Kéztörlőpapír.hu - Higiéniai termékek

Kéztörlőpapír.hu - Higiéniai termékek
Cégnév
Czagiker Kft
Alapítás éve:
1997
Tel.:
+36703691340
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
Szállítási költségek:

Országos szállítás!

0 - 25 000 Ft-ig 1 990 Ft
25 000 - 50 000 Ft-ig 1 490 Ft
25 000 Ft-tól Ingyenes!

Bemutatkozás

A Czagiker Kft 1997 óta foglalkozik munkahigiéniai, munkavédelmi és papír termékek kereskedelmével. Nagynevű beszállítóink termékeit három fő szegmensben értékesítjük; a munkavédelem (ipari gyártó cégek), a takarítás-higiénia (takarítócégek) és a HoReCa szegmensek területén tevékenykedő ügyfeleink maximális kiszolgálására törekszünk értékesítési csapatunk segítségével.

Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedezi a legtöbb gyártó és szolgáltató szervezet általános higiéniai és munkavédelmi igényeit. Termékeink rendkívül széles palettáján megtalálhatóak az ipari törlők, a mosdóhigiéniai termékek, az általános takarító- és tisztítószerek, a takarítógépek, a szennyfogó rendszerek, az egyedi kivitelezésű munkaruhák, a tömegesen használt egyéni védőeszközök (kéz-, láb-, fej-, hallás- és légzésvédelem), a konyha- és asztalhigiéniai termékek és még számos egyéb termékcsalád.

Értékesítési csapatunkat modern, minden igényt kielégítő logisztikai rendszerünk támogatja. Az ország minden pontjára képesek vagyunk az árut három napon belül eljuttatni.

A Czagiker Kft dinamikus csapata azon dolgozik, hogy ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, minőségi termékeket és teljes körű szolgáltatást nyújtson.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kéztörlőpapír.hu - Higiéniai termékek boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Egy fürdőszobai szemetest rendeltem futáros házhozszállítással és utánvéttel. Kaptam visszaigazoló e-mail-t minden fontos eseményről, hogy hol tart a csomagom, és a rendelés harmadnapján ki is szállították (Magyar Postával) , szóval szuper gyors volt.
A Posta futárszolgáltatása sajnos nagyon rugalmatlan, jobb szeretem, ha meg lehet adni egy szűkebb időintervallumot, hogy mikor jöjjön a

 
Üzletek

Átvételi pontok

Kéztörlőpapír.hu - Higiéniai termékek(átvételi pont)
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Majolika u.10.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36703691340
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KÉZTÖRLŐPAPÍR.HU - HIGIÉNIAI TERMÉKEK
6800 Hódmezővásárhely, Majolika u.10.