Nébershop - Gépészeti webáruház

Nébershop - Gépészeti webáruház
Cégnév
Néber-2000 Kft.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
0613671304
5
4
0
0
0
0
Bemutatkozás
Cégünk többéves szakmai tapasztalat alapján, 2000 márciusában megkezdte a Hutterer+Lechner cég termékeinek forgalmazását, mely 1991 óta megtalálható a magyar piacon.

Dinamikus fejlődésünk elengedhetetlen lépése volt a 2018 szeptemberében megnyitott webáruházunk, a nebershop.hu létrehozása.
Termékpalettánkon minden megtalálható ami az épületgépészetben elengedhetetlen. Egyedülállóan magas raktárkészlettel és heti kétszeri beszállítással állunk vevőink rendelkezésére.
A HL (Hutterer & Lechner) termékeken kívül, legalább négy szifoncsaládtól kezdve, a pvc és réz csöveken, idomokon keresztül , import és mofém golyóscsapokon, csaptelepeken, fajanszokon, tágulási tartályokon, bojlereken, kazánokon, szerelőállványos wc elemeken, herz szelepeken, radiátorokon át, egészen a kiegészítőkig állunk vevőink rendelkezésére.

Az általunk kínált termékcsoportokat folyamatosan bővítjük a legkorszerűbb termékekkel, célszerszámokkal és újdonságokkal.
Nemzetközi gyártók új márkáinak, termék családainak piaci bevezetését is szívesen vállaljuk az alábbi formákban:
B2B (Business-to-business)
B2C (Business-to-Customer)
B2G (Business-to-government)

Szolgáltatásainkkal igyekszünk vevőkörünket folyamatosan bővíteni, vásárlás esetén előzékeny és korrekt kiszolgálással állunk rendelkezésükre.

Célunk , hogy kielégítsük lakossági vásárlóink igényeit is (üzletünkben történő személyes tanácsadástól kezdve, a kedvező árú, megrendelt termékek leggyorsabb kiszállításáig), továbbá segítsük viszonteladó és kivitelező partnereink mindennapi munkáját a gyors, pontos, szakszerű logisztikánkkal!
Várjuk személyesen üzletünkben, a 1037 Budapest, Orbán Balázs utca 10. szám alatt.

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 07:00-16:30;
Péntek: 07:00-14:30
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Nébershop - Gépészeti webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Megkaptam 2 nap leforgasa alatt a kombinalt wc deszkat. Nagyon jo aron aruljak, ok a legolcsobbak a neten. Meg az utanvet dijaval is. Lehetne kartyas fizetes a webshopban.

 

A boltból egy Baxi kondenzációs kazánt rendeltem. Az árut határidőre, hibátlanul és garanciálisan szállították le. Azt kaptam, amit kértem, maximálisan meg vagyok elégedve. Hozzáteszem, hogy az előzetes tájékoztatás is szakszerű, teljeskörű és udvarias volt.

 

Személyesen vettem át rendelésemet, szimpatikusak voltak az eladók, kaptam plusz információkat a felszereléssel kapcsolatban.

 

November végén rendeltem egy kombinált wc ülőkét, melyet másnap a saját szàllítójuk hozott ki nekem Pilisvörösvárra teljesen ingyen! Így nem kellett a gyermekeimmel becaplatnom Óbudára. Köszönöm! Ja és a deszka továbbra is 5*.

 
Üzletek

Átvételi pontok

Nébershop - Gépészeti webáruház(átvételi pont)
Cím: 1037 Budapest, Orbán Balázs út 10.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613671304
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
NÉBERSHOP - GÉPÉSZETI WEBÁRUHÁZ
1037 Budapest, Orbán Balázs út 10.