INTERSPORT

INTERSPORT
Cégnév
INTERSPORT Digital Business GmbH
Alapítás éve:
1964
1
0
0
0
0
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) INTERSPORT boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

3 alkalommal rendeltem termékeket tőlük, előre kifizettem a terméket, majd hajnalba kaptam meg mindegyik alkalommal az értesítést, hogy az addig készleten lévő termék már nem elérhető. A rendelés törlését vagy módosítását egyik alkalommal sem ajánlották fel, de természetesen a szállítási költséget azt felszamolták mindig. Átverve érzem magam. Miért nem veszik le készletről a nem elérhető

 
Vásárlói vélemény

Rendeltünk 50 ezer ft értékben 2 melegítő szettet, ami egész gyorsan meg is érkezett. A dobozban szó szerint be volt ... összegyűrve mind a kettő melegítő, csak úgy. Mintha egy turkálós ládából vettük volna ki... legalább egy zacskóba berakhatták volna, vagy ha nincs, szépen összehajtva. Na de belegyűrve? Milyen emberek dolgoznak ennél a cégnél? Hogy adjam így oda karàcsonyra ajàndékba?