nyarigumik-teligumik.hu

nyarigumik-teligumik.hu
Cégnév
Gumitár Kft
Alapítás éve:
1994
Cím:
2040 Budaörs, Bimbó u. 38. (Nem átvételi pont)
Tel.:
30-943-5705
4
3
1
0
1
0
Bemutatkozás
Cégünk gumiabroncsok forgalmazásával foglalkozik több mint 2 évtizede, ezenkívül gumiszerelés, autójavítás, futóműállítás is a tevékenységeink közé tartozik.
Ügyfélszolgálat: 30-9435-705
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) nyarigumik-teligumik.hu boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Nem volt az a gumi amit kerestem, de amit ajánlottak helyette az sokkal jobb ár-értékű volt. Én nem vettem észre az áruházban de nagyon tetszett, hogy figyeltek rá, hogy van jobb áron jobb gumi, és nem csak elhajtottak hogy nincs amit keresek.

 

Korrekt tájékoztatás, szakmailag is tudják mit árulnak, udvarias ügyfélszolgálat, rövid szállítási határidő.

 

Az általam keresett gumi típus az ár szerinti rendezési lista legelejére került a 1-2 napja, ezért gyorsan meg is rendeltem tőlük a webshop-on keresztül. Azonban az ügyintéző hívott, hogy sajnos nincs raktáron és nem tudnak rendelni belőle.
Igazából csak azért nem értem a helyzetet, mert ahhoz, hogy az árukeresőn a lista elejére kerüljön a napokban, feltételezem, hogy frissíteniük kell

 

nyarigumik-teligumik.hu (2 hónapja)

Kedves Máté !
Addig amíg a gyártók nem engedik a saját készletüket összekötni senkinek egy webáruházzal sem, addig sajnos ez így marad. Aki kicsit komolyabban foglalkozik autó gumival, mint ahogy tesszük ezt mi is, annak van saját gumija is, ami a mi részünkről komoly készletet jelent nagyon sok pénzért, de sajnos ez még ettől nem fedi le az összes gyártót-mintát-méretet-súly-sebességindexet, ami kívülről nézve lehet hogy furcsa. A saját gumi készletünk darabszáma 5számjegyű. Amit saját zsebből nem veszünk raktárra, azt megrendeljük az ügyfélnek a gyártóktól-forgalmazóktól, de ennek az a feltétele, hogy legyen is nekik. Ahogy kezdtem, sajnos jelenleg az technikailag nem kivitelezhető, hogy csak azok a gumik legyenek a gumis webáruházakban amik elérhetők-rendelhetők, tehát a gumis webáruházakban megtalál minden gumit amit gyártanak, de az, hogy a megrendeléskor melyik rendelhető, ezt pl. akkor ellenőrizzük, amikor egy gumi nincs raktáron nekünk. Mi is jobban örülnénk ha kizárólag csak a rendelhető gumik lennének kint. Az árlista kb 20ezer db gumit tartalmaz, és 80%-ban automatikusan áraz a rendszer, mivel ezt a mennyiséget folyamatosan ellenőrizni és árazni nem lehetséges másképp. Köszönjük a hozzászólását.
admin.

Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

KORREKT VOLT MERT FELHÍVOTT NINCS ILYEN GUMI CSAK A NETEN VAN FENT

Amiért tőlük vásároltam

vOLT OLYAN MÉRETŰ GUMIJUK

Amiben fejlődhetne ez a bolt

NEM TESZ FEL OLYAN TERMÉKET AMI NINCS.

 

nyarigumik-teligumik.hu (5 éve)

Kedves Anonymus!
Sajnos ez kicsit bonyolultabb annál, mint hogy nem teszem ki ami nincs raktáron. Ha belegondol akkor Ön is belátja hogy a gumis az nem gyártó, tehát minden méretű és típusú gumit nem tud raktáron tartani, de azért mert nincs raktáron, a nagyobb része a gumiknak rendelhető a gyártótól, feltétele persze, hogy legyen is nekik. Ha a gyártónak nincs, akkor a gumisnak sem lesz általában, esetleg alternatív beszerzési forrásból tud rendelni, aminek az ára viszont nem minden esetben egyezik a gyártói beszerzéssel, tehát a webes árral. Elég sok tényezők összetevői határozzák meg, hogy milyen gumi milyen áron szerepel az áruházban, de hirtelen a lényeg ez lenne. Köszönjük az értékelését! Bármi kérdése van esetleg állok rendelkezésére! Tisztelettel: Liebich László, 30/943-5705

Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Gyors és rugalmas volt az ügyintézés, korrekt az ár. A rendelés után rövidesen felhívtak és telefonon közölték a lehetőségeket. A megbeszélt napon történt a szállítás.

Amiért tőlük vásároltam

Egy kifutó típust keresrem és csak Önök tudták szállítani.

Amiben fejlődhetne ez a bolt

Udvarias, pontos volt a tájékoztatás.

 
^