parfum-luxe

parfum-luxe
Cégnév
Omino Lux Kft
Alapítás éve:
2015
Cím:
1133 Budapest, Váci út 94 (Átvételi pont)
Tel.:
06703556608
3.5
4
0
0
0
3
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) parfum-luxe boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rendeléssel minden rendben volt, de sajnos még 1 órát sem bír ki, és elillan az illata.
3 üveggel rendeltem, illata megegyező az eredetivel.

Én többet innen nem fogok rendelni!

 
Vásárlói vélemény

Ez egy komolytalan cég. Megrendeltem 3 parfümöt. Visszaigazolták, majd 1 nap múlva ezt a levelet küldték: "Kedves vásárlónk ezzel szeretnénk igazolni, hogy megrendelése sajnálatos módon sztornírozva lett.
Amennyiben megrendelés értékét megtérítette, az Ön által megtérített összeget a legrövidebb időn belül visszaküldjük Önnek. "
Nem indokolták, hogy miért törölték a rendelést. Szere

 
Vásárlói vélemény

E-mailben jelezték: törölték a megrendelést, mert elfogyott a termék. Válaszomban kifejeztem csalódottságomat. Erre felhívott egy furcsa férfi, aki magát a webáruház tulajdonosának mondta, kioktatott és utasított, hogy én tanuljak meg olvasni és utaljam a pénzt. Ha elfogyott a termék, akkor minek utaljak? Elég érdekes. Elmondtam neki, hogy főiskolán tanítok leendő tanároknak magyart, egé

 
Vásárlói vélemény

Sokszor szoktam interneten rendelni, ezért van összehasonlítási alapom. Nagyon elégedett vagyok az egész munkafolyamattal. Egyszerű volt és gyors a megrendelés is és hamar meg is kaptam amit rendeltem. Az általam rendelt termék is teljesen jó minőségű. Bátran fogok rendelni legközelebb is és a személyes átvételt választom úgyis útba esik.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Megrendelt termékeket személyesen át tudtam venni , és nem utolsó sorban nagyon szuper az ár.

 
Vásárlói vélemény

Gyors , pontos, minden rendben van , rengeteg termék közül sikerült kiválasztanom majdnem féláron a kozmetikumokat . Köszönöm ! Csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

Szuper termékek, korrekt gyors ügyintézés. Kellemes gördülékeny üzlet volt, köszönöm. A termékek 100% ig kifogástalanok! Köszönöm, maradok Önöknél .
Lívia

 
Üzletek és átvételi pontok

Átvételi pontok

parfum-luxe(átvételi pont)
Cím: 1133 Budapest, Váci út 94
Telefon: 06703556608