KÜTYÜPIAC.HU

KÜTYÜPIAC.HU
Cégnév
R-Salus Kft.
Alapítás éve:
2017
Cím:
3900 Szerencs, Alkotmány u. 53. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36306555685
2.5
14
0
2
0
31
Bemutatkozás
Többé nincs mitől tartanod.

Ne keverj össze minket az átlagos olcsó terméket kínáló webshopokkal. Nálunk kizárólag igazolt forrásból származó, magas minőségi színvonalat képviselő, eredeti termékek találhatóak, amik minden tekintetben megfelelnek a magyarországi hatályos jogszabályokban foglalt kritériumoknak.

Nincs trükk. Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát adunk. Nem csak azért mert ez a kötelességünk, hanem mert Te is csak akkor vagy biztonságban, ha vásárlásodat és az ezzel járó jogaidat érvényesíteni tudod.

Nem fogunk eltűnni. Minden termékünkre van jótállás. Nem fordulhat elő az, hogy lerázunk ilyen béna szövegekkel, hogy "ennyiért mit vártál" vagy hogy "pont ezért volt akciós". Ha problémád van a termékkel, MEGOLDJUK. Nem ígérjük, hogy egy perc alatt, de biztosan meg fogjuk keresni a leggyorsabb és számodra legkényelmesebb megoldást. Persze elsősorban arra törekszünk, hogy a problémát megelőzzük.

A futárszolgálatunk gyors. Nagyon gyors. Amit a weboldalon találsz, az tényleg készleten van. Nem akkor rendeljük meg valami távoli galaxisból, amikor leadod a megrendelést, hanem itt van, a birtokunkban. Általában 1-2 nap alatt oda is ér hozzád, ha megrendeled. És igen, csak akkor kell kifizetned, amikor odaért.

Ha kérdésed van, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Kedvesek leszünk és segíteni fogunk! Az e-mailekre (ha a kezünkben van a válasz) hétvégén is válaszolunk. Amíg megírjuk a választ, addig is el tudod nálunk ütni az időd, olvasgasd híreinket.

Testközelből ismerjük az általunk forgalmazott termékeket. Minden egyes általunk forgalmazott termék megfordul a kezeink között. Nem csak ránézünk, hanem hosszas és sokszor nagyon kegyetlen tesztet hajtunk végre rajtuk. Ha egy termék nem felel meg az alábbi pontjainknak (akár egyetlen egy pontnak), nem kezdjük meg a forgalmazását. Nem kockáztatjuk meg, hogy rossz élmény érjen.

Biztonság
Megbízhatóság
Anyagminőség
Strapabíróság
És végül minden webshop legnagyobb problémája, a panaszkezelés. Nálunk Te vagy az első, a legfontosabb és az egyetlen. Te vagy a Vásárló, Te vagy a Vevő. A vállalkozásunknál egy Főnök van és az Te vagy. Ha problémád van, megoldjuk. Ha gondod van, kezeljük. Ha nehezen megoldható, kitaláljuk hogyan lehet megoldani.

Bízhatsz bennünk. Gyorsak vagyunk. Egyszerűek vagyunk. Nagyszerűek vagyunk. És alig várjuk, hogy nálunk vásárolj.

Üdvözlettel,

A Kütyüpiac csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) KÜTYÜPIAC.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
29.8 %
0.0 %
4.3 %
0.0 %
66.0 %
Összes vélemény

Nem egy korrekt bolt! A probléma kezeléssel elég nagy a baj. Telefont nem veszik fel, e-mailre nem válaszolnak 5 napja. 5 méteres színes ledszalagot rendeltem de amit kaptam az hibás! 3 óra múlva lekapcsolt de most már be sem kapcsol. Cserét kértem de semmi visszajelzés!

 

Ettõl a bolttól senki ne vásároljon teljesen elérhetetlenek a másnap visszaküldött rossz árú árát nem hajlandóak vissza fizetni! Rendőrségi feljelentés a vége 33000ft ról van szó.

