Infolex

Infolex
Cégnév
Infolex Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
7623 Pécs, Petőfi u. 48. (Hagyományos bolt)
4
6
0
0
1
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Infolex boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rendeltem volna egy laptop táskát, azonban 2 nappal a rendelésem után észrevettem hogy a weboldalon a rendelések menüpontban a kért termék nincs raktáron, ezért írtam nekik emailt hogy mi a javaslatuk, elnézést kértek és törölték a rendelést. Azonban 2 dolog felmerült bennem. Az egyik, hogy miért van fent az oldalon az említett termék szállítható cimkével, a másik pedig, hogy mikor szólt

 

Infolex (2 éve)

Kedves Balázs!
Már a rendelése leadásakor a termék "rendelhető" azaz nincs készleten megjelöléssel került ki az oldalunkra. A terméket beszállítói hiba miatt nem tudtuk beszerezni, melyről Önt értesítettük és a hibáért elnézését kértük.
Ha a terméket előre utalással fizette volna, az összeget pár munkanapon belül visszautaltuk volna önnek, mint más webáruházak hasonló esetben.
Hibák sajnos előfordulhatnak mind nálunk, mind a beszállítóinknál.
Tisztelettel: Infolex

Vásárlói vélemény

Többször vásároltam már itt személyesen. Nem volt semmi problémám az eladókkal, segítőkészek.
Számítógép alkatrészek beépítésében is jók a tapasztalataim, jó áron dogoznak és jól csinálják.

 
Tocy

Korábban törzsvásárló voltam, de ezt most itt befejeztük. Ha konkrét terméknévvel és cikkszámmal mentem oda, akkor legalább azt kaptam, amit kértem. Amikor viszont tőlük kérem, hogy ajánljanak egy terméket adott feltételek alapján, akkor valami valahogy mindig kimaradt a listából: legutóbb wi-fis nyomtató helyett sikerült nem wi-fiset adniuk. Nem az első eset volt.

 

Infolex (4 éve)

Kedves Gergely!
A kollégáimnak valószínűleg nem volt világos, hogy Ön wifis nyomtatót keresett, valamit félre hallottak, vagy félreértettek. Ha még nem helyezte üzembe a nyomtatót, akkor természetesen visszavesszük.
Tisztelettel: Infolex

Vásárlói vélemény

Nem tudtam, hogy ennyi mindent lehet itt kapni, így csak egy telefontokot rendeltem karácsony előtt, de most, hogy átnéztem az árukészletüket, már több féle számtek cuccot fogok innen beszerezni, főleg, hogy van ingyenes kiszállításuk!

 
Vásárlói vélemény

Karácsony előtt rendeltem és már lemondtam arról, hogy megérkezzen az ünnepek előtt, de csodák-csodájára valahogy mégis megkaptam a videokártyámat! Ráadásul plusz postaköltség nélkül!
Biztonságosan csomagolva, névre szóló számlával és garanciajeggyel együtt. Igazán európai módon.

 
Vásárlói vélemény

A telefonos segítség nagyon fontos volt a termék kiválasztásában. Köszönöm a szakértést és a gyors szállítást!

 
Vásárlói vélemény

Telefonos kiegészítőt rendeltem. Rendkívül jó áron, és jó minőségben volt elérhető az oldalon. A weboldal könnyen kezelhető volt, a termék gyorsan megérkezett. Korrekt csomagolás, elfogadható postaköltség.
Ajánlom mindenkinek.

 
Vásárlói vélemény

PC-MHEZ ALKATRÉSZEKET MINDIG ITT VESZEK MÁR 4-5 ÉVE KB. EDDIG SEMMI PROBLÉMA NEM VOLT. TELEFONT FELVETTÉK HA NEM VOLT TÖMVE A BOLT VÁSÁRLÓKAL. SEGITÖKÉSSZEK, RENDESSEK. KORREKT BOLT.

 
Üzletek

Üzletek

Infolex(hagyományos bolt)
Cím: 7623 Pécs, Petőfi u. 48.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
INFOLEX
7623 Pécs, Petőfi u. 48.