Kinderwalz Online Baby Shop

Kinderwalz Online Baby Shop
Cégnév
BabyBrands KFT
Alapítás éve:
2006
Cím:
2030 Érd, Műszerész utca 52. (Átvételi pont)
Tel.:
+36703664171
4
13
1
1
0
3
Bemutatkozás
KINDERWALZ Online Baby Shop
Magas minőségű babatermékeket kínálunk, elérhető áron.
Kérdezzetek bátran elérhetőségeinken!
email: info@kinderwalz.com
Telefon: +3670/366-4171
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kinderwalz Online Baby Shop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
72.2 %
5.6 %
5.6 %
0.0 %
16.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Megtévesztik a vásárlót, hogy készleten van a termék. 1 hónap elteltével sem tudták szállítani, csak hitegettek, ha nagy nehezen felvették a telefont. Maguktól semmi infót nem közöltek, csak napok múlva válaszolnak emailre. Felszólításra fizették csak vissza az árát.

 
Vásárlói vélemény

Itt volt legjobb aron az autosules es meg extra kedvezmenyhez is jutottam. Kicsit ezek miatt tartottam tole, minden rendben lesz-e. Ez elott nem is hallottam a boltrol, de rendben megerkezett a termek, orommel hasznalatba vettuk. Jo dontes volt innen vasarolni.

 
Vásárlói vélemény

Gyors, pontos és megbízható cég. Csak ajánlani tudom : )

 
Vásárlói vélemény

December elején rendeltem meg egy babaülést futáros házhozszállítással, amit egyébként kis kutatómunka után a Kinderwalz kínált a legjobb áron. VIGYÁZAT! A honlapon nagy zöld betűkkel szereplő "Elérhető" felirat nem azt jelenti, hogy raktárról, azonnal lenne... Türelmesen vártam, de csak közelgett a karácsony, az ülés meg még sehol. Végül december 22-én a cégvezető személyesen hozta el a

 
Vásárlói vélemény

Gyerekülést rendeltünk 2 hete. Gyorsan kiszállították a megrendelt terméket, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

 
Vásárlói vélemény

Jó árazás, jó kapcsolattartàsi lehetôség.

 
Vásárlói vélemény

Gyorsan, pontosan, épségben megkaptam a rendelt terméket.

 
Vásárlói vélemény

Egy nagyon hosszú folyamat lezárásaképp írom ezt az értékelést. Egy olyan babakocsit rendeltem, ami isőközben kiderült, hogy hiánycikk. Végülis a babakocsi megérkezett, de hiányosan. Kb. Minden nap értekeztünk telefonon a céggel, álltak rendelkezésemre, próbálták mihamarabb orvosolni a helyzetet. A mai napon megérkezett a babakocsi összes alkatrésze. Nagyon örülünk és köszönjük Kinderwal

 
Vásárlói vélemény

Rugalmas hozzáállás a vásárlói kívánságokhoz, a rendelés gyors lebonyolítása, udvarias kiszolgálás. Egy megjegyzés: A megrendelt és visszaigazolt áru színe nem egyezett meg a kézhez kapottal. Nem tettem szóvá, mert ez is megfelelt, így nem befolyásolja az általam adott maximális minősítést.

 
Vásárlói vélemény

Egy triciklit rendeltem a kisfiamnak, előre kellett utalni. Azért adok csak 3 csillagot, mert miután elutaltam a pénzt azonkívül, hogy a rendelés státusza visszaigazolva lett, semmilyen megkeresést nem kaptam az üzlettől! Eltelt 1 hét türelmesen vártam és aztán írtam nekik E-mailt illetve telefonon próbáltam őket elérni sikertelenül. Ezt követően kaptam csak tőlük egy E-mailt, hogy jelen

 

Kinderwalz Online Baby Shop (1 éve)

Sajnáljuk a tapasztaltakat! A termék kifogyott, ezért "készletezés alatt" státusz volt látható. A rendelés állapota mindig ellenőrizhető a fiókjába belépve. Erről tájékoztattuk is email-ben.

Üzletek

Átvételi pontok

Kinderwalz Online Baby Shop(átvételi pont)
Cím: 2030 Érd, Műszerész utca 52.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36703664171
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KINDERWALZ ONLINE BABY SHOP
2030 Érd, Műszerész utca 52.