HIT SPACE

HIT SPACE
Cégnév
Absolute Bt.
Alapítás éve:
1992
Cím:
Tel.:
1-3222519
5
6
0
0
0
0
Bemutatkozás
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) HIT SPACE boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Új vagyok a hifi világban, éppen ezért az elmúlt pár hétben, ha időm engedte folyamatosan fórumokat, és kommenteket olvasgattam, mégis milyen fejhallgatót érdemes venni.

4-5 boltot is megjártam, segíteni egyikben sem tudtak igazán, kiadták az árut, aztán mondták, hogy nyugodt szívvel vigyem vissza ha nem tetszik, ami gyakran meg is történt. Ez a bolt más.

Amint belép az ember ére

 

Mindennel elegedett voltam, igazi szakemberek dolgozhatnak ott, gyors es pontos segitseget kaptam a szakmai kerdeseimre. A megrendeles gyorsan megerkezett. Korrekt volt minden, koszonom. Boldog karacsonyt!

 

Abszolut szakmai felkészültség, maximális segítőkészség! Mindent kipróbálhatsz. Bemész, és maradnál. Nem dobnak ki, pedig már záróra: )) ) Na jó. Tudom mi az illem. Majd visszamegyek. Már ismerősként: )) )

 

Hozzáértés, segítőkészség, jófejség: örülök, hogy végül itt vásároltam. Még a legjobb árat is megadták!

 

Segítőkészek és látszik, hogy szakmailag felkészültek.

 

Neten találtam a boltot, de személyesen szerettem volna átvenni, mert sürgős volt a hangszer. Meglepőve tapasztaltam, milyen sok mindent ki lehet próbálni a bemutatóteremben, akár hangfal, akár szintetizátorokról legyen szó.

 
Üzletek

Üzletek

HIT SPACE(hagyományos bolt)
Cím: 1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 9.
Telefon: 1-3222519
^