Home Movie

Home Movie
Cégnév
Home Movie Bt
Alapítás éve:
2001
Cím:
Tel.:
1-256-6478
4.5
7
0
0
0
1
Bemutatkozás
Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.
Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 3D képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket.
Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.
Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen, több, tematikusan különválasztott szobával, házi filmszínház, sztereó, „custom install” beépítendő rendszerek) várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail: info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Home Movie boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Össze- vissza változnak az árak. Fekete péntek előtt pár nappal már feltüntették az akciós árakat.
Mikor elérkezett a pénteki nap, eltűnt a termék. Jelen esetben én egy egy Onkyo TX686-s erősítőtt szerettem volna. Folyamatosan szoktam nézni az erősítő árát. hol fel, hol lemegy.

 

Emotiva A 300 -as végfokot vásároltam. Az üzletben segítőkészek, a szakértelmükhöz nem fér kétség.

 

Egy Onkyo A-9130-as erősítőt vásároltam Tőlük. A kontakt (Szabó Zsolt, értékesítő / WEBSHOP termékspecialista) már az első megkereséskor rendkívül kedves és segítőkész volt, attól függetlenül, hogy a készülék még csak a Márkaképviseletnél volt megtalálható. Néhány "nagyobb" nevet, illetve kereskedőt is kérdeztem, de a kedvezményre (persze nem ez a lényeg) a szokásos 5% választ kaptam és

 

Mindent rendben találtam! Dali hangfalat vásároltam, volt raktáron, meghallgattam és vittem......
Pár hete vettem erősítőt is, de nem náluk..... kár volt, mert az Emotivákat is megmutatták és eldobtam az agyam a minőségtől és a korrekt ártól.

 

Személyesen mentem a termékért, sőt előtte a demót meg is mutatták, hogy hogy szól, nagyon kedvesek és hozzáértő csapat, Emotiva hangfalakat vásároltam (amit nem bántam meg). Augusztus végén hitelre fogok az oldalukon vásárolni Emotiva végerősítőt és előerősítőt és SVS mélyet, mert ingyen hitel van ezekre a márkákra és tényleg High-End minőség kedvező árban. Köszönöm nektek.......... :)

 

Legjobb minőség és legjobb ár párosul a szakértelemmel, türelemmel ráadásul kedvesek is.
Soha nem mennék máshova vásárolni!
SVS & EMOTIVA & MARANTZ FOREVER! : D

Köszönöm.

 

Karácsony előtt rendeltem egy DENON AVR X 3400 házimozi erősítőt náluk . A készülék sehol nem volt kapható . Mindeki ígért fűt fát nem létező dolgot csak ott vásároljak . A HOME MOVIE volt az egyetlen aki tényként közölte a valóságot hogy ezt az erősítőt csak januában tudják szállítani . Cserekészüléket is ajánlottak , amíg a másik megérkezik . Kivártam az időt , a készülék január vég

 

Végre egy hely ahol értenek is hozzá nem csak eladni akarnak, telefonban is segítőkészek és kedvesek! Onkyo erősítőt és hangfalszettet vásároltam, meg vagyok elégedve vele, köszönöm önöknek (nektek) ! Biztos, hogy legközelebb is nálatok veszem meg a műszaki cuccaim. : ) Zoltán

 
Üzletek

Üzletek

Home Movie(hagyományos bolt)
Cím: 1171 Budapest, óvónő utca 23
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061 2566478
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Átvételi pontok

Home Movie(átvételi pont)
Cím: 1171 Budapest, Óvónő utca 23
Telefon: 1-256-6478
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HOME MOVIE
1171 Budapest, óvónő utca 23