 

! !! Nincs sokk bajom a bolttal csak nem azt kaptam amit rendeltem E-mail re nem válaszolnak telefont nem veszik fel ! !

 

Elégedett voltam mindennel.

 

Gyors volt, nagyon, nem is értem, délután rendeltem, másnap délelőtt hívott a futár, hogy hozza. Ilyen még nem volt, pedig max. 5 napot írnak az oldalon. : D

 

A rendelt "Mini Retro Videojáték" hibás ! ! Csak fekete--fehérben működik ! !
A cég telefonon--mind a kettőn--elérhetetlen , nem reagál a Facebookra sem.
CSERÉT KÉREK MINDENKÉPPEN ! ! ELLENŐRZÖTTEN SZÍNESBEN MŰKÖDŐRE ! !

A bolt pont a leglényegesebbeket nem tartja meg a saját maga által leírtakból.

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hete)

Kedves Róbert,
Eddig ilyen hibával nem találkoztunk a terméknél, pedig százas nagyságrendben van belőle raktáron és rengeteget adtunk el belőle, tavaly karácsonykor is.
Elnézést, hogy a csütörtök este, 19:24-kor küldött e-mailre nem sikerült aznap válaszolni de 17:00-ig elérhető az ügyfélszolgálat.
Nem fogadott hívásunk az Ön által megadott adatok alapján nem volt Öntől, továbbá NINCS két telefonszámunk, EGY van, amit a weboldal kapcsolatok menüpontban megtalál. A Facebookon jeleztük Önnek, hogy ott nem üzemeltetünk Ügyfélszolgálatot és megadtuk Önnek az adatokat, ahol utolér minket.
Természetesen az eszközt készséggel kicseréljük.
Üdvözlettel,
A KütyüPiac csapata

Általános iskolába rendeltünk sportkellekeket, áfás számlát elfelejtettünk kérni, de simán módosították és kipostaztak külön 1 nap alatt. Maximálisan elégedett vagyok.

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hete)

Kedves Vásárlónk!
Köszönjük az elismerő szavakat! Természetes, hogy segítünk, ha gond van!
Üdvözlettel,
A Kütyüpiac csapata

2T emelot rendeltem, szeretem ezt a boltoty nagyon normálisak. Gyorsan szállítanak.

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hete)

Kedves Vásárlónk!
Köszönjük az elismerő szavakat! Reméljük hamarosan újra Vásárlóink között Üdvözölhetjük Önt!
Üdvözlettel,
A Kütyüpiac csapata

Kedvenc boltom. Olcsó, jó fejek az ügyfélszolgálaton. Szállítás 2-3 nap általában, de legalább nem hazudnak 1 napokat, mint az összes többi... Volt egy esetem, nem is lett volna garancialis (kislanyom összetörte az okosorat) , megis kicserélték, ingyenesen. Egyáltalán nem igaz, hogy nem válaszolnak, én mindig nagyon maximum 2 nap után kaptam emailot ha kérdésem volt.

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hete)

Kedves Vásárlónk!
Köszönjük az elismerő szavakat! Természetes, hogy segítünk, ha gond van! Reméljük, hogy az új okosóra már nem törik össze! :)
Üdvözlettel,
A Kütyüpiac csapata

Rendelésem megkaptam és jól is müködik. De a határidő amit igértek a szálitásra több mint egy héttel több volt. Nem karácsonyi idöszakban rendeltem!

 

KÜTYÜPIAC.HU (2 hete)

Kedves Vásárlónk!
Köszönjük az értékelést! Reméljük hamarosan újra Vásárlóink között Üdvözölhetjük Önt és elnézést a késedelmes szállításért. A rendelések 99%-át legkésőbb a megrendelés napján átadjuk a futárszolgálatnak, sajnos ott szokott néha csúszás lenni.
Üdvözlettel,
A Kütyüpiac csapata