MentorNet Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

MentorNet Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Cégnév
Mentor Computer Kft.
Alapítás éve:
1997
Cím:
Tel.:
+36306554403
4.5
12
0
0
0
1
Bemutatkozás
Annyian hirdetnek akciós árakat, szuper gyors kiszállítást, fűt-fát-bokrot, csak hogy náluk vásároljon, akkor miért épp cégünket válassza?


Árak

Folyamatosan az általunk kínált termékekkel a különböző ár összehasonlító oldalak (árgép, árukereső, depo, stb.) első helyeinek egyikén vagyunk, igyekszünk mindig a legjobb árakat kínálni. Nem azért tudjuk padlóáron adni a termékek legtöbbjét, mert silány minőségűek, hanem mert közvetlenül mi importáljuk, így nem rakódik rá 3-4 „doboztologató” cég haszna.

Minőség

Az utángyártott patronok, tonerek közül kizárólag hivatalosan forgalmazható, bevizsgált termékeket kínálunk, valódi garanciával, számlával. Távol tartjuk magunkat a „távolkeleti”, nevesincs gyárak által készítet termékek importjától, mi szeretnénk, ha második alkalommal is cégünktől vásárolnának. Különösen figyelmükbe ajánljuk a „PQ” márkajelzésű, kiemelkedő minőségű termékeinket, melynek reklamációs rátája 0,4% alatt van.

Szállítás

Nem „III/2”-ben, minimális raktárkészlet nélkül dolgozó árgépes cég vagyunk, több mint 15 éve tevékenykedünk a számítástechnikai piacon. A „raktáron” jelzésű termékeink (webáruházunk kínálatának több mint 80%-a) valóban van raktáron, akár a megrendelés napján tudjuk küldeni. Raktárkészletünk biztosítja a nagyobb tételben rendelő viszonteladóink kiszolgálását is.

Ügyfélszolgálat

Cégünk elérhető munkanapokon 8-17 óra között, akár telefonon, akár emailben. Levelekre átlag 10 percen belül válaszolunk! Több mint 10 éve ugyanott található meg egyre bővülő szaküzletünk, nem fordulhat elő, hogy garanciális igényét nem lesz hol érvényesíteni.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) MentorNet Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
92.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
7.7 %
Összes vélemény

Csak jót tudok mondani, minden 5*

 

A pár hónapja megrendelt termék sajnos meghibásodott, de a garanciális ügyintézés során minden rendben ment, gyorsan elintézték.

 

Minden rendben ment, a kapott termékkel is elégedett voltam. Rendelnék máskor is!

 

A rendelésem során a szállítási cím tekintetében hibáztam, de gyorsan fel tudtam venni az üzlettel a kapcsolatot és javították a rendelésem. Gyors, segítőkész üzlet.

 

e-mailben rendeltem, segítettek mit válasszak amikor nem tudtam. Jók a termékek, ár/érték arány is nagyon jó

 

Rendeltem tőlük egy ritkább tonert amit külső beszállítótól rendeltek. Elfogadható időn belül ott is volt nálam a termék de sajnos nem működött. Ezután felhívtam őket és telefonon egyeztettünk. visszaküldtem a terméket amit ki is cseréltek garanciálisan és visszaküldtek egy újat. Azóta is azzal nyomtatok

 

Elrontottam a rendelésemet és ezután felhívtam telefonon őket hogy ki lehet e javítani. Nagyon kedvesek voltak gyorsan kijavították a rendelést és a termék már másnapra ott volt nálam.

 

Rendeltünk tőlük nyomtatóba patront, olyat kaptunk amiben három szín helyett csak egy volt, azt saját költségen visszaküldtök és kaptunk még egyet, ami ugyan olyan "rossz" volt, azt is visszaküldtük saját költségen, majd visszautalták a patron árát. Az ügyintézőknek igen nehezére esett megérteniük, hogy amit kaptunk az "rossz", hiszen amit rendeltünk "az igen magas színvonalú termék, sos

 

Megrendelésemet hamar kézhez kaptam. Gyors, pontos és a legfőképp udvarias kiszolgálással.

 

Abszolult pozitív, ajánlom mindenkinek.

 
Üzletek

Üzletek

MentorNet Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz(hagyományos bolt)
Cím: 3400 Mezőkövesd, Diófa út 1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36306554403
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
MENTORNET SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZAKÜZLET ÉS SZERVIZ
3400 Mezőkövesd, Diófa út 1.
^