iPlaza.eu - Internet Pláza

iPlaza.eu - Internet Pláza
Cégnév
iPlaza zrt
Alapítás éve:
2014
Cím:
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. (Nem átvételi pont)
Bemutatkozás
Cégünk bemutatása

Az iPlaza küldetése, hogy egyszerűen és gond nélkül elhozza közép-európai Vevői otthonába a világ hatalmas fejlődő piacainak termékeit!

Magyar nyelven kommunikálunk magyar felületeken, a meg nem érkezett, törött vagy hibás termékekre pedig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Tevékenységünknek köszönhetően a Vásárló mentesül mindazon kényelmetlenségektől, melyeket egy szokványos, 15-20.000km-es szállítási eljárás jelentene.

Nem dolgozunk bonyolult ellátási láncokkal, disztribútorokkal, eladói hálózatokkal, ennek köszönhetően áraink rendkívül versenyképesek, miközben 1db-os mennyiségeket is képesek vagyunk célba juttatni.

Fizetési módjaink, ügyfélkezelésünk a biztonságos vásárlás jegyében jöttek létre.

Az iPlaza nem foglal állást egyetlen gyártó vagy terméktípus mellett vagy ellen sem, ezzel Vásárlóinknak széleskörű szabadságot nyújtva.

Egyetlen termékről sem bizonygatjuk annak kiváló mivoltát, előnyeit vagy hátrányait más termékekhez képest.

Versenysemlegesek vagyunk, kínálati merítésünk óriási és szeretnénk megadni azt a lehetőséget, hogy külső befolyásolás nélkül, az ár ismeretében valóban Vevőink dönthessenek.

Az iPlaza-nál Te mondod meg azt a felületen, hogy mit szeretnél, a mi dolgunk pedig hogy a jelzett áron és időben jusson el Otthonodba a termék.

Neked semmilyen további forgalmazóval vagy webshoppal, bizonytalan átutalásokkal, ismeretlenekkel való kereskedelemmel, külföldi ügyintézőkkel nem kell kockázatot vállalnod!

A rendelésed állapotát is nálunk követheted a Profilod alatt.

Könnyű és kockázatmentes vásárlás – ráadásul elsőkézből, világszínvonalon, 100% garanciával?

Az iPlaza mindezt valóra váltja Neked! Kövess minket a Facebook-on, hogy le ne maradj különleges ajánlatainkról!iPlaza – Az Én Plázám!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPlaza.eu - Internet Pláza boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése