https://netvital.net

https://netvital.net
Cégnév
Best Bangor Kft
Alapítás éve:
2013
Cím:
1077 Budapest, Dohány utca 38 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 800 9804
1
0
0
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) https://netvital.net boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

11 napja rendeltem /szerencsére utánvétellel/, azóta sem kaptam semmit. Email-re nem reagálnak, telefon azonnal szétkapcsol.... Érthetetlen számomra ez a hozzáállás. Végtelenül bosszús vagyok, mert ajándékba szántam a csomagot, amely "természetesen" biztosan nem érkezik meg az adott időpontra. Soha többé Net Vital, kerülje mindenki nagy ívben! !

 
Vásárlói vélemény

Nem reagálnak, nem kommunikálnak, senki ne fizessen nekik előre, mert a terméket sem fogják küldeni. Csalók!

 
Vásárlói vélemény

Megrendelésről ugyan jött egy automata visszaigazoló e-mail, de a termék nem érkezett meg. A vásárlói kapcsolattartásuk egyenlő a nullával. Annyi információt kaptam 3 hét elteltével (nekem kellett többször hívni őket - hogy a termék nem elérhető. Máshol 2 nap alatt beszerezték.
Minősíthetetlen webshop, aki tudja kerülje.

 
Vásárlói vélemény

1 napja leadtam a megrendelést, semmi visszaigazolást nem kaptam. Az ügyfélszolgálatos telefont lehetetlen felhívi, hosszú csörgés után szétkapcsol.

 
Vásárlói vélemény

Két levelemre nem reagáltak, végül amikor már a házhoz szállitás időpontját állítottam be, 5 órával korábban èrkezett meg... Termèszetesen nem voltam akkor otthon .... Annyi elmondható, hogy a termèket nagyon gyorsan kihozták. Csak nem úgy és nem akkor és nem oda ahova szerettem volna.