Kerteszkedj.hu

Kerteszkedj.hu
Cégnév
Vasi Agro-Center Kft.
Alapítás éve:
1993
Cím:
9700 Szombathely, Pálya u. 5. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36706289930
2.5
5
0
0
0
8
Bemutatkozás
1993-ban alakultunk, cégünk betöltötte 23. születésnapját a kereskedelem világában.

Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk: MTD, Wolf Garten, AL-KO, Gardena, Oleo Mac, Honda, Substral, Fiskars, Oase, Pontec. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Pedrollo, Solo, Syngenta, Everris, Kärcher.

Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk. Szervizünkben szakképzett munkatársaink egész évben készséggel várják Önt!

WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés; fizetés kizárólag a csomag átvételekor!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kerteszkedj.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
38.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
61.5 %
Összes vélemény

Kíváló, 1nap

 

Megrendeled, visszaigazolják, aztán nem történik semmi. 3 hete várok, próbálom telefonon utolérni őket, e-mailt írni, semmi válasz. Ma visszamondtam.

 

Három hete rendeltem, visszaigazoló e-mail jött, azóta semmi! Egyszer hívtam őket telefonon "folyamatosan csináljuk a csomagokat" választ kaptam!

 

Tisztelt Webáruház!

A KE1911712 sorszámú megrendelésemet, amelynek tárgya: RIWALL RPT 4040 Benzinmotoros kapálógép RIW0003 1 db 78 900 Ft, a mai napon lemondom!

Indooklásként a következőket hozom fel: A kapálógépet webáruházuk "raktáron" státusszal árulta, kiszállítását 1-2 munkanapra ígérék. Ez nem történt meg!
Telefonos megkeresésemre az ügyintéző hölgytől azt a választ kapta

 

Több, mint egy hete adtam le a megrendelést, jött egy visszaigazolás, azóta se kép, se hang. Se telefon, se e-mailen nem érhetők el. Ráadásul ki is fizettem...

 

Pontosan egy hete adtam le a rendelésemet. Kaptam visszaigazoló e-mailt. És itt vége... E-mailen és telefonon sem érhetők el... kár, nagyon jó áron kínálták azt amire szükségem lett volna. Szerencsére utánvét fizettem volna.

 

Csütörtökön adtam le a rendelést, kaptam is a visszaigazoló emailt.
Pénteken reggel már hozta is a futár a megrendelt terméket.
Így kell ezt csinálni 2019-ben!

 

Már két hete megrendeltem egy terméket, próbáltam telefonon elérni őket nem vették fel, emailra nem válaszolnak. Köszi többet nem kell innen semmi.

 

Nem először rendeltem a bolttól. Első megrendelésem a megadott napon teljesen rendben megérkezett.
Jelen rendelésemnél ugyan történt egy kis malőr, de olyan kárpótlást kaptam, amit itt is nagyon megköszönök "sanna"-nak /ezt direkt így akartam írni/. Ezenkívül minden teljesen rendben, az általuk közölt időben megérkezett.
Ami még igazán szimpatikus volt, hogy jelzésemre rövid időn bel

 

Megrendeltem tőlük egy árut, ki is fizettem, a honlap szerint egy munkanapon belül küldték volna. 5 nappal később hívtam őket, akkor közölték hogy sajnos közben elfogyott a megrendelt termék (ami már ki van fizetve! !! ), ha érkezik, majd küldik. köszi!

 
Üzletek

Üzletek

Kerteszkedj.hu(hagyományos bolt)
Cím: 9700 Szombathely, Pálya u. 5.
Telefon: +36706289930