Infolex

Infolex
Cégnév
Infolex Kft.
Cím:
7623 Pécs, Petőfi u. 48. (Hagyományos bolt)
4.5
5
0
0
1
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Infolex boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Korábban törzsvásárló voltam, de ezt most itt befejeztük. Ha konkrét terméknévvel és cikkszámmal mentem oda, akkor legalább azt kaptam, amit kértem. Amikor viszont tőlük kérem, hogy ajánljanak egy terméket adott feltételek alapján, akkor valami valahogy mindig kimaradt a listából: legutóbb wi-fis nyomtató helyett sikerült nem wi-fiset adniuk. Nem az első eset volt.

 

Infolex (1 éve)

Kedves Gergely!
A kollégáimnak valószínűleg nem volt világos, hogy Ön wifis nyomtatót keresett, valamit félre hallottak, vagy félreértettek. Ha még nem helyezte üzembe a nyomtatót, akkor természetesen visszavesszük.
Tisztelettel: Infolex

Nem tudtam, hogy ennyi mindent lehet itt kapni, így csak egy telefontokot rendeltem karácsony előtt, de most, hogy átnéztem az árukészletüket, már több féle számtek cuccot fogok innen beszerezni, főleg, hogy van ingyenes kiszállításuk!

 

Karácsony előtt rendeltem és már lemondtam arról, hogy megérkezzen az ünnepek előtt, de csodák-csodájára valahogy mégis megkaptam a videokártyámat! Ráadásul plusz postaköltség nélkül!
Biztonságosan csomagolva, névre szóló számlával és garanciajeggyel együtt. Igazán európai módon.

 

A telefonos segítség nagyon fontos volt a termék kiválasztásában. Köszönöm a szakértést és a gyors szállítást!

 

Telefonos kiegészítőt rendeltem. Rendkívül jó áron, és jó minőségben volt elérhető az oldalon. A weboldal könnyen kezelhető volt, a termék gyorsan megérkezett. Korrekt csomagolás, elfogadható postaköltség.
Ajánlom mindenkinek.

 

PC-MHEZ ALKATRÉSZEKET MINDIG ITT VESZEK MÁR 4-5 ÉVE KB. EDDIG SEMMI PROBLÉMA NEM VOLT. TELEFONT FELVETTÉK HA NEM VOLT TÖMVE A BOLT VÁSÁRLÓKAL. SEGITÖKÉSSZEK, RENDESSEK. KORREKT BOLT.

 
Üzletek

Üzletek

Infolex(hagyományos bolt)
Cím: 7623 Pécs, Petőfi u. 48.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
INFOLEX
7623 Pécs, Petőfi u. 48.