Home Movie

Home Movie
Cégnév
Home Movie Bt
Alapítás éve:
2001
Tel.:
1-256-6478
5
54
0
1
0
1
Bemutatkozás
Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.
Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 3D képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket.
Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.
Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen, több, tematikusan különválasztott szobával, házi filmszínház, sztereó, „custom install” beépítendő rendszerek) várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail: info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Home Movie boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
96.5 %
0.0 %
1.8 %
0.0 %
1.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Csak ajánlani tudom mindenkinek! !

 
Vásárlói vélemény

Péntek reggel történt a rendelés (Emotiva aptx btm1 bluetooth modul valamint 4 db Norstone banándugó) és hétfőn délelőtt 11-kor a kezemben volt a cucc, precízen, pontosan hiánytalanul tökéletesen működve a helyén. Mindenkinek ajánlom a Homemovie - t!
Köszönöm, hamarosan folytatom.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon gyors szalliatas. A termek megfelel. 5*

 
Vásárlói vélemény

Nagyon profi bolt! Korrekt árak, nagy választék, hozzáértő eladók! Biztos, hogy vásárolok még itt!

 
Attila

Korrekt, megbízható!

 
Vásárlói vélemény

Másodjára vásárolok itt, segítőkészek az ott dolgozók, nagy a választék.

 
Vásárlói vélemény

Maximálisan elégedett vagyok mind a türelmes és szakszerű tájékoztatással, mind pedig a szállítás gyorsaságával. Többszöri egyeztetés után, igényeimet figyelembe véve ajánlották a Marantz PM7000N és a Marantz CD5005 készüléket, melyekben ez idáig nem csalódtam.
Ismételten köszönöm Szabó Zsolt kolléga türelmét és jó tanácsait. Beszélgetéseink során érződött, hogy nem egy terméket akarn

 
Vásárlói vélemény

Csak pozitív véleményt tudok mondani a webáruházi rendelésem teljesítéséről. Annak ellenére, hogy nem volt készleten a termék - ezt, fel is tüntették a megrendelői oldalon - külön telefonon is megkerestek. Amikor pedig megérkezett készletre, szintén felhívtak és egyeztették a szállítást. Eddig sehol nem tapasztaltam ilyen mértékű vevő megbecsülést és tájékoztatást. (Külön köszönet Szabó

 
Vásárlói vélemény

Korrekt, segítőkész hozzáállást tapasztaltam, gyors szállítást, minden nagyon rendben volt!

 
Vásárlói vélemény

Inakustik összekötő kábeleket kerestem, jó áron. Itt megtaláltam!
Az egyik kábel nem volt raktáron, így összességében, 3 nap alatt érkeztek meg a termékek.
Mindenről kaptam értesítést e-mailben. Korrekt, megbízható cég! Ajánlom mindenkinek!

 
Üzletek

Üzletek

Home Movie(hagyományos bolt)
Cím: 1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061 2566478
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

Home Movie(átvételi pont)
Cím: 1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 1-256-6478
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HOME MOVIE
1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
HOME MOVIE
1173 Budapest, Csomafalva utca 1 D/9 (Home Center)
Összes