JatekShop Webáruház

JatekShop Webáruház
Cégnév
White Crystal Kft.
Alapítás éve:
2008
Cím:
2600 Vác, Zrínyi u 41/b (Átvételi pont)
Tel.:
0612552822
3
13
0
0
2
15
Bemutatkozás
Gyerekjáték kis- és nagykereskedés. Több mint 12000 cikkszám folyamatos raktárkészlettel, azonnali 24 órán belüli szállítással.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) JatekShop Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
43.3 %
0.0 %
0.0 %
6.7 %
50.0 %
Összes vélemény

Többször rendeltem a webshopból és mindig rendben volt a termék és a szállítás is. A megvásárolt termékek sosem okoztak csalódást, jó minőségűek.

 

Egy órán belül 2 csomagot rendeltem. Azt amelyiket másodikként azt átvehettem az első meg ahogy az unszimpatikus dolgozó mondta "elveszett" rendeljem meg újra! Mondom: Emer az ügyfélszolgálatot nem lehet elérni! Válasz : hiába, mindenki csomagol! Hazamenetem, este megrendeltem és csodák csodájára másnap reggel 7: 58 e-mail! meg is érkezett a csomag amit átvehetek. Kérdeztem, hogy ez mégi

 

JatekShop Webáruház (2 hónapja)

Kedves Sándor,
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért, kérem legyen kedves írni egy panasz levelet az info@jatekshop.eu e-mail címre, melyben részletezi a történteket.
Szeretnénk kivizsgálni az ügyet.
Köszönjük türelmét,
JátékShop Csapata

Harmadik éve innen szoktam a gyerekeknek ajándékot vásárolni, semmi okom a panaszra. Gyorsak, pontosak. A csomagolás illetve eleve a termékek is mindig kifogástalan állapotban kerültek hozzám!

 

12, 08 án rendeltem tőlük csomagot csak hiteget hogy majd ekkor majd akkor fogja szállítani a DPD. Ma 12. 14. e van és a csomag még mindig Budapesten van a DPD központi raktárában. Innentől az a minimum hogy sűrű elnézést kérjenek és kártalanítsanak! !! !Az ügyfélszolgálat nulla.

 

JatekShop Webáruház (2 hónapja)

Kedves Adrienn,
Elnézést kérjük az okozott kellemetlenségért a DPD futárszolgálat nevében is, a karácsonyi megemelkedett csomagszám miatt, sajnos a megrendelések csúszással kerültek kézbesítésre.
Örömmel látjuk, hogy megérkezett a csomagja december 14-én 14:09-kor.
Kellemes ünnepeket kívánunk.
JátékShop Csapata

Azután olvastam az itteni értékeléseket, miután rendeltem, úgyhogy volt bennem egy kis félsz a játékokat illetően, viszont abszolút pozitívan csalódtam. Villámgyorsan szállítanak (tegnap rendeltem, ma már itt van a csomag) , a termékek csomagolása sértetlen, az elektromos babakütyüt dobozon keresztül is ki lehet próbálni, tökéletesen működik és nagyon kedvezőek az áraik.

 

Lorens babát rendeltem. A külső csomagolás ép volt, de az eredeti dobozon a celluxot feltépték és a babához tartozó kistáska nem volt a dobozban. Nem tartom korrektnek, hogy 2 hétre küldjük be vizsgálatra. Két nap múlva kapja meg a gyermek születésnapjára. A céget ez alapján nem tartom megbízhatónak.

 

JatekShop Webáruház (3 hónapja)

Kedves Vásárlónk,
Kérjük legyen kedves felvenni a központi ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, hogy mihamarabb kártalanítani tudják.
06-1-255-2822/info@jatekshop.eu
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért!
Üdvözlettel:
JátékShop Webáruház

Szègyen gyalàzat amit az emberekkel mûvelnek rendeltem a Kislànyomnak Egy napellenzős babakocsit erre megkaptam hiànyosan napellenző nélkül àtverês az egész figyelmetlenek és trehànyak ha olvastam volna hogy milyen véleményekkel vannak itt sokan soha nem rendeltem volna innen ...... köszönöm szêpen

 

JatekShop Webáruház (3 hónapja)

Kedves Adrienn,
Szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Sajnos rendszerünkben nem találtunk megkeresést a problémával kapcsolatban, így nem is tudtuk orvosolni.
Kérjük legyen kedves felvenni a központi ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, hogy mihamarabb pótolni tudjuk a babakocsi napellenzőjét.
Üdvözlettel:
JátékShop Webáruház

