Onlinekofa.hu

Onlinekofa.hu
Cégnév
Onlinekofa Bt.
Alapítás éve:
2020
Cím:
1037 Budapest, Jablonka út 108 (Nem átvételi pont)
Tel.:
70/2309312
3
1
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Onlinekofa.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

K2+D3 VITAMIN CSEPPEKET hirdetett. A termék fotón GAL K2+D3 szerepelt. Ezt kértem, de nem ezt kaptam.
A webshopban meghirdetett reklám, „GAL”termék képe szerepelt, de nem a hirdetett árut kaptam, mivel mást küldött. Konkrétan Herba D-t.
Ez a fogyasztó megtévesztése. Azóta ezt a hirdetést levette. De előtte lefotóztam. Nem ajánlom senkinek.

 

Onlinekofa.hu (4 hónapja)

Kedves Vásárló! Mint az oldalon, az Ászf-ben is feltüntettük a képek tájékoztató jellegűek. A termék neve illetve gyártója sem a GAL volt amit Ön megrendelt. A Gal K2+D3 cseppek ugyanezen vitamin mellett megtalálható volt, természetesen drágábban, mint ahogy azt tudjuk a GAL termékek magasabb színvonalat képviselnek. Ön nem GAL terméket vásárolt, melyet már az összes platfformunkon jeleztük Önnek, azonban válaszra sem méltatott minket. Sajnáljuk, hogy félreinformálódott. és azt is, hogy nem ügyfélszolgálatunhoz fordult először, ahol készségesen segítettünk volna Önnek. A honlapra a termékekhez is folyamatosan feltöltésre kerül az alábbi információ.
“Vállalkozásunk a termékinformációkat frissíti, és meg tesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosak legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét. A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok, darabszám leírások külső oldalról származnak. Ha kimondottan a képen szereplő feliratos termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Vásárlói vélemény

Jó kis webshop nagy választékkal. Ha reform élelmiszert, glutén - vagy laktózmentes élelmiszert, bio kozmetikumot vagy bio tisztítószert, esetleg babaápolási terméket keresel itt megtalálod.

 

Onlinekofa.hu (4 hónapja)

Kedves Anikó! Köszönjük, hogy értékelte webáruházunk! Örülünk neki, hogy pozitív élményekkel távozott :)