Hőszivattyútelepítés

Hőszivattyútelepítés
Cégnév
BART-Air Klíma Kft.
Alapítás éve:
2007
Cím:
Tel.:
+36/20/397-34-14
Bemutatkozás
A BART-Air Klíma Kft. hőszivattyúk, klímaberendezések, és egyéb hűtőközeggel töltött berendezések telepítésére, beüzemelésére jogosult, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált, képesített vállalkozás. F-gáz ügyfél azonosítónk: 1000000000626
Történetünk: Cégünk 2004-ben egyéni vállalkozásként indult, klíma és hőtőberendezések telepítésében jártas, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Klíma és légtechnikai berendezések értékesítésével, és telepítésével foglalkoztunk. A szolgáltatási kör kiszélesedése, a folyamatosan bővülő termékválaszték, és az egyre több megrendelés miatt kinőttük ezt a cégformát.

2007-ben alakult meg a BART-Air Klíma Kft. A klíma, és légtechnika rendszerek kiépítése mellett épületgépészeti tevékenységeink közé tartozik a víz-központi fűtés szerelés, hő-visszanyerős légkezelők, és a manapság egyre nagyobb teret hódító hőszivattyúk telepítése.
Minőségpolitikánk szerint, csak megbízható, kiváló minőségű termékeket értékesítünk, melyeket a műszaki előírásoknak megfelelően, első osztályú minőségben telepítünk. Vállalkozásunk igényes munkát végez, amit a megelégedett és visszatérő megrendelők visszajelzései támasztanak alá.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hőszivattyútelepítés boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

Hőszivattyútelepítés(átvételi pont)
Cím: 1222 Budapest, Saskő tér 3/J
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36/20/397-34-14
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HŐSZIVATTYÚTELEPÍTÉS
1222 Budapest, Saskő tér 3/J
^