ketyerebolt.hu

ketyerebolt.hu
Cégnév
ketyerebolt.hu
Alapítás éve:
2016
Cím:
4
4
0
0
0
1
Bemutatkozás
Üdvözöllek! Kérlek gyere bentebb és ismerkedjünk meg jobban.

Főként számítástechnikai cikkekkel kereskedek, de megtalálhatók mobilok, tabletek, szépségápolás és kiegészítői is a boltomban.

Az árlistánkban nem szereplő nagyobb értékű eszközök (felső kategóriás lézernyomtatók, egyedi monitorok, projektorok, újdonságok, stb...) vagy egyedi, speciális alkatrészek, konfigurációk rendelés útján történő beszerzését is vállalom. Törekvésem, hogy folyamatos áruellátottság mellett, a legjobb árakat biztosítsam. Profi kiszolgálással és ügyfélközpontú hozzáállásommal szeretném megnyerni, illetve megtartani bizalmatokat.

Nagy hangsúlyt fektetek a megbízható és rugalmas ügyfélkezelésre, és a kimagaslóan gyors és korrekt garanciális ügyintézésre.

Kérlek nézz szét a boltomban, ha valamit nem találsz akkor kérhetsz árajánlatot.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ketyerebolt.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Csak. A legolcsóbb termek nem elérhető, minden más igen... “Sajnálattal közöljük, hogy megrendelését különböző okok miatt nem áll módunkban teljesíteni.

Webáruházunk egyéb termékei továbbra is elérhetők. ”

 

ketyerebolt.hu (2 hónapja)

Tisztelt Norbert!
Valószínűleg nullás készlettel rendelkező termék volt amit az adatlapon fel van tüntetve. Ezzel kapcsolatosan elfogadta a vásárlással az ÁFSZ-t, így nem értem a reklamációt!
Üdvözlettel,
Farkas Tamás
Tulajdonos

Gyors, megbízható webáruház

 

Egy Vernee M5 típúsú kèszülèket rendeltem február 11. èn (vasárnap) 11-órakkor. A kèszülèket 13-án (kedden) 14órakkor meg is kaptam. Az MPL szállította ki. Szállítás közbe a csomagkövetővel tudtam nyomon követni a csomagot. Kèsőbb olvastam, hogy az MPL lehetősèget biztosít a kártyás fizetèsre is, de ezzel most nem èltem. Olcsón ès gyorsan megkaptam a kèszülèkem : )

 

Az oldalon feltüntetett szállítási időt tartották, Termékkel probléma nincs.

 

Nagyon gyors bolt! Kedden megrendeltem a kamerámat és másnap már a kezemben foghattam : ) teljesen megvagyok elégedve, még visszatérek! ; )

 
Üzletek

Átvételi pontok

ketyerebolt.hu(átvételi pont)
Cím: 6400 Kiskunhalas, Kertész utca 45.
^