MrPotencia.hu

MrPotencia.hu
Cégnév
OutletClub.hu Kft
Alapítás éve:
2013
Cím:
Tel.:
36203429947
Bemutatkozás
Az OutletClub.hu Kft. kezdetben egy bió élelmiszerekkel, alapanyagokkal és a mindennapi élethez szükséges és speciális sportolóknak szánt étrend kiegészítőkkel foglalkozó weboldalt üzemeltetett – www.OutletClub.hu - de már fél év után a cég vezetése felismerte a statisztikákból, hogy a potencianövelés és vágyfokozás kategória igen csak nagy népszerűségnek örvend, így rövid időn belül változtatott a stratégiáján, és nekiállt felkutatni egy olyan termékpalettát, mely az országban még sehol nem volt megtalálható korábban. Lényegében egy olyan termék portfóliót hozott létre, mely korábban egyik weboldalon és egyik cégnél sem volt még ebben a formában elérhető. 2015 év elején robbant be új oldala a jelenleg épp új arculatot és új rendszert kapó www.Mrpotencia.hu oldallal.

Rövid időn belül a MrPotencia oldala az ország egyik legnépszerűbb weboldala lett a kategóriájában, ahol eleinte csak a 8 hatékony potencianövelést elősegítő kapszula volt elérhető. A kezdetben még csak nyolc terméket bemutató oldalnak akkora siker lett, hogy egyre több cég keresett meg minket azzal, hogy van e lehetőség arra, hogy tőlünk vásároljanak és Ők is tovább értékesíthessék a termékeinket. Ez egy újabb lökést adott a cégnek, és a megkereséseket követően 2015 év végén a kiskereskedelem mellett a nagykereskedelmi tevékenység is megkezdődött. Mára már az OutletClub.hu Kft. több tucat online és offline céget lát el napról napra termékekkel.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) MrPotencia.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

MrPotencia.hu(átvételi pont)
Cím: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 36203429947
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MRPOTENCIA.HU
1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b