Kerteszkedj.hu

Kerteszkedj.hu
Cégnév
Vasi Agro-Center Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
9700 Szombathely, Pálya u. 5. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36706289930
2.5
8
0
0
0
14
Bemutatkozás
1993-ban alakultunk, cégünk betöltötte 23. születésnapját a kereskedelem világában.

Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk: MTD, Wolf Garten, AL-KO, Gardena, Oleo Mac, Honda, Substral, Fiskars, Oase, Pontec. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Pedrollo, Solo, Syngenta, Everris, Kärcher.

Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk. Szervizünkben szakképzett munkatársaink egész évben készséggel várják Önt!

WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kerteszkedj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
36.4 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
63.6 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Több, mint 1 hete rendeltem, "a megrendelését rögzítettük" automata rendszerüzenetet leszámítva eddig semmi válasz, telefonon elérhetetlenek, sms-re, e-mailre vagy portálon keresztüli megkeresésre nem reagálnak. Mindent megtestesítenek ami egy leendő vevő számára kerülendő. Bámulatos, hogy "26 éve a piacon vannak... " a reklámszöveg szerint : -( (ami ugye 27, mert 2020-1993, de mind1) Ho

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt árú rendben megérkezett! Ok.

 
Vásárlói vélemény

1 napos szállítást ígértek, 1 hét elteltével sem jött meg, e-mailre nem reagálnak, telefonon leráznak, hogy majd megy a termék. Aki teheti kerülje el, ha láttam volna előbb a negatív kritikákat, akkor nem vásárolok itt.

 
Vásárlói vélemény

Két hete rendeltem, sajnos átutaltam az összeget is. Egyszer vették fel a telefont, a 20 próbálkozásból. Megígérték visszahívnak, nem tették. Semmi konkrétat nem kaptam még arról, hogy mikor lesz kiszállítva a rendelt termék. Karácsonyra kellett volna, de ajándék lesz az is ha a pénzem legalább visszakapom. Az felületükön és az e-mail címükön is kértem, hogy tájékoztassanak semmi reakció

 
Vásárlói vélemény

Nem csalódtam, csütörtökön rendeltem, pénteken visszaigazolták, rákövetkező hétfőn
szállították, hibátlan csomagolásban, Ajánlom ezek után másoknak is!

 
Vásárlói vélemény

Ne csapják be a vásárlókat, és a számlát rakják be az árú csomagolásába.. Rendeltem egy DES 0008 ( 80 literes) pálinkafőzőt amit önök 1, 8-2 mm vastag fenéklemez mérettel hirdetnek. Ezzel csak az a baj, hogy a Szerb DES cég ilyen pálinkafőző berendezést nem gyárt. Az Ő leírásukban ennek az üstnek az aljlemeze 1 mm az oldallemeze pedig 0, 8 mm.
Tehát rövidre fogva nem azt az árut küldt

 
Vásárlói vélemény

Előrebocsátom, hogy semmiféle érdekem a bolt dícsérete. A rendelt termékeket 1 nap múlva, azaz másnap hiánytalanul a megbeszéltek szerint megkaptam. Sőt, még variáltam is rendelésen, de ez is rendkivül rugalmasan volt kezelve. Köszönöm.

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem tőlük még jó, hogy nem fizettem ki előre. Egy hét után se méltattak válaszra. Lemondtam a terméket. Megbízhatatlanok.

 
Vásárlói vélemény

Több, mint egy hete rendeltem én is, bankkártyával fizettem. Írtak másnap, hogy megnövekedett a várható szállítási idő. Azóta nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak az üzenetekre. Sajnos nem olvastam a véleményeket a boltról, mielőtt rendeltem tőlük. Soha többet!

 
Vásárlói vélemény

Kíváló, 1nap

 
Üzletek

Üzletek

Kerteszkedj.hu(hagyományos bolt)
Cím: 9700 Szombathely, Pálya u. 5.
Telefon: +36706289930