Home Movie

Home Movie
Cégnév
Home Movie Bt
Alapítás éve:
2002
Cím:
1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center) (Átvételi pont)
Tel.:
1-256-6478
5
179
1
1
0
2
Bemutatkozás
Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.
Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 3D képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket.
Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.
Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen, több, tematikusan különválasztott szobával, házi filmszínház, sztereó, „custom install” beépítendő rendszerek) várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail: info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Bankkártyás fizetés - Elmentett kártyával
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Home Movie boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
97.8 %
0.5 %
0.5 %
0.0 %
1.1 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Super bolt. Gyors szállítás, és minőségi termék. Nagyon elégedett vagyok

 
Vásárlói vélemény

Rrofi, gyors szállítás.

 
Vásárlói vélemény

Minőségi termékek nagy választékban. Egy XLR kábelt rendeltem hétvégén, másnap már értesítettek, hogy szállítás alatt, meg is kaptam. Gyors pontos, minden státuszról értesítés jött. Példa értékű.

 
Vásárlói vélemény

Jó árak, nagy választék, jó kiszolgálás, jó weblap, gyors kiszállítás.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon jó árak és gyors, korrekt, segítőkész kiszolgálás.

 
Vásárlói vélemény

AC Infinity AIRCOM T10 erősítő hűtő rendszert. Sajnos egy olyan példányt sikerült kifogni, ami nem volt megfelelő és hangosabb is volt a kelleténél. Ezért írtam a cégnek, hogy visszaadom. Ők példás ügyfél barát módon álltak a helyzethez. Mikor bementem hozzájuk, leteszteltük a hűtőt, mutattak egy másik ugyanolyan típust is, hogy az milyen akusztikailag, az enyém hangosabb volt. Azt mondt

 
Vásárlói vélemény

Outlet B&W 702 S2 hangfalpárt vásároltam, mely az üzletükben bemutató darab volt. Az információknak megfelelően a termék hibátlan, karcmentes , szépen becsomagolt állapotban az erdeti dobozában érkezett meg. Ezúton is köszönöm! Jó szívvel ajánlom a boltot !

 
Vásárlói vélemény

Csak megerősíteni tudom a pozitív véleményeket, kiváló minőségű termékek, áttekinthető rendelési folyamat, megbízható és folyamatos kommunikáció, gyors kiszállítás, csomagpontra is.

 
Vásárlói vélemény

Profi bolt profi termékekkel.

 
Vásárlói vélemény

A Home Movie nagyon korrekt, barátságos és gyors. Kíváló a kommunikáció.
TOPPING DX5 készüléket vásároltam, melyet nagyon gyorsan, 2 munkanap alatt házhoz kaptam.
A terméket mindenképpen ajánlani tudom; egy OPPO-t cseréltem le és nagyon nem bántam meg.
A lecserélt készülék is nagyon kíváló, utólag megállapítva kissé fátyolos a hangja a DX5-hoz képest.
A DX5 rendkívűl részletgazda

 
Üzletek

Üzletek

Home Movie(hagyományos bolt)
Cím: 1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061 2566478
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

Home Movie(átvételi pont)
Cím: 1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 1-256-6478
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HOME MOVIE
1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
HOME MOVIE
1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Összes