NonStopDrogéria.hu

NonStopDrogéria.hu
Cégnév
Aniba-Net Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
1154 Budapest, Szerencs u. 172. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-70-948-6649
1.5
0
1
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) NonStopDrogéria.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Szerencsére én nem utaltam előre semmit, mert ismeretlen volt a bolt. Három hónapja nem kapom meg, amit rendeltem. Egyszer rákérdeztem, legalább arra válaszoltak, hogy persze-persze, majd küldik, de azóta se semmi.

 

Csaló banda, se árújuk, se rendes szervezetük. Megrendelésemre és az átutalt pénzre semmi válasz, majd telefonos és e-mail érdeklődésemre közölték, hogy nincs az árú. További érdeklődésemre, mi van a pénzemmel, közölték, hogy majd visszautalják. Meg is kaptam 25 nap után az összeg egy részét.

Tolvaj banda, ne rendeljenek tőlük.

 

Megrendeltem termékeket, azonnal utaltam a pénzt, de se áru, se válasz, se értesítés. 10 nap után e-mailben érdeklődtem, nem méltattak válaszra. Majd telefonos reklamálásra közölték, a termék nincs, régóta nem is volt, nem is tudják, mikor lesz, ha egyáltalán lesz. (Ami érdekes, hogy ezután még mindig meg lehetett rendelni a nemlétező terméket) és ha akarok, vegyek magamnak máshol. Érte

 

NonStopDrogéria.hu (2 hónapja)

Kedves vásárlónk,
Az ön által leírt problémát kivizsgáltuk és természetesen megtettük a szükséges lépéseket,a kellemetlenségért felelős kollégával szemben.
Elnézését kérjük a kellemetlenségért.Sajnos az általunk forgalmazott közel 30.000 termékből nincs minden folyamatosan raktáron kb. 10.000 termékünk érhető el raktárkészletről.A beszállítóink sem értesítenek bennünket minden esetben ha egy termék megszűnik.Ezzel kapcsolatban a szállítóinkkal is próbálunk megoldást találni.
A pénz természetesen visszautalásra került.
Cégünk a hasonló problémák elkerüléséért azonnali intézkedési tervet készít.
Üdvözlettel: NonStopDrogéria.hu
.

2018 Március 31. -én rendeltem. Április 17. -én írtak, hogy állítólag nem értek el. Ez nem volt igaz. Ők engem nem kerestek. Kiírták, hogy van mindenből raktáron, ezzel szemben gyakorlatban válaszként ezt írták: , ,Ajax tisztítószerből az 5 db helyett 3 db-ot tudnunk küldeni, a többi sajnos nincsen. " Visszaírtam nekik, hogy ok küldhetik. Semmi válasz. 1 hónap múlva megkérdeztem, hogy

 

13 napja rendeltem. Egy het utan weboldalukon uzenetben erdeklodtem a rendelesem allapota utan, nem jott ra valasz. Gondoltam telefonon is probalok erdeklodni, de eloszor nem vettek fel. Masodszor felvettek, elnezest kertek es azt igertek, hogy majd ertesitenek, amikor kapnak informaciot a beszallitotol. Legjobb aron kinaljak a termeket es aranylag nagy tetelt rendeltem, ezert ha hamaros

 

Ez a cég egy nagy NULLA! Rendelés és fizetés után egy automatikus email-től eltekintve semmi info. Telefont nem veszi fel, email-re nem válaszol. Ha lesz egy kis időm megteszem a jogi lépéseket. Óva intek mindenkit, hogy itt vásároljon.

 
^