Karóracentrum

Karóracentrum
Cégnév
Iránytű Média Kft
Cím:
Tel.:
06209837555
2.5
3
0
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Elért minősítések
Ország Boltja 2017 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2017 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2017 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat és ruházat termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2017 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett
Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2015 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Divat, ruházat és kiegészítők termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2015 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Karóracentrum boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Miért lehet olyan órát rendelni ami nincs is a készleten és beszerezni se tudják... utána meg jön a hitegetés, hogy várjak 1-2 hetet majd keresni fognak.
Persze ez sem igaz mert még az órát is letörlik a honlapjukról mintha sosem létezet volna.
A választ is csak nagy utánajárás után kapom meg, mivel a telefont nem veszik fel, hogy nem tudják beszerezni...
Nagyon negativ élmény volt

 

Rendeltem egy casio órát, a megrendelésnél kimaradt egy számjegy a telefonszámomból és kaptam egy emailt, hogy küldjem el a telefonszámom. Elküldtem nem történt hívás. Egy nap múlva küldtem egy emailt, hogy akkor sikerült-e a rendelés felvétel további 1 napig se email se telefon, úgyhogy a 3. napon felhívtam őket. A honlapon jelzett mobilos számra "ezen a számon előfizető nem kapcsolható

 

0. tájékoztatás. Megkeresésre sem válaszolnak. Felháborító stílus. Senkinek nem ajánlom

 

Rendeltem egy Casio AW-80-1AVES amit a webshop elerhetonek mutatott (igazabol meg most is az! ) 04. 13-an. 04. 19-en telefonaltam, hogy megis mikorra varhato, mert szerintem 6 nap elegnek kell lennie, hogy egy elerheto orat megkapjak. Nemi keresgeles utan annyit mondtak, hogy jovo het kedden bent lesz a raktarban, mert eppen most toltik a raktart es telefonalnak akkor. Hat nem hivtak sem

 

Egyszerűen használható, jól áttekinthető honlap. Gyors, pontos kiszolgálás. Minden nagyon rendben volt. A termék teljes egészében megfelel a leírtaknak. Kellemes meglepetés volt a teljes használati útmutató magyar nyelvű mellékelése. Azt kaptam amit és ahogy vártam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a boltot.

 

Kora délutáni telefonon leadott rendelésem aznap este már át is tudtam venni az üzletben. Sajnos gyári hibás, karcos volt az óra számlapja, amit csak otthon vettem észre, de nagyon segítőkészek voltak, kicserélték az órát. A személyzet nagyon kedves volt, így a végére kellemes lett a csalódás!

 

Vásároltam már órát, ékszert, tollat, számológépet is innen, nagyon felkészült, profi termékismerettel rendelkező kollégákat foglalkoztató szaküzlet.

 

A bolt honlapján két színben volt a karóra ami tetszett:
CASIO COLLECTION LTP-2069D-2A2 NŐI KARÓRA (KÉK színű számlappal)
CASIO COLLECTION LTP-2069D-7A2 NŐI KARÓRA (FEHÉR színű számlappal)

Megrendeltem: Casio Collection LTP-2069D-2A2 (KÉK színű számlapos) női karórát a bolt honlapjáról 04. 20-án. Direkt ezt rendeltem mert az volt írva a megnevezésében- számlap színe: KÉK.
A meg

 
Üzletek

Üzletek

Karóracentrum(hagyományos bolt)
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 16.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06209837555
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
KARÓRACENTRUM
1095 Budapest, Soroksári út 16.
^