Nem ajánlom szívből az üzletet. Játékot rendeltem a kislányomnak Karácsonyra. Még nem bontottam ki a csomagot, azért 2 pont és nem 1 ( még reménykedem benne, hogy nem hamisítvány van benne, azok után amiket itt olvastam) de elégedett így sem vagyok, sőt! !! Egyik nap kb. 16: 00 órakor (valamivel előtte adtam le a rendelést) és a megjegyzés rovatban direkt megkértem őket, hogy még ne adjá

 

JatekShop Webáruház (3 hónapja)

Kedves borka725,
Elnézését kérjük, hogy kellemetlenséget okoztunk Önnek. A jövőben vásárlás előtt kérjük legyen kedves elolvasni az adott oldalhoz tartozó Általános szerződési feltételeket, valamint minden olyan információt, ami a megrendelés leadására, kiszállításra vonatkozik, ugyanis ennek elmulasztása eredményezi az ilyen helyzeteket. Oldalunk le van írva, hogy meglévő megrendelést módosítani, valamint csomagokat tárolni nem tudunk, nincs rá kapacitásunk! Természetesen, hogy ha van lehetőségünk akkor igyekszünk minden kérésnek eleget tenni.
A Webshopunkban az is fel van tüntetve, hogy ha az adott napon 16 óráig lead egy megrendelést, akkor várhatóan már a következő munkanapon kézbesítik is, tehát ha 16 óra után rögzítette volna a megrendelést, már a kért időpontban szállították volna a csomagot.
Megrendelésében egyetlen egy cím lett megadva, amit Ön rögzített, tehát csak oda tudtuk küldeni a csomagot - ha nem módosított címet a futárszolgálat ügyfélszolgálatán keresztül.
Nem értjük, hogy miből gondolja, hogy hamisítványt árulunk, mikor még a csomagot ki sem bontatta és nem is ellenőrizte, hogy minden hiánytalanul, épségben megérkezett.
Webshopunkban minden termék eredeti!
Köszönjük értékelését!

Nagyon sajnálom, hogy nem találtam rá hamarabb a sok negatív véleményre! Tanulságos lett volna nekem, de amint tapasztaltam, valahogy csak nem akar javítani a minőségen ez a játékshop. eu! Hihetetlen, hogy képesek ki küldeni egy hibás rollert. Örülök, hogy a gyerek nem volt mellettem csomagbontáskor, mert amit Önöknek kívánok, azt gyermek fülnek nem való! Nem is tudom, hogy örüljek e ann

 

JatekShop Webáruház (3 hónapja)

Kedves Nikolett,
Szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.
Panaszlevelére ügyfélszolgálatunk, körülbelül 10 percen belül reagált, még októberben. Több osztályunkkal is egyeztettünk, de csomagját nem találtuk, tehát így orvosolni sem tudtuk Önnek a problémát. Kérjük legyen kedves visszaküldeni a hibás terméket, hogy visszafizethessük az árát.
A játékokat nem használjuk, a csomagolásukat nem bontjuk, sajnos előfordul, hogy minőségi hibás termék érkezik a gyártótól; ilyen esetekben azonnal reagálunk a problémára,annak érdekében, hogy a Vásárlót mihamarabb kártalanítani tudjuk.
Üdvözlettel:
JátékShop Webáruház

A megrendelésemre (1 db. gumimatrac száma: 756374S) azonnal (automatikis) választ kaptam.
Utána E-mail-ekben (többször is) megerősítő választ kaptam.
A HÍRDETÉSÜKBEN ígért 1 nap utáni időt pontosan betartották! Másnap mehettem a Rózsa utcában lévő ”csomapontjukba, rs átvehettem, a zöldszínűre kért gumimatracot!
A beérkezett aruról szóló E-mail-ben nagyszerü, részletes (alternatívák

 
Üzletek

Üzletek

Csomagpont(hagyományos bolt)
Cím: 1064 Budapest, Rózsa u. Szegfű utca sarok
Térkép » | Megközelítés »
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat 10:00 - 13:00
vasárnap Zárva

Üzletek

JátékShop VÁC(hagyományos bolt)
Cím: 2600 VAC, Zrínyi u 41/b
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0612552822
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat 10:00 - 18:00
vasárnap 09:00 - 13:00

Átvételi pontok

JatekShop Webáruház(átvételi pont)
Cím: 2600 Vác, Zrínyi u 41/b
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0612552822
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
CSOMAGPONT
1064 Budapest, Rózsa u. Szegfű utca sarok
JÁTÉKSHOP VÁC
2600 VAC, Zrínyi u 41/b
JATEKSHOP WEBÁRUHÁZ
2600 Vác, Zrínyi u 41/b
Összes