Logic IT Kft

Logic IT Kft
Cégnév
Logic IT Kft.
Alapítás éve:
2011
Cím:
1131 Budapest, Babér, 35 (Nem átvételi pont)
Skype:
Tel.:
+36-309-248-258
4
100
22
19
11
17
Bemutatkozás
A Logic IT Kft 2011-óta áll a vevői rendelkezésére.

Mi kis cég vagyunk, ezért nálunk mindig a Vevő megelégedettsége az elsődleges.

Szaktudásunkkal, és rutinunkkal megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb terméket, vagy megoldást!

Jelenleg csak webshop-ot üzemeltetünk, ezért személyes átvétel nincs!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Logic IT Kft boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
59.2 %
13.0 %
11.2 %
6.5 %
10.1 %
Összes vélemény

Szánalmas cég, senki ne vásároljon tőlük! Két terméket vettem tőlük, sajnos nem tudtam használni, visszaküldtem, de 3 hónapja sem sikerült visszatéríteni az áru vételárát. Arra hivatkoztak, hogy a csomagolás sérült. Kár, hogy a hatályos törvények szerint akár csomagolás nélkül visszaküldött (! ) áru esetén is vissza kell téríteni a vásárlási összeget. (Mellesleg nylon fóliában lévő kábel

 

Mikor leadtam a megrendelést, a rendszer azt jelezte, hogy raktáron van, és másnap szállítják. Másnap kaptam egy e-mailt, hogy a termék beszerezését megkezdték, ha beérkezik majd értesítenek.

Mikor telefonon megkerestem őket, hülyének néztek, hogy nem lehet valós készletet tartani, és máshol se kapok gyorsabban. A rendelésem nem akarták törölni, csak ha e-mailben írok nekik. Persze m

 

Megrendelést követően semmilyen tájékoztatást nem küldtek az áru várható beszerzéséről, beérkezéséről, arról hogy az eltelt két héten túl még kell-e további két évet rá várni vagy sem. A rendelést követően nulla kommunikáció, teljes bizonytalanság. Senkinek sem ajánlom.

 

Ígérnek, de nem teljesülnek. Holnap postázzuk, Telefonuk nem elérhető, válaszolni e-mailben sem. Le is mondtam a terméket. Idétlen társasággal nem foglalkozok.

 

Logic IT Kft (7 hónapja)

Kedves Roland!
Sajnos nem tudtuk Önnél betartani az egy napos határidőt. Elnézést!

Olyan terméket rendeltem tőlük, amiből a webshop szerint 11 darab volt raktáron. A szállítást másnapra ígérték. Egy héttel később emailben érdeklődtem, hogy mire számíthatok. Ma már két héttel később van, és nem válaszoltak az emailre, a termék sehol, a webshopban a megrendelés állapota változatlan („külső raktárban lefoglalt”, bármit is jelentsen ez).

Egy vicc az egész.

 

Logic IT Kft (7 hónapja)

Kedves Gábor!
Próbáltuk Önt is elérni telefonon, de sajnos nem lehetett... A termék továbbra is a kártyás kifizetésére vár...

Egy hetes rendelés több mint egy hónapja sehol sincs... Amatőr banda, nagyívben el kell kerülni....

 

Logic IT Kft (7 hónapja)

Kedves Vásárló!
Sajnáljuk, a termék valóban késve érkezett meg, mivel a külföldi raktár nem valós készlettel dolgozott.

Azt ajánlom senki ne rendeljen itt!

A 'Délután postázzuk' állapot ellenére egy hét után sem jött hír a csomag kézbesítéséről. Email-es érdeklődésemre nem válaszoltak.

 

Raktáron levő terméket rendeltem, másnapi szállítás ígéretével. Napok múlva e-mailben érdeklődtem a rendelés állapotáról, erre törölték a rendelést. De nem tájékoztattak, hogy miért.

Komolytalan banda, senkinek sem ajánlom!

 

A rendelés után többször jeleztem a cég felé, hogy a számlázási cím tévesen lett feltüntetve, mert az oldal automatikusan behúzta a profilomhoz tartozó régebbi címet. Mi egy másik cég nevére akartunk vásárolni, a létező összes elérhetőségen jeleztük a problémát. Választ egyik esetben sem kaptunk! A vártnál később megjött a küldemény, néhány nap múva az elektronikus számla. A számlán a hi

 

- 2017. május 4-5-6 napokon a hódmezővásárhelyi kiállításon akció keretében adtuk volna át azt a 4 db tabletet, amelyeket a web áruházból rendeltünk. Standunkat Lázár János miniszter úr is meglátogatta, a kiplakátolt ajándékot nem tudtuk megmutatni.
- se értesÍtést, se árut nem kaptunk a kért címre,
- e-mailben történt reklamációnkra 2017. május 5-én délután közölték, hogy hétfőn, az