Opti24 - szemüvegek online

Opti24 - szemüvegek online
Cégnév
Opti24 CEE - Curlys s.r.o.
Alapítás éve:
2012
Cím:
92901 Dunaszerdahely, Galantská 658/2F (Nem átvételi pont)
Tel.:
06705203918
5
175
4
0
3
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Opti24 - szemüvegek online boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
93.6 %
2.1 %
0.0 %
1.6 %
2.7 %
Összes vélemény

Nagyon elégedett vagyok a bolt kiváló termékeivel! Az ügyintéző szaktudásával és segítőkészségével. Örülök, hogy Önöket választottam !

 

Tökéletes szemüveget kaptam, gyors szállítási határidővel, rendkívül kedvező áron, minden szempontból elégedett vagyok. Köszönöm ezúton is!

 

Korrektek nagyon jó árakkal. Optikusnál háromszor annyiba kerül vastagabb lencsével. Dioptriás napszemüveget is csinálnak több választható színnel.

 

Kedvesek, a megígért szállítási időnél gyorsabbak voltak. a szemüveg megfelelt az elvárásoknak. töredéke a piaci árnak. Egyetlen észrevételem: Ha a vékonyítást előre mondom hogy 1. 6 legyen akkor plusz pénzt kell érte fizetni, ha pedig nem mondom meg, akkor LUTRI (vagy lesz 1. 6 vagy nem). Szerintem ezt a szerencsejátékot érdemes kiiktatni az üzletpolitikájából. Ettől függetlenül levelez

 

Udvarias, segítőkész ügyfélszolgálat, már többször rendeltem és minden esetben azonnal válaszoltak. A szemüvegek szuperek. Mérete, kinézete teljesen megegyezik a leírtakkal. Mindez rendkívül kedvező áron. Ajánlani tudom mindenkinek.

 

Udvarias, segítőkész ügyfélszolgálat, minden esetben rögtön válaszolnak. A szemüveg kifogástalan. Mérete, kinézete teljesen megegyezik a leírtakkal. Mindez rendkívül kedvező áron. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Nagyon szuper minőségű keretet és lencsét kaptam a cilinderes verzió is tökéletes vékonyitassal került a keretembe. Maximálisan elégedett vagyok : )

 

Egy hete rendeltem, azota semmi hir, email a rendelesem allapotarol. Emailre sem valaszolnak.

 

Úgy hozta az élet, hogy sürgősen szükségessé vált számomra egy olyan szemüveg, melyet naponta magamnál tudok hordani folyamatosan, hogy bármikor elővehessem a zsebemből munkám folyamán. Mivel munkavégzés közben a szemüveg sajnos veszélynek van kitéve, így a már meglévőt ( ami elég drága is volt ) féltettem kitenni a megpróbáltatásoknak. Hasonlóan drága szemüveg vásárlása jelenleg nem fér

 

Most rendeltem dioptriás napszemüveget először . Nagyon gyorsan elkészült és tökéletes lett a keret és élesen látok vele nem sötét teljesen! csak dicsérni tudom a boltot! !!