Octogon Audio

Octogon Audio
Cégnév
Octogon Audio
Alapítás éve:
1999
Cím:
1147 Budapest, Öv u 129-131 (Hagyományos bolt)
Facebook:
Tel.:
+36202665305 +36209785075
2.5
2
1
0
0
4
Bemutatkozás
Az Octogon Audio több, mint tizenöt éve foglakozik audio-vizuális rendszerek, moziszobák tervezésével és kivitelezésével. Új, 200 nm-es, kifejezetten erre a célra épített szaküzletünk 4K (UHD), Atmos Air rendszerekkel, THX előírásoknak megfelelve került kialakításra, ahol a teljeskörű épületautomatizálás működés közben tekinthető meg!
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 10 - 18
Email: info@octogonaudio.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Octogon Audio boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

2 hangfalat vittünk erősítőt szerettünk volna hozzá. Előre egyeztetett időpontunk volt. Ahogy beléptünk a boltba kiderült, hogy még sincs időpontunk, mert a kolléga nem továbbította az infót. Röpke 20 percet sikerült foglalkoznia velünk de, azt is úgy, hogy beszélgetésünk közben figyelmeztette az értékesítőt, hogy az épülő mozi szobával kellene foglalkoznia! Fel elevenítette bennem a tin

 

Szép a bemutatóterem, kevés helyen található ilyen Budapesten. De az ott dolgozók lekezelő stílusa, az igen nagy árrés, az vásárlókkal való kapcsolattartás (emailre nem válaszolnak, telefonhíváskor, a legrövidebb úton igyekeznek lerázni) azt gondolom, hogy minősíthetetlen, hiszen igen nagy értékű készülékek vásárlásáról van szó.

 

Az arukereso. hu főoldalán a nap legnagyobb áresései között megjelent a bolt egyik terméke (Dali ZENSOR 1 AX aktív hangfal). Mint számomra utóbb kiderült, az ár (a többi bolttal ellentétben) nem egy hangfal párra vonatkozik (vonatkozott? ), hanem egy darabra. Ez félrevezető, nem korrekt.

 

Honlapjukon leadott rendelésre 30 percen belül telefonon reagáltak, a termék azonnal átvehető volt. Korrekt, jó bolt!

 

Segítőkészek, a demo szoba nagyon hasznos a választáshoz, otthon sem csalódtam az erősítő és hangfalak hangzásában, ajánlom őket!

 

Akcióban rendelt termék szállítását többször elhalasztották, majd megkerestek, hogy nem tudnak ilyen terméket beszerezni. Ehhez képest még mindig fent van a honlapjukon az áru, persze már jóval magasabb áron. Azt gondolom, hogy ez így inkorrekt, komolytalan hozzáállás...

 

Összességében elégedett vagyok.
Jó ár, gyors és használható weboldal.
Fekete pénteki akcióban rendeltem erősítőt és hangfalat a weboldalukon. Kis késéssel hozták, mert az erősítőre várni kellett. Ez csak a második telefonálásuknál derült ki, ezért a mínusz 1 csillag.

 
Üzletek

Üzletek

Octogon Audio(hagyományos bolt)
Cím: 1147 Budapest, Öv u 129-131
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36202665305 +36209785075
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
OCTOGON AUDIO
1147 Budapest, Öv u 129-131