Opti24 - szemüvegek online

Opti24 - szemüvegek online
Cégnév
Opti24 CEE - Curlys s.r.o.
Alapítás éve:
2012
Cím:
92901 Dunaszerdahely, Galantská 658/2F (Nem átvételi pont)
Tel.:
06705203918
5
160
4
0
3
4
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Opti24 - szemüvegek online boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
93.6 %
2.3 %
0.0 %
1.8 %
2.3 %
Összes vélemény

Megérkezett a szemüveg, és le vagyok nyűgözve. Pengeélesen látok megint (a korábbi szemüvegemet két hete vesztettem el, ami soha nem fordult még elő, és kénytelen voltam egy két évtizeddel ezelőttit használni eddig). Élesebb, mint az elveszett. Minden mérete stimmel, stabilan ül, és úgy néz ki rajtam, ahogy a honlapjuk szerkesztőjében feltett fényképemen.

Mivel az áraik miatt néhány

 

RayBan napszemüveget szerettem volna venni már egy ideje. Ebben az üzletben találtam meg a legjobb áru terméket! A napszemüveg eredeti, tökéletes termék! A megrendelés egyszerű, gyors a kiszállítás és ingyenes! A kommunikáció is nagyon megfelelő! Ajánlom!

 

Egyszerű és jól átlátható a weboldal, könnyű a termék kiválasztása és azt követően a megrendelés, akár normál, akár dioptriás szemüvegről van szó. A megrendelés visszaigazolásakor megadott tól-ig határidőt pontosan teljesítette a Bolt, amiért (bár ez természetes) külön köszönet illeti Őket!

 

Multifokális szemüveget rendeltem , azt kaptam amit vártam tökéletes a keret a lencse. Bátran ajánlom mindenkinek, ne habozzon nyugodtan rendeljen, én is sokat gondolkodtam nem kellett volna mert minden szempontnak megfelel. Köszönöm! !

 

Figyelem!
Ha még gondolkodsz, NE tedd! Rendeld meg bátran, megbízható, korrekt ajánlat, és kompromisszum nélküli választás. Nagyon jó választás! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Pont 3 hét alatt érkezett meg, pont 2 hónapja maximális elégedettséggel, használom.

 

Tökéletesen elégedett lettem a vásárolt szemüvegemmel kicsit hozzá kellett szoknom de rendben van a kiszolgálás és a szemüveg minősége is jó.

 

Rövid idő alatt megadta magát a hegesztés.
Szétesett a fejemen a szemüveg, pedig extrém igénybevételt nem kapott.
Pedig h mondják h kiváló minőség. Hát ez nem az.

 

Először rendeltem ettől az üzlettől szemüveget. Korábban mindig személyesen intéztem, de gondoltam kipróbálom online változatban is. A korábbi vásárlói véleményeket elolvasva mertem belevágni. Nem bántam meg. A garantált szállítási idő 21 nap. A reális 14. Ehhez képest én a 11. napon megkaptam hibátlanul és tökéletes minőségben. Egyfókuszú sötétített lenycse minden extrával, ami az alapá

 

Maximálisan elégedett vagyok az értékesítés menetével, az eladóval történt kommunikációval, valamit a kínált és kapott áruval egyaránt. Korrekt áron tudtam multifokális szemüveget vásárolni. Köszönöm és bátran merem mindenkinek ajánlani.

 

Köszönöm lelkiismeretes munkájukat, remekük látok a szemüveggel a keret is jól illeszkedik ahol kell.
Kollégáik is a legmesszebb menőkig udvariasak voltak .
Üdvözlettel:

 
^