoljuk a problémát.

Vásárlói vélemény

Maximálisan ügyfélközpontú és megbízható bolt! Dior - Hypnotic Poison-t rendeltem, telefonon egyeztettünk a termékről. A Hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, maximális felvilágosítást adott a termékről és a szállításról is. Szuper gyorsan, már másnap megérkezett a parfüm. Eredeti parfümöt kaptam, nagyon kedvező áron. Szívből ajánlom az üzletet, köszönöm szépen!

 
Vásárlói vélemény

Nagyon kedves kiszolgálás, rugalmas kiszállítás, a parfüm természetesen tökéletes. Szinte azonnal reagálnak az érdeklődésre, megrendelésre. (Nem automata! ! ) Legközelebb is innen fogok rendelni. : )

 
Vásárlói vélemény

Az üzletvezető hölgy nagyon kedves, rugalmas és maximálisan segítőkész. A megrendelt termék valóban raktáron volt, már másnap átvehettem. Eredeti terméket kaptam, nagyon kedvező áron. Mindenkinek ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Vasánap délután rendeltem 2 parfümöt, kedden délelőtt már hozta is a futár. A csomagolás profi volt, a sérülés esélye szinte kizárva. A parfümök szerintem eredetiek, én az illatával és a tartósságával is elégedett vagyok. Más parfümöt árusító webshopnál volt már negatív tapasztalatom, de ha a későbbiekben rendelni fogok, akkor biztos, hogy ezt az oldalt fogom választani.

 
Vásárlói vélemény

Tökéletessen meg vagyok elégedve mindennel. A hölgy is segítőkész és abszolut meg vagyok elégedve mind az áruval mind a szállítási gyorsasággal! Csak ajánlani tudom mindenkinek ! !!

 
Vásárlói vélemény

Én nem értem hogy ez a bolt eddig még hogy nem lett nagyobb mértékben felfedezve... minden szempontból első osztályú kiszolgálást kaptam!
Tegnap telefonon egyeztettünk a tulajjal, egy olyan parfümmel kapcsolatban ami nem sok helyen kapható, ma pedig már át is tudtam venni az átvevőponton, amely igen szép választékkal rendelkezett. Látszik a tulajdonoson hogy maximális elkötelezettségge

 
Vásárlói vélemény

Én maximálisan meg vagyok elégedve a bolttal, telefonon rendeltem a hölgy nagyon kedves segítőkész volt, a parfümöt azonnal csomagolta és küldte, másnapra meg is érkezett. Ez eddig a leggyorsabb szállítás! Nem mellesleg a parfüm eredeti (legalábbis én úgy gondolom mivel nem ismertem) , de 24 óra elteltével is érződik, tehát valószínű az.

 
Vásárlói vélemény

A megadott telefonszám nem kapcsolható...

 

parfumangyal.hu (5 éve)

Kedves Sándor!

Sajnálom, hogy nem tudott elérni minket.
11:00 és 16:00 között él a telefonos ügyfélszolgálatunk.

Üdvözlettel
Tímea