mobiltolcson.hu

mobiltolcson.hu
Cégnév
Duradgor kft
Tel.:
30/581-12-51
4
7
0
0
0
2
Bemutatkozás
Tisztelt leendő Vásárlóink!
Igyekszünk a legjobb és legújabb kártyafüggetlen mobiltelefonokat minél hamarabb eljuttatni önökhöz.
Ha esetleg több darabot rendelnek cégek illetve magánszemélyek akkor további kedvezményeket is tudunk biztosítani!

Tisztelettel:
A Mobiltolcson csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) mobiltolcson.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Minden simán és gyorsan ment, a telefon szuper! Köszönöm

 

A rendelés és a visszaigazolás is gyorsan ment. Drága készüléket vásároltam korrekt áron.

Ajánlom ezt a boltot.

 

Korrekt bolt, gyors kiszolgálás! Köszönöm!

 

Másodszorra rendeltem itt és minden rendben volt. Koszonom

 

Mely csalodas ! Hasznaltkeszuleket arulnak ujba csomagolva , es nem konkurencia irja , hanem csalodott vasarlo mindeki kerulje el nagy ivben ! !!

 

mobiltolcson.hu (7 hónapja)

Tisztelt "M Zsolt" !
Már majdnem jó ez a "hiteles" panasz viszont a rendelési azonosítón még dolgozzon egy kicsit mert ilyen számsorozat nem létezik amilyenről Ön Ír!Másrészről feltűntek azok a szóismétlések amiket egy másik "hiteles" reklamáló írt egy bizonyos "Lajos" (aki rendelési azonosító nélkül írt)! és ebből a "gazdag szókincsből" nyilvánvaló,hogy ugyanaz az ember írogat.Mindenesetre "köszönöm" az érdeklődését,de attól,hogy Magának nincs más dolga nekem lenne anélkül is,hogy az alaptalan vádaskodásával és hülyeségével kellene foglalkoznom.Szóval tanácsolom,hogy vegyen egy kutyát akivel foglalkozhat vagy menjen iskolába ahol felturbózzák a szókincsét csak engem hagyjon!
Köszönettel és "Tisztelettel":
Ács Gergely

Telefonon érdeklődtem a kiválasztott készülékről. Rögtön fogadták a hívásomat, a hölgy kedvesen, készségesen válaszolt a feltett kérdéseimre. Majd miután bontottuk a vonalat, interneten keresztül leadtam a megrendelésemet. A megbeszélt szállítási napra megkaptam a telefonom. Minden rendben volt. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm!

 

Csaló banda! Mindenki kerülje el őket nagy ívben. Nem véletlenül olcsó! !

 

mobiltolcson.hu (7 hónapja)

Tisztelt Lajos!
Kíváncsian érdeklődöm.hogy milyen csalás áldozata lett a webshopunk által?Mert a legjobb tudomásom szerint mindenki a megbeszélt időben és a feltüntetett áron kapott meg mindent és ezt ki tudná jobban mint én az ügyvezető.Névtelenül és tények nélkül vagdalkozik ezért gondolom egy konkurens webshop tulajdonosával állok szemben ezért csak annyit írnék,hogy azt az energiát amit mások pocskondiázásával tölt használja inkább a saját munkájára és hátha gyümölcsözőbb lesz a vállalkozása!
Köszönettel:
Ács Gergely

Abszolút elégedett vagyok. Telefonon azonnal elérhetőek. Kedvesek, segítőkészek,
Először rendeltem tőlük, de ezután is innen fogok ! Köszönöm

 

A megrendelés folyamata könnyen és egyszerűen ment. Az ügyfélszolgálat telefonos egyeztetés után azonnal visszaigazolta a megrendelést ! Azt a terméket kaptam amit megrendeltem. Maximálisan elégedett vagyok.