Oázis Kertészet Webshop

Oázis Kertészet Webshop
Cégnév
Oázis Kertészet
Alapítás éve:
1992
Cím:
1101 Budapest, Kőbányai út 47 (Hagyományos bolt)
Tel.:
06 1 261 31 60
2
2
0
0
1
5
Bemutatkozás
Az Oázisban élmény a vásárlás! Magyarország legnagyobb kertészeti áruházai dísznövény és kiegészítő kínálattal várnak egész évben.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Elért minősítések
Ország Boltja 2021 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2021 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Építkezés, kert, lakberendezés termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2021 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Oázis Kertészet Webshop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rendszeresen vásárolunk az áruházakból és a webshopon keresztül is. Igen előfordul, hogy valami elfogy, főleg a tavaszi szezonban, de mindig segítőkészek és minden esetben egyeztetnek és vagy helyettesítő terméket, vagy az adott termék árának visszatérítését ajánlják fel. Nekem is volt, hogy több hetet kellett várnom, mert előrendeltem. Rengeteg rendelést igyekeznek minél hamarabb teljes

 
Vásárlói vélemény

Egyszerűen szélhámosok!

Az előre utalást sürgetik, az ember utal, aztán írják az e-mailt, hogy munkatársaik máris előkészítik a csomagomat. Aztán semmi. Egy hét múlva kérdezem, miért írták, ha nem szállítanak. Zavaros, hazug válaszok. Aztán egy másik ügyfélszolgálatos újabb e-mailt írt, hogy 05. 05-ig megérkezik. Hát, se híre, se hamva. Fel sem adták és nem is jelzik, hogy megint kés

 
Vásárlói vélemény

Erősen a NEM AJÁNLOTT kategória! Persze webshop-ban minden van, csak aztán kiderül, hogy mégsem. Tavaszi ültetéshez a 18 zsák különböző típusú virágföldre szezonban egy hónapot vártam. Elsőre a rendelést követő második héten érdeklődtem, teljes információ hiány… „Nem érkezett be és nem tudjuk mikor érkezik”. Újabb két hét után az e-cégjegyzékből kinéztem az ügyvezető e-mail címét és neki

 
Vásárlói vélemény

Online rendeltem 6 db akciós muskátlit. Ebből 2 db kuka, mert elrohadtak, kettő kérdéses, hogy megmarad, kettő hibátlan. Ez nem akció, nem megfelelő gondozása a növénynek. Ha nem megy nem kell árulni. Sajnálom, hogy pénzt költöttem rá, tanulópénz volt.

 

Oázis Kertészet Webshop (1 hónapja)

Kedves Panncica! Ha ilyen problémád volt és írsz a webshop@oazis.hu címre, akkor természetesen segítünk megoldást találni rá.

Vásárlói vélemény

Online rendelt tavi pumpa a garancia lejárta előtt elromlott. Egy hónappal ezelőtt jeleztem az eladó felé. A pumpa még mindig rossz, "mert az Oázis beszállítója nem reagált semmit. " A vásárlónak nem a beszállítóval van jogviszonya, hanem a kereskedővel. A fogyasztóvédelmi törvény egyértelműen taglalja a kereskedő kötelezettségeit termék meghibásodása esetén. Az Oázis ezt nem tartja be,

 
Vásárlói vélemény

Értesítettek e-mailen, hogy a termék, amit keresek megrendelhető, sőt csomagban kínálják, kedvező áron. Helyezzem kosárba, és ott kiderült, hogy nincs. Mi ez, ha nem a vásárló megtévesztése?

 
Vásárlói vélemény

Életem legrosszabb webshopja. A felhasználói fiók nem törölhető (GDPR). A weboldal sokszor nagyon lassan tölt be. E-mailekre nem válaszolnak normálisan. Menjetek inkább a boltjukba, ha náluk vásárolnátok!

Regisztrálok, küldenek egy 20%-os kupont, kipróbálom, nem működik.
Írok levelet, kijavítják másnap.

Megpróbálom megrendelni a termékeket, de a SimplePay nem működik, nem tudom

 
Vásárlói vélemény

Nagyon kedves a kiszolgálás Diósdon.

 
Üzletek

Üzletek

Oázis Kertészet Webshop(hagyományos bolt)
Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47
Telefon: 06 1 261 31 60