orghop.hu

orghop.hu
Cégnév
Orange-Line Invest Kft
Alapítás éve:
2009
Cím:
2045 Törökbálint, Károlyi u 45 (Nem átvételi pont)
Tel.:
20/3591950
4
3
0
0
0
1
Bemutatkozás
Az Orange-Line Trans Kft. 2007. óta szállít kis- és nagykereskedőknek valamint magánszemélyeknek háztartási termékeket. Legnagyobb partnere a Gorenje. 2009.-ben alakult az Orange-Line Invest Kft, aki képviseli az Orgshop.hu webáruházat. Cégünk jelenleg bővíti az Orgshop.hu wbáruház termékskáláját. Elsősorban olyan cégek és magánszemélyek keresnek meg minket, akiknek a jó ár mellett fontos a minőségi kiszállítás is. Társaságunk egyik legnagyobb előnye, hogy az általunk forgalmazott termékeket saját kiszállítással is meg tudjuk oldani. Társaságunknak saját gépjárműparkja van, amellyel országos lefedettséget tudunk biztosítani.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) orghop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Minden rendben zajlott.

 
Vásárlói vélemény

Az ügyfélkapcsolati munkatárs, Pávlicz Anna kedves, segítőkész, rugalmas és felkészült. Adódott egy probléma a rendeléssel, Anna gyorsan és hatékonyan oldotta meg. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Megrendelés után kifizettem a terméket, a bolttól napokig semmit nem kaptam. Végül nagy nehezen sikerült elérjem őket telefonon, (mert egyébként e-mailre nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel) és kiderült, hogy az interneten meghirdetett terméket már nem gyártják.
Javítani kellene a kommunikáción és csak olyan terméket meghirdetni ami kapható is!
Végül másikat választottam, de

 
Vásárlói vélemény

Impozáns akciók!