HillVital

HillVital
Cégnév
Global Partners System Kft.
Alapítás éve:
2011
Cím:
4400 Nyiregyháza, Kótaji út 24 (Nem átvételi pont)
Skype:
Tel.:
0642783718
Bemutatkozás
A HILLVITALRÓL HillVital - Gyögynövényes szakértelem Magyarországról
Régészeti leletek szerint az emberiség több ezer éve használ növényeket arra, hogy meggyógyítsa a betegségeit, visszaszerezze az erejét, csillapítsa a fájdalmát. A legrégebbi gyógynövényes könyvek több ezer évesek. Mégis alig 100 éve húztak egy vonalat a történelemben, és azt mondták, hogy ami a vonal alatt van, az elavult, az kuruzslás. Kiöntöttük a lefolyóba azt a tudást, ami az őskortól kezdve tartotta életben az emberiséget, ami kiállta tízezer évek próbáját. Végül napjainkban soha nem látott mélyponton van az emberi egészség.

Mi a vonal alatti résszel foglalkozunk: a gyógynövényekkel. Célunk visszahelyezni a gyógynövényeket oda, ahova valók, nem lejjebb és nem feljebb. Nem ismerünk titkokat, nincsenek titkos összetevők, műveletek, vagy bonyolult berendezések. Gyógynövényekből készült készítményeket hozunk létre, és teszünk elérhetővé, ahogyan sok tízezer évvel ezelőtt sokan mások is tették előttünk. Az eddigi tapasztalatok szerint elmondhatjuk, illetve amit mindenképp tudnod kell: a természet nem lett elavult.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) HillVital boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése