KÜTYÜPIAC.HU

KÜTYÜPIAC.HU
Cégnév
R-Salus Kft.
Alapítás éve:
2017
Cím:
3900 Szerencs, Alkotmány u. 53. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36306555685
2
7
0
0
0
22
Bemutatkozás
Többé nincs mitől tartanod.

Ne keverj össze minket az átlagos olcsó terméket kínáló webshopokkal. Nálunk kizárólag igazolt forrásból származó, magas minőségi színvonalat képviselő, eredeti termékek találhatóak, amik minden tekintetben megfelelnek a magyarországi hatályos jogszabályokban foglalt kritériumoknak.

Nincs trükk. Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát adunk. Nem csak azért mert ez a kötelességünk, hanem mert Te is csak akkor vagy biztonságban, ha vásárlásodat és az ezzel járó jogaidat érvényesíteni tudod.

Nem fogunk eltűnni. Minden termékünkre van jótállás. Nem fordulhat elő az, hogy lerázunk ilyen béna szövegekkel, hogy "ennyiért mit vártál" vagy hogy "pont ezért volt akciós". Ha problémád van a termékkel, MEGOLDJUK. Nem ígérjük, hogy egy perc alatt, de biztosan meg fogjuk keresni a leggyorsabb és számodra legkényelmesebb megoldást. Persze elsősorban arra törekszünk, hogy a problémát megelőzzük.

A futárszolgálatunk gyors. Nagyon gyors. Amit a weboldalon találsz, az tényleg készleten van. Nem akkor rendeljük meg valami távoli galaxisból, amikor leadod a megrendelést, hanem itt van, a birtokunkban. Általában 1-2 nap alatt oda is ér hozzád, ha megrendeled. És igen, csak akkor kell kifizetned, amikor odaért.

Ha kérdésed van, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Kedvesek leszünk és segíteni fogunk! Az e-mailekre (ha a kezünkben van a válasz) hétvégén is válaszolunk. Amíg megírjuk a választ, addig is el tudod nálunk ütni az időd, olvasgasd híreinket.

Testközelből ismerjük az általunk forgalmazott termékeket. Minden egyes általunk forgalmazott termék megfordul a kezeink között. Nem csak ránézünk, hanem hosszas és sokszor nagyon kegyetlen tesztet hajtunk végre rajtuk. Ha egy termék nem felel meg az alábbi pontjainknak (akár egyetlen egy pontnak), nem kezdjük meg a forgalmazását. Nem kockáztatjuk meg, hogy rossz élmény érjen.

Biztonság
Megbízhatóság
Anyagminőség
Strapabíróság
És végül minden webshop legnagyobb problémája, a panaszkezelés. Nálunk Te vagy az első, a legfontosabb és az egyetlen. Te vagy a Vásárló, Te vagy a Vevő. A vállalkozásunknál egy Főnök van és az Te vagy. Ha problémád van, megoldjuk. Ha gondod van, kezeljük. Ha nehezen megoldható, kitaláljuk hogyan lehet megoldani.

Bízhatsz bennünk. Gyorsak vagyunk. Egyszerűek vagyunk. Nagyszerűek vagyunk. És alig várjuk, hogy nálunk vásárolj.

Üdvözlettel,

A Kütyüpiac csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) KÜTYÜPIAC.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
24.1 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
75.9 %
Összes vélemény

Lego bögrét rendeltem, amiből a bögre igaz, a Lego nem. Az, hogy nem eredeti, az nem baj. Az viszont igen, hogy rossz minőségű, nem lehet rá építeni, lepotyog róla minden. Vagyis nem kompatibilis a Legoval, ennélfogva használhatatlan. Poharat meg nem vettem volna ennyi pénzért. Egyébként is majdnem 2 hét volt, hogy kiszállítsák a raktáron lévő terméket. Ajándékba szerettük volna a fiam s

 

T. Cím!

Lassan fogytán a türelmem, hiszen a 2018. október 7-én megrendelt vízmelegitó csaptelep - többszöri telefon és emailben történt reklamációm ellenére - a mai napig nem érkezett meg.

A megrendelés számot kérésükre már több ízben megküldtem /rend. szám: 1013/, de már a emailekre sem válaszolnak. Kérem legalább értesitsenek, hogy egyáltalán számíthatok-e a megrendelt termékr

 

Jótállással kapcsolatban lett volna kérdésem, de a megadott telefonszám napok óta kicseng, senki nem veszi fel. Az emailre nem válaszolnak, bár a weboldalon azt írják 1 napon belül válaszolnak. Hát ennyit a cégről.

 

A megadott telefonszámon elérhetlenek az emailre sem válaszolnak. A 10573. számú rendelést ezúton is lemondom nem kérem köszönöm! Más cégnél fogok rendelni akik megbizható és korrekt.

 

HAZUG CSALÓ BANDA!
A telefont sosem veszik fel.
Létrát szeretem volna tölük vásárolni. 1honap volt mire megjött, természetesen rosszat küldtek. Jeleztem nekim majd kültek egy ugyan olyat 2 hét múlva. Visszaküldtem. Azota várom a pénzem ( 2 hete).
Elinditottam a fogyasztovédelmi eljárást ellenük.
Sporolj meg magadnak sok idegeskedést és ne rendelj töllük semmit!

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hónapja)

Kedves Vásárlónk,
A hibás terméket kérdés nélkül kicseréltük, a második darabért, mely szintén nem volt megfelelő, pedig külön futárt küldtünk. Természetesen, amint visszaérkezik az hozzánk, a vételárat visszatérítjük.
Üdvözlettel,
A KütyüPiac csapata.

2018 09 05 én autó rádió fej egységet de mai napig nem ékezet meg. A három nap letelt. Legalább indokolnák meg a kését .

 

Minden tekintetben megvoltam veluk elegedve!

 

TV okosítót vettem. Itt volt a legjobb áron, és pikkpakk hozta is a futár a munkahelyemre.
(Igen, meglepő módon munkahelyre is lehet kérni a csomagot, ha nem vagyunk otthon munkaidőben! ; ) )

Azóta a WDTV csak egy HDD megosztás miatt van bekapcsolva.

Jók itt a vélemények.... kíváncsi lennék hányuk írt a megadott címre! ; )

 

Minden rendben ment, köszönöm!

 

Lassan 2 hónapja megy a hoza-vona egy Memoscan hibakódolvasó miatt mert kb 2 hétre hozták ki csak és még aznap jeleztem is hogy hibás a termék. Azóta próbálok velük eggyezkedni de eddig csak arra jutottam hogy visszaküldtem a hibás terméket és 2 hét alatt nem volt idő se visszautalni se postán visszajuttatni a vételérat, így jövőhéten megyek a hatóságokhoz és megteszem a kellő lépéseket!

 
^