Octogon Audio

Octogon Audio
Cégnév
Octogon Audio
Alapítás éve:
1999
Cím:
1147 Budapest, Öv u 129-131 (Hagyományos bolt)
Facebook:
Tel.:
+36202665305 +36209785075
2.5
4
1
0
0
6
Bemutatkozás
Az Octogon Audio több, mint tizenöt éve foglakozik audio-vizuális rendszerek, moziszobák tervezésével és kivitelezésével. Új, 200 nm-es, kifejezetten erre a célra épített szaküzletünk 4K (UHD), Atmos Air rendszerekkel, THX előírásoknak megfelelve került kialakításra, ahol a teljeskörű épületautomatizálás működés közben tekinthető meg!
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 10 - 18
Email: info@octogonaudio.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Octogon Audio boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
36.4 %
9.1 %
0.0 %
0.0 %
54.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Többedszerre rendelek tőlük, van tőlük hangfal, IC, kiegészítők – mindenben teljesen elégedett vagyok. Most éppen akciósan sikerült egy optikai kábelt megrendelnem, igencsak korrekt áron. Ha kérdésem van, mindig nagyon segítőkészek, rugalmasak. Többször volt olyan is, hogy egy kedvezőbb árú termékre mondták, hogy inkább azt hozzam el, mert ár/érték arányban azzal jobban járok (legutóbbi

 
Vásárlói vélemény

Rugalmas, segítőkész kiszolgálás.

 
Vásárlói vélemény

Egészen biztos hogy nem egy olyan céget fogok gazdagítani amelyik kamu árakkal próbál alámenni a többieknek, ahol talán tényleg van raktáron termék és nem majd csak két hét múlva. Arra jó, hogy az árdiagramot meghamisítsák a kamu adatokkal, semmi értelme, senkinek sincs hasznára az ilyen trükközés.

 
Vásárlói vélemény

2018. novemberében rendeltem egy center hangsugárzót tőlük a black friday alatt. Miután sikeresen leadtam a rendelést, visszaigazolták, hogy elfogadták, és minden rendben van. Utána 1 héttel később jött az e-mail, hogy mégsem tudják teljesíteni a rendelésemet, mert a kért termék beszerzés alatt van. Ezután 1 hónap múlva hívtam őket, hogy mire lehet számítani, akkor mondták, hogy nem is l

 
Vásárlói vélemény

2 hangfalat vittünk erősítőt szerettünk volna hozzá. Előre egyeztetett időpontunk volt. Ahogy beléptünk a boltba kiderült, hogy még sincs időpontunk, mert a kolléga nem továbbította az infót. Röpke 20 percet sikerült foglalkoznia velünk de, azt is úgy, hogy beszélgetésünk közben figyelmeztette az értékesítőt, hogy az épülő mozi szobával kellene foglalkoznia! Fel elevenítette bennem a tin

 
Vásárlói vélemény

Szép a bemutatóterem, kevés helyen található ilyen Budapesten. De az ott dolgozók lekezelő stílusa, az igen nagy árrés, az vásárlókkal való kapcsolattartás (emailre nem válaszolnak, telefonhíváskor, a legrövidebb úton igyekeznek lerázni) azt gondolom, hogy minősíthetetlen, hiszen igen nagy értékű készülékek vásárlásáról van szó.

 
Vásárlói vélemény

Az arukereso. hu főoldalán a nap legnagyobb áresései között megjelent a bolt egyik terméke (Dali ZENSOR 1 AX aktív hangfal). Mint számomra utóbb kiderült, az ár (a többi bolttal ellentétben) nem egy hangfal párra vonatkozik (vonatkozott? ), hanem egy darabra. Ez félrevezető, nem korrekt.

 
Vásárlói vélemény

Honlapjukon leadott rendelésre 30 percen belül telefonon reagáltak, a termék azonnal átvehető volt. Korrekt, jó bolt!

 
Vásárlói vélemény

Segítőkészek, a demo szoba nagyon hasznos a választáshoz, otthon sem csalódtam az erősítő és hangfalak hangzásában, ajánlom őket!

 
Vásárlói vélemény

Akcióban rendelt termék szállítását többször elhalasztották, majd megkerestek, hogy nem tudnak ilyen terméket beszerezni. Ehhez képest még mindig fent van a honlapjukon az áru, persze már jóval magasabb áron. Azt gondolom, hogy ez így inkorrekt, komolytalan hozzáállás...

 
Üzletek

Üzletek

Octogon Audio(hagyományos bolt)
Cím: 1147 Budapest, Öv u 129-131
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36202665305 +36209785075
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
OCTOGON AUDIO
1147 Budapest, Öv u 129-131