Könyvszállító

Könyvszállító
Cégnév
Soko Web Kft
Alapítás éve:
2008
Cím:
Tel.:
0620543-8000
2
4
0
1
1
16
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Könyvszállító boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
18.2 %
0.0 %
4.5 %
4.5 %
72.7 %
Összes vélemény

Nem veszik fel a telefont, valaki felveszi és rögtön lerakja... semmi hír a könyvről, hogy feldolgozás alatt, v kézbesítőnél! Piaci ár alatt kinálnak könyvet, amit megrendelsz és utána semmi... Gondolom aki kártyával fizet az megszívja

 

2018. 02. 19 - én adtam le a rendelésemet egy könyvre, amelyet itt az árukeresőn keresztül találtam meg. 02. 22 - én írták az emailt, hogy a megrendelésemet törölték, mert a könyv nem szerezhető be. Hát mondok valamit: az a könyv BESZEREZHETŐ (pl. a libra be is szerezte). Valószínűleg azon az áron nem tudták nekem beszerezni amennyiért ki volt téve, mert mindenhol drágább. Ha egy olyan k

 

Megrendeltem egy könyvet (ehhez persze minden adatomat megadtam) majd full lazán közlik 3 nap múlva emailben, hogy nem beszerezhető a könyv, úgyhogy törlik a rendelésem!

Ez a fogyasztók tudatos megtévesztése... & közben szépen gyűjtik a személyes adatokat! !

 

Rendeltem 2 könyvet az ünnepek alatt ajándékba. Miután már csúszásban volt kaptam egy emailt, hogy megkapom a két könyvet a következő hét elején. Tegnap kaptam egy emailt, hogy törölték a megrendelést, mert menet közben még sincs könyv. Miután nincs lehetőségem a hétvégére már megszerezni máshonnan, így nem tudom időben odaadni annak aki kapta volna. Nagyon fel vagyok háborodva miatta.

 

December 22-én rendeltem tőlük egy könyvet, amiről január 4-én azt írták, hogy a következő héten kiszállítják. Miután a hét elején sem történt semmi, írtam nekik egy levelet és érdeklődtem a rendelés állapotáról. Erre visszaküldtek egy üzenetet, amely szerint nem lehet beszerezni a könyvet, ezért a rendelésem törölték.
1. Nem értem miért hirdetnek olyan könyvet, ami nem beszerezhető.

 

Aránylag korrekten, 3 nappal a rendelés leadása után szóltak, hogy nincs meg nekik a könyv amit rendeltem. Igaz a weboldalon be volt árazva, elérhetőnek tűnt.
Mindezek figyelembevételével, sajnos nem tudom ajánlani.

 

December 10-én rendeltem 3 könyvet tőlük és ezt az üzenetet kaptam: "Az Ön által leadott megrendelést a könyvek hiányában, (nem beszerezhető) , sajnos nem tudjuk teljesíteni, így rendelését a mai nappal töröltük. " Karácsony előtt azért egy ilyet bejátszani elég nagy pofátlanság. Ráadásul azt írni, hogy "nem beszerezhető", amikor kb. 10 másik boltban árulják. Kész vicc az egész.

 

fönt vannak a könyvek de nincs raktáron
ezt a boltot simán bezárnám
még mindig fent van :
- Holle anyó
- A KIS ERDEIFENYŐ
amit rendeltem volna

 

Nulla a bolt, öt nap múla szólnak, hogy nincs könyv és törlik a megrendelésemet. NE RENDELJETEK!

 

Az olvasható tapasztalatok alapján egy tavaly megjelent útikönyvet inkább máshol rendeltem meg, hasonló árért. Miután ott a 2012-es kiadást adták át, mondván, hogy csak az érhető el, visszavittem, és leadtam a rendelést itt, hátha alapon. 2-5 munkanapot írtak, és ma, a második munkanapon mehettem is érte (nekik sikerült beszerezniük a 2015-ös kiadást). Lehet, hogy csak szerencsém volt, d

 
Üzletek

Átvételi pontok

Könyvszállító(átvételi pont)
Cím: 1077 Budapest, Dohány u. 38.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0620543-8000
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KÖNYVSZÁLLÍTÓ
1077 Budapest, Dohány u. 38.
^