Kerteszkedj.hu

Kerteszkedj.hu
Cégnév
Vasi Agro-Center Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
9700 Szombathely, Pálya u. 5. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36706289930
3
3
0
0
0
3
Bemutatkozás
1993-ban alakultunk, cégünk betöltötte 23. születésnapját a kereskedelem világában.

Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk: MTD, Wolf Garten, AL-KO, Gardena, Oleo Mac, Honda, Substral, Fiskars, Oase, Pontec. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Pedrollo, Solo, Syngenta, Everris, Kärcher.

Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk. Szervizünkben szakképzett munkatársaink egész évben készséggel várják Önt!

WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kerteszkedj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Már két hete megrendeltem egy terméket, próbáltam telefonon elérni őket nem vették fel, emailra nem válaszolnak. Köszi többet nem kell innen semmi.

 

Nem először rendeltem a bolttól. Első megrendelésem a megadott napon teljesen rendben megérkezett.
Jelen rendelésemnél ugyan történt egy kis malőr, de olyan kárpótlást kaptam, amit itt is nagyon megköszönök "sanna"-nak /ezt direkt így akartam írni/. Ezenkívül minden teljesen rendben, az általuk közölt időben megérkezett.
Ami még igazán szimpatikus volt, hogy jelzésemre rövid időn bel

 

Megrendeltem tőlük egy árut, ki is fizettem, a honlap szerint egy munkanapon belül küldték volna. 5 nappal később hívtam őket, akkor közölték hogy sajnos közben elfogyott a megrendelt termék (ami már ki van fizetve! !! ), ha érkezik, majd küldik. köszi!

 

Megrendeltem egy árút és egy hétig hozzám sem szóltak, majd a telefonjukon érdeklődtem volna, de rögzítőn volt. Vissza mondtam a megrendelést ezek után.

 

Minden rendben ment a megrendelésnél. Korrektül értesítettek e-mailben mindenről.
A csomag renben és időben megérkezett.. szépen becsomagolva.

Köszönöm a kertészkedj. hu dolgozóinak, és ügyintézőjének.. Csak ajánlom ezt az ületet mindenkinek!

 

Kerteszkedj.hu (11 hónapja)

Köszönjük kedves József!

Mindennel maximálisan meg voltam elégedve.
Gyorsak, precízek, segítőkészek voltak.
Az árú is rendesen be volt csomagolva, nem csak beleszórva egy nagyobb dobozba, ahogy ezt más boltoknál már tapasztaltam.
Nagyon szépen köszönöm a Kertészkedj. hu dolgozóinak!

 

Kerteszkedj.hu (2 éve)

Köszönöm kedves Krisztián!

Üzletek

Üzletek

Kerteszkedj.hu(hagyományos bolt)
Cím: 9700 Szombathely, Pálya u. 5.
Telefon: +36706289930