Nébershop - Gépészeti webáruház

Nébershop - Gépészeti webáruház
Cégnév
Néber-2000 Kft.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
0613671304
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
Cégünk többéves szakmai tapasztalat alapján, 2000 márciusában megkezdte a Hutterer+Lechner cég termékeinek forgalmazását, mely 1991 óta megtalálható a magyar piacon.

Dinamikus fejlődésünk elengedhetetlen lépése volt a 2018 szeptemberében megnyitott webáruházunk, a nebershop.hu létrehozása.
Termékpalettánkon minden megtalálható ami az épületgépészetben elengedhetetlen. Egyedülállóan magas raktárkészlettel és heti kétszeri beszállítással állunk vevőink rendelkezésére.
A HL (Hutterer & Lechner) termékeken kívül, legalább négy szifoncsaládtól kezdve, a pvc és réz csöveken, idomokon keresztül , import és mofém golyóscsapokon, csaptelepeken, fajanszokon, tágulási tartályokon, bojlereken, kazánokon, szerelőállványos wc elemeken, herz szelepeken, radiátorokon át, egészen a kiegészítőkig állunk vevőink rendelkezésére.

Az általunk kínált termékcsoportokat folyamatosan bővítjük a legkorszerűbb termékekkel, célszerszámokkal és újdonságokkal.
Nemzetközi gyártók új márkáinak, termék családainak piaci bevezetését is szívesen vállaljuk az alábbi formákban:
B2B (Business-to-business)
B2C (Business-to-Customer)
B2G (Business-to-government)

Szolgáltatásainkkal igyekszünk vevőkörünket folyamatosan bővíteni, vásárlás esetén előzékeny és korrekt kiszolgálással állunk rendelkezésükre.

Célunk , hogy kielégítsük lakossági vásárlóink igényeit is (üzletünkben történő személyes tanácsadástól kezdve, a kedvező árú, megrendelt termékek leggyorsabb kiszállításáig), továbbá segítsük viszonteladó és kivitelező partnereink mindennapi munkáját a gyors, pontos, szakszerű logisztikánkkal!
Várjuk személyesen üzletünkben, a 1037 Budapest, Orbán Balázs utca 10. szám alatt.

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 07:00-16:30;
Péntek: 07:00-14:30
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Nébershop - Gépészeti webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

November végén rendeltem egy kombinált wc ülőkét, melyet másnap a saját szàllítójuk hozott ki nekem Pilisvörösvárra teljesen ingyen! Így nem kellett a gyermekeimmel becaplatnom Óbudára. Köszönöm! Ja és a deszka továbbra is 5*.

 
Üzletek

Átvételi pontok

Nébershop - Gépészeti webáruház(átvételi pont)
Cím: 1037 Budapest, Orbán Balázs út 10.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0613671304
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
NÉBERSHOP - GÉPÉSZETI WEBÁRUHÁZ
1037 Budapest, Orbán Balázs út 10.