nyarigumik-teligumik.hu

nyarigumik-teligumik.hu
Cégnév
Gumitár Kft
Alapítás éve:
1992
Cím:
2040 Budaörs, Bimbó u. 38. (Nem átvételi pont)
Tel.:
30-943-5705
4
4
1
0
1
1
Bemutatkozás
Cégünk gumiabroncsok forgalmazásával foglalkozik több mint 2 évtizede. Megbízható háttér, szakértelem, szakmai ügyfélszolgálat, jó árak több mint 25éve .
Ügyfélszolgálat: 30-9435-705
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) nyarigumik-teligumik.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Az eredetileg keresett gumiból, amit a kereső behozott, egyáltalán nem is volt. De a keresés felhozta. Az először szimpatikus ügyintéző, rám beszélt egy másik gumit aminek körülbelül duplája az ára. Rendben is volt minden, kivéve hogy az általa ígért, (számomra követelmény a rendelésemkor) 2017 év végi, 2018 év eleji gyártású gumi helyett egy 2017. 03 havi gumit küldött. Nyilván ha erről

 

nyarigumik-teligumik.hu (5 hónapja)

Kedves Ádám ! Az Ön esetében a gyártó 1éves gumit küldött, a DOT számokat nem áll módunkban szállítások között ellenőrizni. Ahogy írta Ön is, kollégánk elmondta Önnek, hogy a visszavételnek semmi akadálya nincs, függetlenül attól, hogy ez nem online rendelés volt, tehát semmi nem indokolta volna. Az hogy a gumik visszakerüljenek hozzánk, ebben az esetben nem elvárható tőlünk. Ha gyári hibás gumiról lenne szó, akkor természetesen a gumis költsége a csere vagy a visszaszállítás. Mivel a guminak semmi hibája nem volt, a gyártási év alapján ez a gumi ÚJ guminak számít, a gyártónál megfelelőbben nem tudja tárolni senki, így a visszaszállítás az ügyfél feladata ha mégsem találja megfelelőnek. Egy gumi öregedése akkor indul el, amikor felkerül az autóra és viseli az abroncs az időjárási viszontagságokat, hideg-meleg-napsütés....stb. A szóban forgó gumi minden szempontból megfelel az ÚJ guminak, hogy ezt a gumit 2017.03. , vagy 2017. 09. hóban gyártották ami már Önnek megfelelőnek minősülne, az a minőség és használat szempontjából nem releváns. Természetesen ha az ügyfél ettől függetlenül úgy dönt, hogy nem felel meg, akkor visszahozhatja. A Debica akár 2évesen is többet ér és jobb minőségű, mint egy kínai abroncs, amit szeretett volna de nem volt beszerezhető. Sajnáljuk, hogy negatívumként értékelte, hogy kollégánk lebeszélte a leggyengébb minőségű gumik egyikéről az ÖN és autóstársaink minimális biztonsága érdekében. További szép napot !

Nem ezt a fajta gumit kerestem, a diszpécser felhívott és javasolt egy másikat, hasonló áron és minőségben. Nos a gumiról majd két év múlva írok véleményt.

 

Nem volt az a gumi amit kerestem, de amit ajánlottak helyette az sokkal jobb ár-értékű volt. Én nem vettem észre az áruházban de nagyon tetszett, hogy figyeltek rá, hogy van jobb áron jobb gumi, és nem csak elhajtottak hogy nincs amit keresek.

 

Korrekt tájékoztatás, szakmailag is tudják mit árulnak, udvarias ügyfélszolgálat, rövid szállítási határidő.

 

Az általam keresett gumi típus az ár szerinti rendezési lista legelejére került a 1-2 napja, ezért gyorsan meg is rendeltem tőlük a webshop-on keresztül. Azonban az ügyintéző hívott, hogy sajnos nincs raktáron és nem tudnak rendelni belőle.
Igazából csak azért nem értem a helyzetet, mert ahhoz, hogy az árukeresőn a lista elejére kerüljön a napokban, feltételezem, hogy frissíteniük kell

 

nyarigumik-teligumik.hu (10 hónapja)

Kedves Máté !
Addig amíg a gyártók nem engedik a saját készletüket összekötni senkinek egy webáruházzal sem, addig sajnos ez így marad. Aki kicsit komolyabban foglalkozik autó gumival, mint ahogy tesszük ezt mi is, annak van saját gumija is, ami a mi részünkről komoly készletet jelent nagyon sok pénzért, de sajnos ez még ettől nem fedi le az összes gyártót-mintát-méretet-súly-sebességindexet, ami kívülről nézve lehet hogy furcsa. A saját gumi készletünk darabszáma 5számjegyű. Amit saját zsebből nem veszünk raktárra, azt megrendeljük az ügyfélnek a gyártóktól-forgalmazóktól, de ennek az a feltétele, hogy legyen is nekik. Ahogy kezdtem, sajnos jelenleg az technikailag nem kivitelezhető, hogy csak azok a gumik legyenek a gumis webáruházakban amik elérhetők-rendelhetők, tehát a gumis webáruházakban megtalál minden gumit amit gyártanak, de az, hogy a megrendeléskor melyik rendelhető, ezt pl. akkor ellenőrizzük, amikor egy gumi nincs raktáron nekünk. Mi is jobban örülnénk ha kizárólag csak a rendelhető gumik lennének kint. Az árlista kb 20ezer db gumit tartalmaz, és 80%-ban automatikusan áraz a rendszer, mivel ezt a mennyiséget folyamatosan ellenőrizni és árazni nem lehetséges másképp. Köszönjük a hozzászólását.
admin.

Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

KORREKT VOLT MERT FELHÍVOTT NINCS ILYEN GUMI CSAK A NETEN VAN FENT

Amiért tőlük vásároltam

vOLT OLYAN MÉRETŰ GUMIJUK

Amiben fejlődhetne ez a bolt

NEM TESZ FEL OLYAN TERMÉKET AMI NINCS.

 

nyarigumik-teligumik.hu (5 éve)

Kedves Anonymus!
Sajnos ez kicsit bonyolultabb annál, mint hogy nem teszem ki ami nincs raktáron. Ha belegondol akkor Ön is belátja hogy a gumis az nem gyártó, tehát minden méretű és típusú gumit nem tud raktáron tartani, de azért mert nincs raktáron, a nagyobb része a gumiknak rendelhető a gyártótól, feltétele persze, hogy legyen is nekik. Ha a gyártónak nincs, akkor a gumisnak sem lesz általában, esetleg alternatív beszerzési forrásból tud rendelni, aminek az ára viszont nem minden esetben egyezik a gyártói beszerzéssel, tehát a webes árral. Elég sok tényezők összetevői határozzák meg, hogy milyen gumi milyen áron szerepel az áruházban, de hirtelen a lényeg ez lenne. Köszönjük az értékelését! Bármi kérdése van esetleg állok rendelkezésére! Tisztelettel: Liebich László, 30/943-5705

Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Gyors és rugalmas volt az ügyintézés, korrekt az ár. A rendelés után rövidesen felhívtak és telefonon közölték a lehetőségeket. A megbeszélt napon történt a szállítás.

Amiért tőlük vásároltam

Egy kifutó típust keresrem és csak Önök tudták szállítani.

Amiben fejlődhetne ez a bolt

Udvarias, pontos volt a tájékoztatás.