Otto.hu

Otto.hu
Cégnév
OTTO Central Europe Kft.
4.5
181
27
3
3
11
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Otto.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
80.4 %
12.0 %
1.3 %
1.3 %
4.9 %
Összes vélemény

Teljesen inkompetens ügyfélszolgálat és elavult technikai háttér.
Megragadtak a katalógus korszakban.

November óta képtelenek egy pénzvisszatérítési ügyet managelni.

 

A weboldal könnyen kezelhető, a rendelés menete nyomon követhető, ha kérdésem van segítőkész választ kapok. A fizetési lehetőségek megválaszthatóak, a kiszállítás pontos és korrekt. Ha nem volt sikeres a termék választásom, lehetőségem van a visszaküldésre, aminek a menete szintén egyszerű és elfogadható. A visszaküldött termék megvizsgálása után természetesen a összeget is pontosan viss

 

A termékek kiválasztása, a rendelés menete gyors és egyszerű, áttekinthető. A szállítás megfelelő. Ha valamelyik termék nem jó, vagy mégsem tetszik, vissza lehet küldeni, 2 héten belül az árát is visszakaptam minden alkalommal.
A Vevőszolgálat munkája rendkívül készséges, udvarias és segítőkész és nem utolsó sorban gyors és pontos. Minden alkalommal, ha kérésem, illetve kérdésem volt,

 

A bolt rugalmas, és pontosan szállit.

 

Megbízható.

 

Az ígért időben kiszállították a rendelésem.

 

Fehérnemű rendelés próba nélkül nehéz, a visszaküldés macerás és drága . Különben szeretek innét rendelni. Atermékek többnyire jók , az ügyfélszolgálat udvarias!

 

Nagyon szeretem megbízhatóak gyorsan szállítanak.

 

Nagyon korrektek , eléerhetésük is jó és pontosan szállítanak rövid időn belül. Az utólsó rendelésemmel is nagyon elégedett vagyok egy hozzáfűzni valóm még lenne a szállítással kapcsolatban, hogy lehessen postapontra is kérni a csomagot.

 

A hasonló cégek közül ez tűnik a legmegbízhatóbbnak mind a szállítás, mind a reklamáció kezelése szempontjából.