IGN Shop

IGN Shop
Cégnév
MLK Consulting Kft.
Alapítás éve:
2019
Cím:
1135 Budapest, Szent László út 8. (Átvételi pont)
Tel.:
+36707036060
4.5
9
0
0
0
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) IGN Shop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
81.8 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
18.2 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Félve rendeltem erről az oldalról, ugyanis sokan azt írták, hogy a netről lementett képek alapján értékesítik az árukat. 3 db Star Wars-os pólót rendeltem kevsebb, mint egy hét alatt a Pick Pack ponton átvehettem a termékeket, igényesen becsomagolva! Aztán amikor kinyitottam a dobozt elégedetten nyugtáztam, hogy ezek azok a pólók mind anyagban, mind színben és méretben is! Nagyon köszönö

 
Vásárlói vélemény

Másnapra kiszállították a megrendelt termékeket. Más boltokkal ellentétben valóban bontatlan, fóliás játékokat kaptam. A pontrendszerüknek köszönhetően rendelések után kaphatunk kedvezményt is.
Csak ajánlani tudom őket. A+++

 
Vásárlói vélemény

Telefontokot rendeltem, sajnos minőségre minősíthetetlen terméket kaptunk minőség sehol és ezért fizettünk 6000 forintot. Weboldalon fel van tüntetve vásárólj tőlünk bizalommal. Sajnos ez sem így van mert a terméket vissza szerettük volna küldeni mivel az van írva Visszaküldés és csere az átvételtől számított 14 napig tudod indoklás nélkül visszaküldeni, ez sem történt meg nem vették vis

 
Vásárlói vélemény

Telefontokot rendeltem, és borzasztó minőségben érkezett meg! Közel 10 000 Ft-ot fizettem kettőért postaköltséggel együtt, és borzasztóan néznek ki. Az internetről lehúztak egy képet, azt rányomtatták és kész. A minőség sehol...

 
Vásárlói vélemény

Rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak a boltban/ügyfélszolgálaton! Hamar és hatékonyan kaptam választ a kérdésemre és a kérésem is maradéktalanul teljesült. Hétfőn délután rendeltem a terméket és meg is érkezett szerda reggelre kifogástalan minőségben, pontosan úgy, ahogy ígérték! Rendkívül elégedett vagyok. Biztosan fogok a jövőben is rendelni Tőlük!

 
Vásárlói vélemény

Rendkívül korrekt üzlet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

Ps4 Slimet rendeltem az 5%os kedvezmennyel (amit mindenki megkap) itt volt a legolcsobb.
Nagyon korekkt bolt, emailben a kerdesemre is 30percen belul valaszoltak, a konzol konkretan 1nap alatt ideert, nagyon elegedett vagyok.

 
Vásárlói vélemény

Legutóbb rendeltem egy Assassin's Creed Origins (Xbox One) játékot. Az ár teljesen rendben volt, nagyon gyorsan küldték (Kedd este megrendeltem, Szerdára már jött is a futár)
Csak ajánlani tudom az IGN Shop-ot.

 
Vásárlói vélemény

Gyors és vevőbarát webshop, jó árakkal.

 
Vásárlói vélemény

Online kifizettem a játékot, azonnal kaptam az email értesítést, hogy feldolgozták, rá 5 perccel ismét email, hogy már át is adták a futárszolgálatnak, következő munkanapon pedig kihozta a GLS.
Első tökéletes vásárlásom az árukeresőn, köszönöm!
10/10

 
Üzletek

Átvételi pontok

IGN Shop (átvételi pont)
Cím: 1135 Budapest, Szent László út 8.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36707036060
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 17:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 17:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IGN SHOP
1135 Budapest, Szent László út 8.