Könyvszállító

Könyvszállító
Cégnév
Best Bangor Kft
Alapítás éve:
2008
Cím:
Tel.:
061-800-9808
1.5
5
0
1
1
27
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Könyvszállító boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
14.7 %
0.0 %
2.9 %
2.9 %
79.4 %
Összes vélemény

Sajnos, én is pórul jártam. Lányomnak rendeltem karácsonyra a Jézuska nevében. Örültem, hogy minden könyvet sikerült időben megrendelnem. A megrendeléssel azt az információt kaptam, hogy 2-3 napon belül kiszállítják a könyveket. Majd pénteken (dec. 21. ) kaptam egy levelet, hogy nincs készleten a megrendelt áru. Szombaton próbáltam őket hívni, írtam levelet, amire egy automatikus válasz

 

Olvasom a kommenteket és nálam is ugyanaz.
Megrendeltem a könyvet még ünnepek előtt és most kapok emailt, hogy leltározás miatt nem is lesz egy darabig elérhető, időpontot nem adtak meg az érkezésre.
Az eltérő betűtípusok miatt pedig egy standard ctrl-c, ctrl-v levelet kaptam, szóval gondolom mindenkinek ez megy ki. Nem túl customer orientált bolt az tény, ill. a beszállítói kapcsola

 

Ez a legalja. Négy rendelésből 0 teljesített, úgy, hogy előtte beígérte a 2-5 napos szállítást. pár hét múlva lemondja.
Leginkább pénzmosodának tűnik, az ügyfelekhez való hozzáállásuk kapcsán is.

 

Hasonlóan az előzőkhöz, megrendeltem a könyvet, vissza is jeleztek, hogy ennyi lesz a könyv, plusz a szállítási költség és 3-5 munkanapon brlül szállítják is.
Eltelt 4 munkanap, mire jött egy e-mail, hogy a kért könyv nem rendelhető...
Kérdés: ha nem rendelhető, akkor miert nem lehet ezt jelezni a weboldalon és miért kell várakoztatni a vásárlót az ünnepek idején az utolsó pillanatig

 

Sajnos kèsőn olvastam el itt a kommenteket! Ez egy akkora kamubolt, hogy csak na! Egy hètig váratnak, utána egy e-mail, hogy nem tudtak beszerezni egy könyvet sem ès törlik a rendelèst! SOHA NE RENDELJ ITT SEMMIT!

 

Okt. 6-an rendeltem, es 10 nappal kesobb vegre megirtak, hogy nem beszerezhetoek a konyvek (amikor rengeteg mas helyen kaphato).

Az emailjeim kozt felfedeztem, hogy evekkel ezelott is probaltam rendelni valamit toluk, es azzal is ugyanigy jartam. NE RENDELJETEK TOLUK SEMMIT, UGYSE KAPJATOK MEG SOHA. UGY TUNIK AZ EGESZ CEG CSAK EGY NAGY KAMU.

Az arukereso meg jobb lenne, ha toroln

 

Nem tájékoztatnak és nem küldik ki a megrendelt könyvet. 10 napos késés után emailben érdeklődtem mert a telefont nem veszik fel. Visszaírtak hogy nem tudják beszerezni a könyvet. Sürgősen szükségem lett volna a szakkönyvekre, amit még most is úgy tüntetnek fel az oldalukon hogy rendelhető. Jó hogy nem fizettem előre, gondolom erre ment volna ki a játék. : /
Más megbízható helyről két n

 

A határidö utolsó előtti napján jött az e-mail, hogy a könyv nem beszerezhető, de visszaigazolták, hogy 2-5 munkanapon belül küldik. Úgy jártam, mint sokanások.

 

Sajnos későn olvastam a véleményeket, úgy megörültem, hogy a máshol nem kapható könyvből itt még van. Megrendeltem, egész héten hívogattam őket telefonon, hogy mikor hozzák, valóban kapható-e a könyv... csak az időhúzás ment, konkrét válaszokat nem kaptam. A szállítási határidő utolsó napján (így a határidő már eleve tarthatalan lett volna) emailben közölték, hogy az egyik könyv nem besz

 

Leértékelt, máshol nem található könyvvel csábítanak, de ahogy az előttem lévők is mind jelzik, a könyv valamiért hirtelen nem beszerezhető. Ezt jelzik is, de a webshop-ban továbbra is rendelhetőnek van feltüntetve a termék. legalja..

 
Üzletek

Átvételi pontok

Könyvszállító(átvételi pont)
Cím: 1077 Budapest, Dohány u. 38.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061-800-9808
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KÖNYVSZÁLLÍTÓ
1077 Budapest, Dohány u. 38.