Kavebirodalom.hu

Kavebirodalom.hu
Cégnév
Allergéninfó Hungária Kft.
Alapítás éve:
2015
1
0
0
0
0
1
Bemutatkozás
A kávékedvelők és baristák kedvenc webáruháza, ahol a kávéfőzőktől, a csomagolt és frissen pörkölt kávén keresztül a kávézási kegészítőkig mindent megtalál. Magyarország egyik legnagyobb prémium csokolád és édességkínálatával várjuk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kavebirodalom.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Megrendeltem egy terméket a honlapról. Aztán rögtön meg is jött a visszaigazoló email, a számlaszámmal, ahová az összeget kell utalni. Elutaltam a megadott összeget. Pár órával később, újra kaptam egy emailt az üzlettől, hogy törölték a rendelésemet! !! : (

 

Kavebirodalom.hu (1 hónapja)

Tizstelt vásárlónk!
A 4200-as vásárlási azonosítójú termék egy technikai probléma miatt tévesen került fel. A vásárlást törölnünk kellett, mivel nem volt biztosítható a termék elérhetősége. Természetesen az átutalt összeget visszautaljuk! Ügyfélszolgálatunk a mai nap felveszi önnel a kapcsolatot az utalási információk megadása céljából. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért!

^