Játék Hotel Webáruház

Játék Hotel Webáruház
Cégnév
JÁTÉK HOTEL.hu KFT
Alapítás éve:
2020
Tel.:
+36304002202
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
A Játék Hotel története
Ma itt alszik, holnap Nálad ébred! Ez a Játék Hotel, ahol a játékok élnek, beköltöznek, élvezik a kényelmet és szórakozást, majd ha rátalálsz kedvencedre, akkor igazán otthonra találnak nálad vagy gyermekednél.

Ajándékot szeretnél vásárolni, de nincs semmi ötleted? Kattints ide és találd meg a Casino szerencsekerék segítségével az ajánlatunkat.

A Játék Hotel egy nagy webáruház, saját készletről értékesítünk, minden megrendelt játék és felszerelés nálunk van, így akár 1 napon belül nálad lehet a megrendelt kedvenc játék. Jelenleg nincs még személyes átvételi lehetőség, de amint lehetőségünk engedi, akkor meg fogjuk nyitni első átvételi pontunkat és üzletünket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Játék Hotel Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Szuper termékek, villámgyors szállítás és korrekt ügyintézés. Ajánlom mindenkinek, nagyon profi csapat! : )

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem Tőlük egy játék mikrohullámú sütőt, aminek az ajtaja nem záródott, és nagyon rendesek voltak, egy szóra küldték a cserét, semmit nem szőröztek, le a kalappal előttük. Valamint ezenfelül még, amit visszaküldtem cserét, abban benne felejtettem 3 db aksimat, amit Ők még ezen felül az Ők költségükre visszaküldtek nekem (jah és persze a csere költségét is Ők fizették). Hihetetlen, h