Könyvszállító

Könyvszállító
Cégnév
Soko Web Kft
Alapítás éve:
2008
Cím:
Tel.:
0620543-8000
2
5
0
1
1
18
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Könyvszállító boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
20.0 %
0.0 %
4.0 %
4.0 %
72.0 %
Összes vélemény

Leértékelt, máshol nem található könyvvel csábítanak, de ahogy az előttem lévők is mind jelzik, a könyv valamiért hirtelen nem beszerezhető. Ezt jelzik is, de a webshop-ban továbbra is rendelhetőnek van feltüntetve a termék. legalja..

 

Sajnos én is pont úgy jártam, mint előttem többen. Nem létező könyvpéldányt rendeltem meg, amiről az általuk megadott szállítási intervallum végén tájékoztattak csak... : -(

 

Nagyon jó árak, gyors postázás. Mindennel elégedett vagyok.

 

Nem veszik fel a telefont, valaki felveszi és rögtön lerakja... semmi hír a könyvről, hogy feldolgozás alatt, v kézbesítőnél! Piaci ár alatt kinálnak könyvet, amit megrendelsz és utána semmi... Gondolom aki kártyával fizet az megszívja

 

2018. 02. 19 - én adtam le a rendelésemet egy könyvre, amelyet itt az árukeresőn keresztül találtam meg. 02. 22 - én írták az emailt, hogy a megrendelésemet törölték, mert a könyv nem szerezhető be. Hát mondok valamit: az a könyv BESZEREZHETŐ (pl. a libra be is szerezte). Valószínűleg azon az áron nem tudták nekem beszerezni amennyiért ki volt téve, mert mindenhol drágább. Ha egy olyan k

 

Megrendeltem egy könyvet (ehhez persze minden adatomat megadtam) majd full lazán közlik 3 nap múlva emailben, hogy nem beszerezhető a könyv, úgyhogy törlik a rendelésem!

Ez a fogyasztók tudatos megtévesztése... & közben szépen gyűjtik a személyes adatokat! !

 

Rendeltem 2 könyvet az ünnepek alatt ajándékba. Miután már csúszásban volt kaptam egy emailt, hogy megkapom a két könyvet a következő hét elején. Tegnap kaptam egy emailt, hogy törölték a megrendelést, mert menet közben még sincs könyv. Miután nincs lehetőségem a hétvégére már megszerezni máshonnan, így nem tudom időben odaadni annak aki kapta volna. Nagyon fel vagyok háborodva miatta.

 

December 22-én rendeltem tőlük egy könyvet, amiről január 4-én azt írták, hogy a következő héten kiszállítják. Miután a hét elején sem történt semmi, írtam nekik egy levelet és érdeklődtem a rendelés állapotáról. Erre visszaküldtek egy üzenetet, amely szerint nem lehet beszerezni a könyvet, ezért a rendelésem törölték.
1. Nem értem miért hirdetnek olyan könyvet, ami nem beszerezhető.

 

Aránylag korrekten, 3 nappal a rendelés leadása után szóltak, hogy nincs meg nekik a könyv amit rendeltem. Igaz a weboldalon be volt árazva, elérhetőnek tűnt.
Mindezek figyelembevételével, sajnos nem tudom ajánlani.

 

December 10-én rendeltem 3 könyvet tőlük és ezt az üzenetet kaptam: "Az Ön által leadott megrendelést a könyvek hiányában, (nem beszerezhető) , sajnos nem tudjuk teljesíteni, így rendelését a mai nappal töröltük. " Karácsony előtt azért egy ilyet bejátszani elég nagy pofátlanság. Ráadásul azt írni, hogy "nem beszerezhető", amikor kb. 10 másik boltban árulják. Kész vicc az egész.

 
Üzletek

Átvételi pontok

Könyvszállító(átvételi pont)
Cím: 1077 Budapest, Dohány u. 38.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0620543-8000
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KÖNYVSZÁLLÍTÓ
1077 Budapest, Dohány u. 38.
^