Klímapartner

Klímapartner
Cégnév
Petra Produkt 2010 Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
2013 Pomáz, Jankovich Gyula u. 22/a (Nem átvételi pont)
Tel.:
06301109900
1
0
0
0
0
1
Bemutatkozás
A Petra Produkt 2010 Kft. azzal a nem titkot céllal jött létre, hogy a hazai lég-, és hűtéstechnikai cégek között kialakult versenyhelyzet ellenére a megbízhatóságot, minőségi, lelkiismeretes munkát nyújtson ügyfelei részére. Ez a hozzáállás a precíziós technológiai és lakossági klímatizálás területén már a forgalmazott berendezések megbízhatóságánál kezdődik, és egészen a szakképesített szerelőinek folyamatos képzéséig terjed. A sok év alatt megszerzett tudás és tapasztalat kézzel fogható. Cégünk műszaki, kivitelezői állománya a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság (NKVH) által minősített jogosítványokkal, bizonyítványokkal vállalja a berendezések szakszerű telepítését, karbantartását, esetleges szivárgásvizsgálatát, valamint garanciális hibajavítását.

Cégünk fennállása óta a legegyszerűbb lakossági split klíma telepítéstől kezdve a legkomolyabb szakmai felkészültséget igénylő precíziós technológiai klímaberendezések telepítésén át az igen összetett VRV-, és folyadékhűtő rendszerek kivitelezéséig már számos referenciát és tapasztalatot tudhat magáénak. Olyan komoly vállaltokat tudhatunk ügyfeleink között, mint a Magyar Telecom Zrt., ELMŰ, ÉMÁSZ, Allianz Bank, Budapest Bank, MKB Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, ALDI vagy épp a Tesco.

A klímaberendezések széles skáláját kínáljuk ipari, lakossági és irodai alkalmazásra egyaránt. Az általunk előnyben részesített márkák között szerepel többek között a Daikin, Panasonic, Toshiba, Midea, Gree, Mcquay, York.

A hűtéstechnika mellett egyre erősödő komponense cégünknek a légtechnika, melyben szintén számos és komoly referenciával rendelkezünk. Ennek köszönhetően már több megrendelőnk válláról le tudtuk venni a terhet azáltal, hogy a sokszor együtt járó lég- és hűtéstechnikai rendszerek kialakítását kompletten elvégeztük.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Klímapartner boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Megrendeltem az akciós készüléket, csak automata visszajelzés, telefonos megkeresést sms-ben elintézik, de nem hívnak vissza. E-mailben nehezen reagálnak, megnézik a készletet, beteg a kolléga stb. de a készüléket közel 2 hét után sem küldik. Lemondtam kár időt pazarolni velük. Máshonnan ugyanazon az áron 2 nap után megvolt a ugyanaz a klíma.