Opti24 - szemüvegek online

Opti24 - szemüvegek online
Cégnév
Opti24 CEE - Curlys s.r.o.
Alapítás éve:
2012
Cím:
92901 Dunaszerdahely, Galantská 658/2F (Nem átvételi pont)
Tel.:
06705203918
5
164
4
0
3
4
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Opti24 - szemüvegek online boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
93.7 %
2.3 %
0.0 %
1.7 %
2.3 %
Összes vélemény

2017 október elején, lakóhelyem vonzáskörzetében, csináltattam, multifokális szemüveget!
MINDÖSSZESEN: 130 000-Ft ért! !!
Elégedett voltam a szemüveggel, de alig három hónapot használtam, amikor megtörtént, a baj!
RÁÜLTEM!
Sem a pénztárcám, sem a lelkiismeretem nem engedte, hogy újra ennyi pénzt költsek magamra!
Olcsóbb megoldást keresve, bukkantam, az Opti24-re!
Fenntartáso

 

Először nem volt raktáron a rendelt napszemüveg erről értesítettek és mivel nem tudták, hogy mikor érkezik másnap visszautalták a pénzt!
Amikor jött újra, személyesen felhívtak, postázták utánvéttel és másnap reggel már le is szállították!
Nagyon gyors és korrekt ügyintézés csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

A napokban rendeltem tőlük egy Oakley Holbrook napszemüveget. Hétfőn adtam le a rendelést és csütörtökön már kézhez is kaptam a csomagot a futártól! Nagyon gyorsak, nagyon segítőkészek és a termék ára, minősége is nagyon jó! !!
Csak ajánlani tudom bárkinek! : -)

 

Köszönöm a szemüveget ! Volt egy kis rendelési hiba amit a bolt nagyszerűen kezelt !
Maximálisan elégedett vagyok a szemüveg tökéletes lett ! Eddig is ajánlottam , mert nem ez az első rendelésem és ezután is fogom népszerűsíteni az OPTI 24 -et ! !

 

Megérkezett a szemüveg, és le vagyok nyűgözve. Pengeélesen látok megint (a korábbi szemüvegemet két hete vesztettem el, ami soha nem fordult még elő, és kénytelen voltam egy két évtizeddel ezelőttit használni eddig). Élesebb, mint az elveszett. Minden mérete stimmel, stabilan ül, és úgy néz ki rajtam, ahogy a honlapjuk szerkesztőjében feltett fényképemen.

Mivel az áraik miatt néhány

 

RayBan napszemüveget szerettem volna venni már egy ideje. Ebben az üzletben találtam meg a legjobb áru terméket! A napszemüveg eredeti, tökéletes termék! A megrendelés egyszerű, gyors a kiszállítás és ingyenes! A kommunikáció is nagyon megfelelő! Ajánlom!

 

Egyszerű és jól átlátható a weboldal, könnyű a termék kiválasztása és azt követően a megrendelés, akár normál, akár dioptriás szemüvegről van szó. A megrendelés visszaigazolásakor megadott tól-ig határidőt pontosan teljesítette a Bolt, amiért (bár ez természetes) külön köszönet illeti Őket!

 

Multifokális szemüveget rendeltem , azt kaptam amit vártam tökéletes a keret a lencse. Bátran ajánlom mindenkinek, ne habozzon nyugodtan rendeljen, én is sokat gondolkodtam nem kellett volna mert minden szempontnak megfelel. Köszönöm! !

 

Figyelem!
Ha még gondolkodsz, NE tedd! Rendeld meg bátran, megbízható, korrekt ajánlat, és kompromisszum nélküli választás. Nagyon jó választás! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pont 3 hét alatt érkezett meg, pont 2 hónapja maximális elégedettséggel, használom.

 

Tökéletesen elégedett lettem a vásárolt szemüvegemmel kicsit hozzá kellett szoknom de rendben van a kiszolgálás és a szemüveg minősége is jó.

 
^