Home Movie

Home Movie
Cégnév
Home Movie Bt
Alapítás éve:
2001
Cím:
Tel.:
1-256-6478
5
17
0
0
0
1
Bemutatkozás
Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.
Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 3D képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket.
Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.
Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen, több, tematikusan különválasztott szobával, házi filmszínház, sztereó, „custom install” beépítendő rendszerek) várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail: info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Home Movie boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
94.4 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
5.6 %
Összes vélemény

Folyamatosan tájékoztattak a rendelésem állapotáról. Közvetlen kapcsolatba kerülhetem az értékesítővel. Magyar nyelvű használati utasítást és 3 év garanciát kaptam a termékemhez.
Legközelebb is itt vásárlok.

 

Nagyon korrekt cég. A megrendelés másnapján e-mailben értesítettek róla (nem automata üzenet! ), hogy a csomag összekészítés alatt áll, és hamarosan átvehető lesz. Teljes mértékben tartották magukat leírtakhoz. Segítőkészek és abszólút normálisak voltak, abszolút pozitív. Több webshop példát vehetne róla

 

A rendelés gyors, a szállítás és a csomagolás kifogástalan a forgalmazott termék maximálisan megfelelő ár-érték arányban felülmulhatatlan termék, köszönöm, hogy elérhetővé tették számomra!

 

Nagyon segitőkészek több kábelt is rendeltem minden rendben megjött, müködik.
Nem kellet csalódnom a boltba kedvesek több tanácsot is adtak. Remélem ez után is ilyen korrektek lesznek.

 

Rendkívül korrektek, mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy az ügyfélnek jó legyen, elégedett legyen!

 

Gyors, pontos, megbízható. Csak ajánlani tudom.

 

Nagyon gyors, és korrekt kiszolgálás !
Rekordidő alatt megkaptam a terméket, és a csomagolás is korrekt volt.
Ajánlom !

 

Inakustik Premium Silver hangfalkábel. Black Friday rendelés. Hiánycikk volt, így a beszerzés időt vett igénybe. Erről korrekt tájékoztatást kaptam. A termék hetek múlva az eredeti kedvezményes áron megérkezett, menet közben is készségesek voltak a várható érkezéssel kapcsolatban. Köszönet

 

Gyors pontos, segítőkész.

 

Polk Audio MagniFi Max. 5. 1. Én elégedett vagyok vele!
Csak azért adok öt csillagot az üzletnek mert hatot nem lehet! !

Köszönöm.

 
Üzletek

Üzletek

Home Movie(hagyományos bolt)
Cím: 1171 Budapest, óvónő utca 23
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061 2566478
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

Home Movie(átvételi pont)
Cím: 1171 Budapest, Óvónő utca 23
Telefon: 1-256-6478
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HOME MOVIE
1171 Budapest, óvónő utca 23