nyarigumik-teligumik.hu

nyarigumik-teligumik.hu
Cégnév
Gumitár Kft
Alapítás éve:
1992
Cím:
2040 Budaörs, Bimbó u. 38. (Nem átvételi pont)
Tel.:
30-943-5705
4.5
10
1
0
1
1
Bemutatkozás
Cégünk gumiabroncsok forgalmazásával foglalkozik több mint 2 évtizede. Megbízható háttér, szakértelem, szakmai ügyfélszolgálat, jó árak több mint 25éve .
Ügyfélszolgálat: 30-9435-705
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) nyarigumik-teligumik.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
76.9 %
7.7 %
0.0 %
7.7 %
7.7 %
Összes vélemény

Minden alkalommal nagyon felkeszült szakmai háttér fogadott, hozzáértő, gyors, precíz kiszolgálással. Csak ajánlani tudom!

 

Tudom ajánlani korrekt cég gyors és megbízható.

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hete)

Köszönjük az értékelését, igyekszünk megtenni mindent ami rajtunk múlik.

Korrektek, segítő készek. Mellette az árak is jók.
Nagyon gyorsan lebonyolítottuk az üzletet.

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hete)

Köszönjük az értékelését, igyekszünk jó árakat és szállítási időt tartani.

Segítőkészek , kedvesek, korrektek

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hete)

Köszönjük az értékelését.

Gyors és precíz kiszolgálás.

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hete)

Köszönjük az értékelését.

Kedves és gyors kiszolgálás, a téligumimat is tőlük fogom venni az biztos!

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hete)

Köszönjük az értékelését.

Az eredetileg keresett gumiból, amit a kereső behozott, egyáltalán nem is volt. De a keresés felhozta. Az először szimpatikus ügyintéző, rám beszélt egy másik gumit aminek körülbelül duplája az ára. Rendben is volt minden, kivéve hogy az általa ígért, (számomra követelmény a rendelésemkor) 2017 év végi, 2018 év eleji gyártású gumi helyett egy 2017. 03 havi gumit küldött. Nyilván ha erről

 

nyarigumik-teligumik.hu (8 hónapja)

Kedves Ádám ! Az Ön esetében a gyártó 1éves gumit küldött, a DOT számokat nem áll módunkban szállítások között ellenőrizni. Ahogy írta Ön is, kollégánk elmondta Önnek, hogy a visszavételnek semmi akadálya nincs, függetlenül attól, hogy ez nem online rendelés volt, tehát semmi nem indokolta volna. Az hogy a gumik visszakerüljenek hozzánk, ebben az esetben nem elvárható tőlünk. Ha gyári hibás gumiról lenne szó, akkor természetesen a gumis költsége a csere vagy a visszaszállítás. Mivel a guminak semmi hibája nem volt, a gyártási év alapján ez a gumi ÚJ guminak számít, a gyártónál megfelelőbben nem tudja tárolni senki, így a visszaszállítás az ügyfél feladata ha mégsem találja megfelelőnek. Egy gumi öregedése akkor indul el, amikor felkerül az autóra és viseli az abroncs az időjárási viszontagságokat, hideg-meleg-napsütés....stb. A szóban forgó gumi minden szempontból megfelel az ÚJ guminak, hogy ezt a gumit 2017.03. , vagy 2017. 09. hóban gyártották ami már Önnek megfelelőnek minősülne, az a minőség és használat szempontjából nem releváns. Természetesen ha az ügyfél ettől függetlenül úgy dönt, hogy nem felel meg, akkor visszahozhatja. A Debica akár 2évesen is többet ér és jobb minőségű, mint egy kínai abroncs, amit szeretett volna de nem volt beszerezhető. Sajnáljuk, hogy negatívumként értékelte, hogy kollégánk lebeszélte a leggyengébb minőségű gumik egyikéről az ÖN és autóstársaink minimális biztonsága érdekében. További szép napot !

Nem ezt a fajta gumit kerestem, a diszpécser felhívott és javasolt egy másikat, hasonló áron és minőségben. Nos a gumiról majd két év múlva írok véleményt.

 

Nem volt az a gumi amit kerestem, de amit ajánlottak helyette az sokkal jobb ár-értékű volt. Én nem vettem észre az áruházban de nagyon tetszett, hogy figyeltek rá, hogy van jobb áron jobb gumi, és nem csak elhajtottak hogy nincs amit keresek.

 

Korrekt tájékoztatás, szakmailag is tudják mit árulnak, udvarias ügyfélszolgálat, rövid szállítási határidő.