Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház
Cégnév
KAP Bútor Kft.
Alapítás éve:
2008
Cím:
8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 2. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06-70/436-5820
Fax:
06-88/780-194
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház: közel 10.000 termék, házhoz szállítás Magyarországon bárhova, 99 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 99 napig bármikor meggondolhatod magad és visszakapod a vásárolt termék árát.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
06-70/436-5820

Pár kattintásos, egyszerű megrendelési folyamat, naponta frissített és aktuális termékválaszték színválasztási lehetőséggel, részletes leírásokkal és termék adatlapokkal. Ha mégsem boldogulnál, szívesen segítünk! Az internetes vásárláskor nem kérjük bankkártyád számát, sem PIN kódodat, a fizetést teljesen biztonságos módon az OTP Bank felületén, postai csekken, vagy átutalással intézheted, de fizethetsz a helyszínen is készpénzben, miután átvetted a megrendelt termékedet. Ha mégsem tetszene a termék amit rendeltél, vagy másra számítottál, mint amit kaptál, természetesen visszavesszük és visszafizetjük az árát, így nem kell aggódnod a zsákbamacska miatt!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A webáruházzal teljes mértékben meg vagyok elégedve!
Kiváló minőségű a rendelt bútor, megbízható határidőteljesítések történtek, korrekt és művelt szállítókkal fuvaroztatnak (ami manapság nagyon ritka! ).
Tartják a szavukat, csak ajánlani tudom a céget!