Katonadolog Online Military Áruház

www.katonadolog.hu
Tel.:
+36204316610
2.5
3
0
0
0
4
Bemutatkozás
A katonai életforma népszerű gyakorlatilag minden korosztály körében, sokan szeretnek olyan ruhákat, kiegészítőket viselni, mint a valódi katonák. A katonai ruházat változatos kínálata már egyszerűen megtalálható a katonadolog.hu címen elérhető webáruházban. Ez a weboldal kifejezetten azzal foglalkozik, hogy a military életmóddal kapcsolatos termékeket forgalmazza. Rengeteg érdekesség megtalálható itt, tehát érdemes körülnézni.

Ruhák tekintetében számos dolog jellemezhet egy katonát, ezek mindegyike megtalálható. A bakancsok és csizmák elengedhetetlen elemei egy katonának, ezek több típusa is megrendelhető, acélbetétes, vadász és SWAT bakancs is többek között. A felsőtesten viselhető ruhák közül érdemes kiemelni a pulóvereket, garbókat, ingeket, pólókat, de a molinókat és a mellényeket is. Ebbe a kategóriába sorolhatjuk az öltönyöket, zubbonyokat és a Tru-Spec taktikai ruházat fölső darabjait is. Ezek is több típusban érhetőek el, érdemes jól körülnézni, hogy megtalálhassa mindenki azt, amelyik a leginkább tetszik. Kabátok terén is több választás van, a klasszikus darab mellett megtalálható a Tru-Spec taktikai, bevetési kabát több változata is.

Ahhoz, hogy valaki katonának nézzen ki, elengedhetetlen a nadrág, így a webshopban jelen vannak a klasszikus stílusú nadrágok, de a short típusú katonai nadrágok is. A tökéletes megjelenéshez sapkára, kesztyűre, valamint kendőre is szükség lesz, természetesen erről a weboldalról ezek a katonai ruházat elemek is könnyen beszerezhetőek. Az olyan katonai ruházat kiegészítőkre is szükség lesz, mint az övek, szíjak, hevederek. Ahhoz, hogy a szükséges elemeket tárolni tudjuk, egy a célra megfelelő táskára, hátizsákra is szükség lesz. Természetesen, ahogyan az összes katonai ruházati elemet, így ezeket is megtaláljuk ebben a webáruházban és néhány kattintás által már meg is tudjuk rendelni. A katonai ruházat tökéletesítésének érdekében, érdemes megnézni részletesen a termékkínálatot. A minőség kimagasló, a választék pedig igen gazdag.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Katonadolog Online Military Áruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Korrekt, kedeves Ügyfélszolgálat, segítőkészek voltak! Azt kaptam amit vártam, pick-pack pontra elég gyorsan megérkezett, korrekt szolid csomagolás, ép és sértetlen termék, én személy szerint nagyon elégedett voltam!

 

Kedves, segítőkész ügyfélszolgálat. Csak ajánlani tudom.

 

Pocsék szolgáltatás. A megrendelt termék, ami az oldalukon 4-5 nap raktárról (! ), több mint 2 hét alatt érkezett volna meg. Tekintve, hogy már nem volt szükségem a termékre többet a hosszas várakozás miatt elálltam a vásárlástól, és beszereztem máshonnan a szükségem dolgaim. Az oldal üzemeltetője ekkor felkeresett személyesen telefonon, felróva nekem, hogy mertem elállni a vásárlástól,

 

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Iszonyúan lassúak, a megrendelt termékre egy hónapot(! ) kellett várnom. Nekem is az volt az érzésem, hogyha nem írok nekik, akkor talán el is felejtik, hogy rendeltem tőlük. Mindenkinek azt javaslom, hogy keressen másik áruházat, megtérül a ráfordított idő.

 

Eszméletlen lassúak!
1 hét nem elég arra, hogy kiszállítsák - 2018-ban ez VICC kategória!

 

Az Árut késve kaptam , illetve ha nem írok rájuk újra, talán meg sem kapom !

A meglepetés a csomagban volt, nem azt a nadrágokat kaptam ami a képen náluk szerepel és még a leírás is eltér ! Pl, Gombos slicc helyett cipzárosat kaptam! Megreklamáltam e-mail-be , kíváncsi vagyok mi lesz az ügyből ! Bár nem biztos hogy sokban reménykedhetek ezek után: Jogsértő web áruházak nál rá lehet k

 

Megbízható

 
^